Hvilken taxi er billigst i Trondheim?

Christiania Taxi Trondheim AS er billigst ved bestilling.

Hvordan bestille maxi taxi?

Bestill taxi: 08000

Som en av hovedstadens største taxiselskaper kan vi levere skreddersydde transportløsninger til private, bedrifter og det offentlige.

Hvordan fungerer Taxifix?

Med Taxifix er det enda enklere å bestille drosje! Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt. Den nye Taxifix-appen gir deg god oversikt over turer og samler dine kvitteringer.

Hvilken taxi er billigst i Trondheim? – Related Questions

Kan jeg betale med Vipps i taxi?

Løsningen er veldig enkel. Hvis du vil betale med Vipps istedenfor kontanter eller bankkort, sender sjåføren en henvendelse til din Vipps. Du godkjenner på telefonen og Vipps, så er turen betalt.

Hvordan betale taxi?

Turen kan du betale i appen med Vipps eller betalingskort, eller du kan velge å betale i bilen.

Kan man betale kontant i taxi?

Betale i taxien

I bilen betaler du enten med kort eller kontanter.

Hvor mye koster det å ringe taxi?

I verste fall kan det koste deg over 40 kroner for å ringe til et 815-nummer i ti minutter hvis du ringer med mobilen. Til sammenlikning vil det som regel koste deg rundt 4 kroner dersom du ringer fra IP-telefon eller fasttelefon.

Kan man betale med kort på taxi?

I tillegg til kontant betaling, kan det betales med de fleste typer kort. Nå kan du også betale for taxituren med Vipps.

Hvor lenge må man vente på taxi?

Sjåføren plikter å vente på deg i fem minutter etter ankomst på hentested og skal forsøke å kontakte deg innen utløpet av denne ventetiden.

Hva er forskjellen på drosje og taxi?

Drosje (fra russisk дрожки, dróžjki – «lett vogn»), også kjent som taxi (fra fransk taximètre, «taksameter»), er et transportmiddel med sjåfør som man kan leie for en bestemt distanse eller for et avtalt tidsrom. Begrepet taxi stammer fra det engelske ordet taxicab, som betyr «drosje med taksameter».

Hvor mye koster taxi løyve?

Det er daglig leder i foretaket/firmaet som kan søke om drosjeløyver. Et løyve koster 3400 kroner. Hvis foretaket ditt er registrert i et annet fylke, må du kontakte ditt fylke for å få riktig søknadsskjema.

Hvor mye tar taxi per km?

Priser
STANDARD (1-4 personer)StartprisKr/km
Ukedag 09-15828,40
06-09 og 15-22969,60
22-0610410,40
Helg 06-2210410,40

Hvor mange går i en maxi taxi?

Maxitaxi er drosjer med kapasitet til 8 passasjerer eller mer. Taksten for maxitaxi økes gruppevis. 5-8 personer (takstgruppe 5), 9-12 personer (takstgruppe 6), og 13-16 personer (takstgruppe 7). Om 1-4 personer bestiller drosje og blir hentet av en maxitaxi er taksten den samme som for liten bil (takstgruppe 1).

Hva er Jamførpris taxi?

Jamførpris skal være en form for «kilopris» for taxiturer og beregnes ut fra satsene ved den enkelte sentral, anvendt på en standardisert tur. Denne turen er definert slik at sluttpris = startpris fra holdeplass + 8 km + 13 minutter betalt tid, avrundet til nærmeste hele krone.

Leave a Comment