Hvilken mobil skal jeg velge 2022?

Hvor lenge er det vanlig å ha en mobil?

Når man kjøper en mobil i Norge kan man forvente at mobilen skal ha en levetid på fire år, og et lithium-ion batteri skal tåle to års bruk.

Hvilken mobil skal jeg kjøpe?

Beste mobiltelefoner
 • Apple iPhone 14 Pro Max 128GB.
 • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G S908B Dual Sim 8GB RAM 128GB.
 • Google Pixel 7 Pro.
 • Apple iPhone 14 128GB.
 • Samsung Galaxy S22 5G S901B Dual Sim 8GB RAM 128GB.
 • OnePlus 10 Pro 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB.
 • Google Pixel 7.
 • Motorola Edge 30 Pro 12GB RAM 256GB.

Hvor ofte kjøper nordmenn ny mobil?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år. Nordmenn er dermed omtrent på nivå med Apple-kunder flest.

Hvilken mobil skal jeg velge 2022? – Related Questions

Hva er den mest solgte telefonen i verden?

1. iPhone 13 Pro Max. På toppen av listen konkurrerer Apple kun med seg selv, akkurat slik de har gjort siden de lanserte iPhone 12 høsten 2020. Modellen iPhone 13 Pro og 13 Pro Max byr rett og slett på noe av det beste man kan finne på hele mobilmarkedet.

Hvem selger flest mobiltelefoner?

For hele året innehar Samsung fortsatt topplasseringen. I løpet av 2020 solgte selskapet over 250 millioner smarttelefoner, noe som er en nedgang på 14,6 prosent mot året før, ifølge det anerkjente analysebyrået. Apple på sin side havnet like under 200 millioner solgte smarttelefoner i fjor.

Hva er den dyreste telefonen i verden?

Telefonen har en kant av 138 brilliantslipte diamanter av beste kvalitet og koster svimlende 1,6 millioner pund, tilsvarende 17 millioner kroner! Men den mest prominente finessen er hjem-knappen, som består av en 6,6 karat diamant. Mr. Aloisson er kjent for å viske ut skillene mellom dings, kunst og smykker.

Hvilken mobil har det beste kameraet?

iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn forrige modell.

Hvilken iPhone har best batteritid?

Apples beste batteritid: Opptil 29 timer for iPhone 14 Pro Max og Opptil 23 timer for iPhone 14 Pro.

Hvor lang tid bruker nordmenn på mobilen?

Én av fem nordmenn bruker mobilen mellom fem og åtte timer om dagen. Det gjelder personer under 30 år. Det viser en annen undersøkelse utført for Statnett. De yngste bruker mobilen mye mer enn de eldste.

Hvor mange mobiltelefoner selges i Norge hvert år?

Nordmenn kjøper færre mobiltelefoner for fjerde år på rad, men vi bruker stadig mer penger på mobilen. Antall solgte mobiler falt fra 1,7 millioner enheter i 2019 til 1,6 millioner i 2020, en nedgang på seks prosent.

Hvor mange ganger sjekker man mobilen?

Vi sjekker mobilen i gjennomsnitt 150 ganger i løpet av dagen, ifølge en studie fra 2015. Altså hvert sjette minutt. Selv om mobilen har vært opp og ned hele dagen, skal det alltid én siste titt til før man sovner.

Når burde man bytte telefon?

Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år. – I denne dommen slår også Høyesterett fast at 3-4 år er «vesentlig lengre enn to år» og at reklamsjonstiden på en mobiltelefon derfor er 5 år, og ikke 2 år.

Hvor lang levetid har en iPhone?

En iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år, ifølge Apple. Merk at det ikke betyr at Apple tror at produktet vil slutte å fungere etter den tid. For Mac og Apple TV anslår Apple en levetid på fire år.

Hva gjør man med den gamle mobilen?

Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner.

Kan man lagre bilder på SIM-kort?

Informasjon som er lagret på SIMkortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

Hvor ofte bør man bytte SIM-kort?

SIMkortet som skal aktiveres kan ikke være aktivert på et annet nummer. SIMkortet må være nytt eller aktivert i løpet av de siste 6 mnd.

Hvordan overføre bilder fra gammel telefon til ny?

 1. Slå på den nye enheten.
 2. Trykk på Start.
 3. Koble til et Wi-Fi-nettverk når du blir bedt om det.
 4. Velg å kopiere apper og data fra den gamle enheten. Anbefalt: Hvis du har en kabel for å koble sammen enhetene, følger du veiledningen på skjermen for å kopiere dataene.
 5. Sjekk tekstmeldingene, bildene og videoene dine.

Hva må jeg gjøre når jeg bytter SIM-kort?

Når tiden er inne for å bytte SIMkort, er det et par ting du bør huske på. Først og fremst bør du ha SIMkortet tilgjengelig når det skal aktiveres.

Når du skal bytte

 1. Slå av mobiltelefonen.
 2. Sett inn det nye SIMkort i mobilen din.
 3. Slå på mobiltelefonen.

Hvordan få Bank ID på ny mobil?

BankIDmobil skal gradvis fases ut fra høsten 2022 og blir ikke lenger fornyet. Det er heller ikke mulig å opprette BankIDmobil på nytt.

Leave a Comment