Hvilken kino er størst i Oslo?

Velkommen til Norges største kinosenter og landets eneste IMAX – ODEON Oslo! Her finner du kinopplevelser for enhver! Enten du vil nyte en visuell storfilm i IMAX, overraske barna med en familiefavoritt eller begi deg ut på internasjonal indie-film som filmkritikerne har gitt sin tommel opp for..

Hva er VIP seter på Odeon?

VIP-opplevelse

IMAX-salen får 20 reclinere, som bokstavelig talt blir husets beste seter – de har nemlig også den beste plasseringen, midt i salen. I seks andre saler blir det en VIP-rad på første og siste rad.

Kan man drikke alkohol på Odeon?

direktør Ivar Halstvedt hos ODEON Norge sier til lokalavisen at dette gjør at kinoen får et enda bedre servicetilbud som gjør at flere voksne kanskje vil besøke dem. – Vi er jo ikke et utsted, men vi kan nå tilby folk å nyte et glass vin også mens de ser film.

Hvilken kino er størst i Oslo? – Related Questions

Er det lov med medbrakt drikke på kino?

«Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen.

Hvorfor hopper jeg Odeon?

Basert på den bestselgende boken med samme navn. I 2007 skrev den ikke-verbale autistiske 13-åringen Naoki Higashida en bok om autisme ved hjelp av et alfabetbrett. Filmen kobler Higashidas innsikt i autisme sammen med intime portretter av fem bemerkelsesverdige unge mennesker.

Kan man drikke alkohol på offentlige steder?

I Norge er det forbudt å drikke alkohol på offentlig plass. De fleste land i Europa har lignende reguleringer. Ifølge alkohollovens §8-9 er det ikke lov å drikke alkohol på «gate, torg, vei, i park eller på annen offentlig plass».

Er det lov å ta med godteri på kino Odeon?

Det er helt lovlig og akseptabelt å ta med seg eget godteri når man skal på kino, og man trenger ikke engang å prøve å skjule det for personalet. Det er rett og slett helt greit å ta med seg eget godteri på kino her i Norge!

Er det lov å drikke alkohol på hotell?

Som kjent har regjeringen innført nasjonalt forbud mot å skjenke alkohol i serveringssteder, inkludert serveringssteder på hotell. Dette forbudet gjelder ikke for minibar på et hotellrom, eller for roomservice til hotellrommet. I begge disse tilfellene kan det altså fortsatt serveres alkoholholdig drikke.

Kan man drikke øl på bussen?

Det er forbud mot å drikke alkohol på offentlig sted. Dette forbudet følger av alkoholloven § 8-9 nr. 6 . Forbudet gjelder ikke det å frakte med seg alkohol.

Er det toalett på flybuss?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Kan man kjøre etter 1 pils?

Av en øl får alle promille. Hvor høy promillen blir, varierer fra person til person, men generelt kan man si at man ikke kan kjøre bil etter å ha drukket en øl. Det vil si at promillen i hvert fall blir høyere enn 0,2.

Er det lov å gå på do mens bussen kjører?

Det var høsten 2021 at de innførte et forbud mot bruk av toaletter på langdistansebusser under kjøring. Når passasjerer må på do, må de først be sjåføren om å stanse bussen. Først når passasjeren er ferdig på toalettet, kan bussen fortsette kjøreturen.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Når skal man slippe forbi bussen?

Det står i trafikkreglene at «på veg med fartsgrense 60 kilometer i timen eller mindre har kjørende vikeplikt for buss når føreren gir tegn om at bussen skal forlate holdeplass. Bussføreren skal unngå fare».

Hvor er det tryggest å sitte i bussen?

Det absolutt tryggeste som busspassasjer er å holde seg nærmest midtgangen, der man har mer plass rundt seg. Men nærmest vinduet på høyre side bør altså unngås om du skal være mest mulig forberedt på en ulykke.

Er det ulovlig å snike på bussen?

I dag sier Straffeloven at sniking på trikk, buss og T-bane kan straffes med inntil tre måneders fengsel.

Er det kamera på bussen?

Bussen er blant annet ofte utstyrt med kameraer for at bussjåføren skal kunne utvide siktfeltet sitt, blant annet se når det er klart for å lukke dørene. Slike kameraer tar ikke opptak som kan hentes frem senere. I tillegg har mange busser fått kameraovervåkning.

Når er man voksen på bussen?

Kategorien voksen gjelder fra 20 år til og med 66 år.

Kan man betale med vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Leave a Comment