Hvilken taxi er billigst?

Priseksempler
Dagtid 06-17
0Taxi65/101130
Christiania Taxi56/56147
Oslo Taxi54/83140
Norgestaxi59/94173

Hvor mye tar taxi per km?

Priser
STANDARD (1-4 personer)StartprisKr/km
Ukedag 09-15828,40
06-09 og 15-22969,60
22-0610410,40
Helg 06-2210410,40

Hvordan fungerer JIP?

Bestill din jip i appen, og reis hvor du vil innenfor bygrensene. I appen får du se hvor mye turen din vil koste før du bestiller, og du kan følge med på hvor taxien din befinner seg til en hver tid.

Hvilken taxi er billigst? – Related Questions

Hvordan fungerer Taxifix?

Med Taxifix er det enda enklere å bestille drosje! Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt. Den nye Taxifix-appen gir deg god oversikt over turer og samler dine kvitteringer.

Kan jeg betale med Vipps i taxi?

Løsningen er veldig enkel. Hvis du vil betale med Vipps istedenfor kontanter eller bankkort, sender sjåføren en henvendelse til din Vipps. Du godkjenner på telefonen og Vipps, så er turen betalt.

Hvordan betale taxi?

Turen kan du betale i appen med Vipps eller betalingskort, eller du kan velge å betale i bilen.

Hvor mye koster det å ringe taxi?

I verste fall kan det koste deg over 40 kroner for å ringe til et 815-nummer i ti minutter hvis du ringer med mobilen. Til sammenlikning vil det som regel koste deg rundt 4 kroner dersom du ringer fra IP-telefon eller fasttelefon.

Kan man betale kontant i taxi?

Betale i taxien

I bilen betaler du enten med kort eller kontanter.

Kan taxi nekte å kjøre?

– Det er ingen egne særegler for maxitaxier, det er like regler for alle taxier. Det betyr at om en taxi er ledig og publikum ber om å få ta den taxien, har sjåføren plikt til å ta med publikum, sier direktør i Næringsetaten i Oslo kommune, Gunnhild Haugen. Drosjereglementet for Oslo og Akershus er helt klart.

Kan man betale med kredittkort i taxi?

Vi tar Visa, Mastercard, Eurocard, Diners og Amex. Vi aksepterer ikke rene BankAxcept-kort, uten tillegg (f. eks. Visa).

Hvor lenge må man vente på taxi?

Sjåføren plikter å vente på deg i fem minutter etter ankomst på hentested og skal forsøke å kontakte deg innen utløpet av denne ventetiden.

Hva er forskjellen på drosje og taxi?

Drosje (fra russisk дрожки, dróžjki – «lett vogn»), også kjent som taxi (fra fransk taximètre, «taksameter»), er et transportmiddel med sjåfør som man kan leie for en bestemt distanse eller for et avtalt tidsrom. Begrepet taxi stammer fra det engelske ordet taxicab, som betyr «drosje med taksameter».

Hvor mye koster taxi løyve?

Det er daglig leder i foretaket/firmaet som kan søke om drosjeløyver. Et løyve koster 3400 kroner. Hvis foretaket ditt er registrert i et annet fylke, må du kontakte ditt fylke for å få riktig søknadsskjema.

Hvem har krav på gratis taxi?

KRAV PÅ TRANSPORT: Dersom du er ute av stand til å benytte kollektiv transport eller egen bil på grunn av nedsatt funksjonsevne eller bevegelseshemming som må antas å vare mer enn to år kan du søke om TT- kort.

Leave a Comment