Hvilken sone er Oslo?

Hele T-banenettet er i sone 1. Sonekart for Oslo og Akershus.

Hvor mye koster sone 2 billett?

Pris
Soner1 sone2 soner
Voksen25 kr50 kr
Barn12 kr25 kr
Honnør12 kr25 kr

Er Stabekk sone 1?

Jan Petter Øyen‎Ruter

Jeg bor på Stabekk som nå tilhører sone 1 sammen med store deler av Østre Bærum. Før brukte vi kupongkort med tre klipp hvis vi skulle andre steder i sone 1 (f. eks. Oslo, Bekkestua, Haslum).

Hvilken sone er Oslo? – Related Questions

Hvilken sone er Orkanger?

Sone C3 består i hovedsak av deler av Orkland, Rennebu og Oppdal.

Hvilken sone er Lysaker?

Lysaker er i sone 1, men buss fra vest skal stoppe for påstigning.

Hva er sone 1 og sone 2?

Sone 1: 60–72,5 % av makspuls. Sone 2: 72,5–82,5 % av makspuls. Sone 3: 82,5–87,5 % av makspuls. Sone 4: 87,5–92,5 % av makspuls.

Hvilken sone er Norge i?

Hvilken tidssone bruker vi i Norge? I Norge, inkludert Svalbard, bruker vi sentraleuropeisk tid, Central European Time (CET), som normaltid. Når det er sommertid brukes tidssonen Central European Summer Time (CEST).

Er Kolsås sone 1?

I dag så kan du i dag ta T-banen fra Kolsås til Oslo innenfor sone 1, og du kan reise fra Fornebu til Oslo.

Hvor lenge varer sone 1 billett?

Enkeltbillett for én sone er gyldig 60 minutter fra du aktiverer den. Gyldigheten øker med 30 minutter for hver ekstra sone du kjøper billett for. Du kan bytte til andre transportmidler (overgang) i de sonene billetten gjelder for, så lenge det er tid igjen på den når du går på transportmiddelet.

Hva koster T banen i Oslo?

En voksenbillett for sone 1 (sentrum) koster 32 kroner. På busser og ferger kan du kjøpe billetten etter at du har steget på, men for dette må du betale et tillegg på 20 kroner. Du kan ikke kjøpe billett kontant om bord på trikk eller Tbane. 24-timers billett: Gjelder i 24 timer for et ubegrenset antall reiser.

Hvordan betale på buss i Oslo?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan du betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Har man lov til å nekte å ta imot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Kan man nekte å ta imot kontanter buss?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Skal man vise billett i bussen Ruter?

a) betale for reisen i henhold til de vilkår og priser Ruter har fastsatt. b) ha gyldig billett ved påstigning på et transportmiddel eller ved inntreden i en kontrollsone. Dette innebærer at elektronisk billett skal være aktivert på dette tidspunkt.

Er det begrensninger på Vipps?

Er du over 15 år kan du vippse maksimalt 650 000 kroner per år og maksimalt 100 000 kroner per uke. Den maksimale grensen for å motta penger er 500 000 kroner per år. For de under 15 år er beløpsgrensen for hva du kan vippse 25 000 kroner per år, mens den maksimale grensen for mottak av penger er 50 000 per år.

Kan jeg betale med kontanter på toget?

På automaten kan du kjøpe de fleste togbilletter og hente ut forhåndsbestilte billetter. Betalingsmetoder: Kort. Kontant (sedler kun hvis automat er innendørs)

Kan man gå på toget uten billett?

Hvis du ikke har gyldig billett før du går på toget, må du kjøpe billett av Vys personale om bord ved første anledning. Billett kan ikke kjøpes i vogner som er merket «ubetjent» eller «kun gyldig billett».

Leave a Comment