Hvilken SATS i Oslo er størst?

Nordens største SATS-senter, fantastiske fasiliteter og et stort, dyktig PT-team. Størst timeplan med et bredt tilbud innen gruppetrening.

Er SATS gratis?

Velkommen i hele Norden! Nå har alle medlemmer gratis tilgang til vårt digitale treningsunivers SATS Online ut året!

Hvilke SATS sentre har MiniSATS?

FAKTA OM MINISATS:

MiniSATS er å finne på mange av våre SATSsentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Sørlandet og Tromsø. MiniSATS er til for medlemmers barn og maks besøkstid er 1,5 time.

Hvilken SATS i Oslo er størst? – Related Questions

Kan man pause SATS?

Som medlem kan du søke om å fryse medlemskapet under særskilte omstendigheter (se vilkår for frys). For å søke om frys må du velge “Frys medlemskap” som kategori i kontaktskjemaet, velge periode og legge ved gyldig dokumentasjon for den aktuelle perioden.

Er SATS og Elixia det samme?

2014. SATS og ELIXIA slår seg sammen og danner Nordens største treningssenterselskap. I Sverige drives ELIXIA-sentrene videre under varemerket SATS, mens sentrene i Norge og Finland fortsetter å operere som to varemerker.

Er det lov å trene med singlet på SATS?

I henhold til kleskoden i Sammen sine trivselsregler, er det ulovlig å ha på seg treningstøy som eksponerer mye hud. Det gjelder for eksempel singlet og magetopp. På Nr1 fitness og SATS er det heller ikke lov til å bruke singlet.

Er det lov med sportsbh på SATS?

Nå er det moten som legger føringer.

Treningskjeden Sats har gått litt fram og tilbake, bekrefter Interim Press Officer Tuva Spiten. I 2019 ble sports-BH tillatt, men så ble det forbudt igjen. Nå fjernes formuleringen «klær som hovedsakelig dekker mage, rygg og lår» fra trivselsreglene.

Har SATS dropin?

Vi tilbyr drop-in trening på sentrene våre som gir tilgang til senteret inneværende dag for en engangsavgift på kr. 200. Du betaler for drop-in i resepsjonen, og får tilgang til trening i studio og gruppetrening som har ledig plass når du er på senteret.

Når ble Elixia til SATS?

I 2014 ble SATS fusjonert med Elixia til Sats Elixia, og i 2018 ble SATSELIXIA re-brandet til SATS i Norge. I Finland er navnet fortsatt ELIXIA (sept. 2020).

Er SATS og Fresh det samme?

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance.

Er det lov med magetopp på SATS?

– Ja, det er lov å bruke magetopp

På spørsmål om det er lov til å bruke magetopp på Sats svarer han: – Ja, det er lov til å bruke magetopp. Men i retningslinjene står det at man hovedsakelig skal degge mage, rygg og lår. Så det handler om å bruke sunn fornuft.

Hvem eier SATS?

Fakta Sats Elixia

Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic (HFN), som eies av Altor (51 %) og TryghedsGruppen (49 %). Har tilsammen 71 sentre og 200 000 medlemmer i Norge, og er dermed den desidert største aktøren i Norge. 5130 ansatte.

Hvor mye koster medlemskap på SATS?

Med binding: kr. 1199. Uten binding: kr. 1299.

Hvor gammel må man være for å trene på SATS?

Aldersgrensen for å bli medlem er 11 år, og gir mulighet for å benytte både studio og gruppetimer. Barn fra fylte 11 år frem til og med 14 år kan tegne et SATS Together medlemskap, som forutsetter at foresatt også er medlem og har tilgang til de samme sentrene som barnet.

Hvem eier Fresh Fitness?

Fresh Fitness AS eies av: SATS Holding AB.

Hva er Norges største treningssenter?

Ti på topp i 2019 var også ti på topp i 2020. Den aller største, SATS, faller 2,4 prosent – men er likevel milevis foran nummer to på listen; Family Sport Club.

Hvor mye koster fresh i måneden?

Med bindingstid: 449,- / mnd.

Fra 399,- i måneden kan du få tilgang til alle våre gruppetimer med dyktige og motiverende instruktører.

Hvor gammel må man være for å starte på Fresh Fitness?

Hva er aldersgrensen? Fra den dagen du fyller 15 år, kan du bli medlem og trene hos oss. Fra 1. juli 2022 alle nye medlemmer under 18 år du se en kort introduksjonsvideo før du møter opp på trening.

Kan en 12 åring trene på treningssenter?

Aldersgrenser på treningssentre

Men frem til de er 15 år, forutsetter medlemskapet at en foresatt også er medlem og har tilgang til de samme treningssentrene. I tillegg må barnet gjennomføre et obligatorisk møte med en personlig trener.

Leave a Comment