Hvilken mobil er best i test 2022?

Hvilken mobil skal jeg kjøpe?

Beste mobiltelefoner
 • Apple iPhone 14 Pro Max 128GB.
 • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G S908B Dual Sim 8GB RAM 128GB.
 • Google Pixel 7 Pro.
 • Apple iPhone 14 128GB.
 • Samsung Galaxy S22 5G S901B Dual Sim 8GB RAM 128GB.
 • OnePlus 10 Pro 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB.
 • Google Pixel 7.
 • Motorola Edge 30 Pro 12GB RAM 256GB.

Hvilken telefon har best batteri?

Samsung Galaxy -telefoner med best batterilevetid
Batterilevetid (timer: minutter)
Samsung Galaxy S20 Ultra11:58
Samsung Galaxy S21 Ultra11:25
Samsung Galaxy S20 Plus10:31
Samsung Galaxy Note 20 Ultra10:26

Hva er forskjellen på iPhone og Android?

Det er faktisk ganske enkelt: iOS er operativsystemet til Apples produkter iPhone og iPad, mens Android er det mest brukte operativsystemet til alle andre smarttelefoner og nettbrett. Den største forskjelleniOS og Android er at Android er open source og basert på Linux, mens bare Apple selv kan utvikle på iOS.

Hvilken mobil er best i test 2022? – Related Questions

Hvorfor er Samsung bedre enn iPhone?

Fordi operativsystem og apper er tilpasset telefonen i mye større grad. Operativsystemet IOSiPhone er laget for bare noen få modeller med ganske lik konstruksjon. Fordi operativsystem og apper er tilpasset telefonen i mye større grad.

Hvorfor er iPhone bedre enn Android?

iPhone eller Android: Hvorfor iPhone er bedre. iPhone er enklere å bruke. iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android.

Hva menes med Android?

En androide er en robot laget for å etterligne et menneske, vanligvis både utseende- og oppførselsmessig. Ordet er avledet fra det greske andr-, «som betyr mann», og sufikset -eides, som pleide å bety «av arten lik» (fra eidos «art»). Ordet droid som er en robot i Star Wars-universet, er avledet fra denne meningen.

Hvordan gå fra Android til iPhone?

Hvordan overføre fra Android til iPhone?
 1. Last ned Flytt til iOS-appen. Last ned Flytt til iOS-appen (Move to iOS) fra Google Play på Android-enheten din.
 2. Gi tilganger i appen.
 3. Start konfigurering av iPhone.
 4. Fyll inn kode.
 5. Velg innhold som skal overføres.
 6. Fortsett konfigurering av iPhone.
 7. Kontroller overføringen.

Hva er hvor er på iPhone?

Konfigurer Hvor er? iPhone, iPad, iPod touch eller Mac
 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på navnet ditt.
 3. Hvis du vil at familie og venner skal vite hvor du er, kan du slå på Del posisjonen min.
 4. Trykk på Finn [enhet], og slå deretter på Finn [enhet].

Hvorfor har alle iPhone?

iPhone fungerer sømløst med alle andre Apple-enheter.

Alle Apple-produktene du bruker inngår i det samme økosystemet. Så hvis du har mer enn én enhet, får du en fantastisk brukeropplevelse. Du kan ta telefonen med Apple Watch. Ta et bilde med iPhone og se det umiddelbart på iPad.

Hvor lenge kan man ha en iPhone?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid.

Hvor lenge varer et iPhone batteri?

Blir telefonen din utladet alt for fort eller føles batteriet treigt å lade? Et batteri er en forbruksvare og blir derfor mindre effektivt over tid, og etter 1 – 1,5 år er det på tide å bytte til et nytt. Det er både enkelt og prisgunstig å bytte batteriiPhonen din.

Hvorfor er iPhone så dyr?

Som følge av stadige covid-nedstengninger i Kina (og derfor stadig komponent-mangel, selv om det ikke er hele historien) og slutt på Apple-salget i Russland, kan iPhone 14 bli ekstra dyr.

Når er det billigst å kjøpe iPhone?

Alt blir billigere under Black Week

Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret.

Hvilken iPhone er billigst?

iPhone SE (2.

Nye iPhone SE er Apples aller nyeste og aller billigste iPhone. Den har lånt designet til «gamle» iPhone 8, men mye av innmaten til dagens toppmodeller i iPhone 11- og iPhone 11 Pro-serien.

Hva kommer iPhone 14 til å koste?

iPhone 14: 10 990 kroner (opp fra 9790 kroner) iPhone 14 Plus: 12 490 kroner (ny modell)

Når kommer iPhone 15 ut?

Det er ikke lenge siden iPhone 14 ble lansert, men iPhone 15-ryktene er allerede godt i gang. Blant annet har EU bedt Apple om å få på plass en USB-C-port i iPhone fra og med 2024, noe som i praksis kan bety at den kommer med iPhone 15, som forventes lansert i september 2023.

Hva er forskjell på iPhone 13 og 14?

Dersom du allerede har en iPhone 13 som du er fornøyd med, er det egentlig ikke så mange grunner til å oppgradere til iPhone 14. Kameraet er riktignok enda litt bedre, men iPhone 13 har allerede et av de beste kameraene på markedet, og batteriet er litt større, men forskjellen er ikke dramatisk.

Når kommer ny iPhone 2023?

Så et godt forslag er at iPhone 15 blir lansert den 5. september 2023 – eller rett rundt den datoen. Apples telefoner kommer vanligvis til salg i butikkene ca. 10 dager etter at de er blitt presentert.

Hva er bedre med iPhone 14?

I årets nye iPhone 14-modeller får du fornyede kamera foran og bak, du får bittelitt raskere prosessor og innmat og noen nye programvarefunksjoner som ikke var her før. Ved siden av det får du, etter hvert, mulighet til å kjøpe en større variant med 6,8-tommers skjerm.

Leave a Comment