Hvilken Xplora klokke er best?

Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner. Barnebloggen trakk frem flere funksjoner hvor Xplora skilte seg ut fra de andre smartklokker: Xploras X5 Play er en av få klokker med kamera, talemeldinger og emojis.

Hvor mye koster Xplora abonnement?

På denne nettsiden kan du skaffe deg et abonnement: https://xplora.no/aktiver/. Du kan velge å betale enten 119, 129 eller 139 kroner per måned, avhengig om du vil betale abonnementet på forskudd hver måned eller betale løpende for hver måned. Samtaler og SMS inngår i abonnementet.

Kan man bruke Xplora uten abonnement?

For at XPLORA skal virke som en telefon trenger du et abonnement. Vi har gjort det enkelt og inkludert et simkort med fri tale, data og sms. I inkluderer dette tjenestene for sporing og alarm, samt at alt er på norsk og at du har et norsk kundeservice om du lurer på noe.

Hvilken Xplora klokke er best? – Related Questions

Kan Xplora klokker ringe hverandre?

Barn kan ikke utveksle meldinger mellom to Xploraklokker ennå, men de kan ringe hverandre hvis telefonnumrene deres er lagret i foreldreappen. Chat-funksjonen er derimot begrenset til utveksling mellom klokken og appen.

Kan man ringe med Xplora?

Med Xploras smartklokker kan barnet ditt ringe og sende talemeldinger til sin kontaktliste. Du kan selv definere hvem barnet ditt skal ha kontakt med – helt enkelt i vår foreldre-app. I den samme appen får du også informasjon om hvor barnet ditt befinner seg.

Kan man bruke andre abonnement på xplora?

Dersom du velger å benytte en annen operatør må du inngå en avtale om mobilabonnement med mobiloperatøren du ønsker å bruke. Månedlige kostnader fra mobiloperatøren du velger kommer i tillegg. Xplora Mobile tar ikke ansvar for feil eller svakheter ved tjenesten som følger av bytte til en tredjeparts SIM-kort.

Hva koster det å ringe med xplora?

Xplora International Calls
DESCRIPTIONOPPSTARTMINUTT
Til Canada and USA0,992,99
Til World Zone 10,994,99
Til World Zone 20,999,99
Til World Zone 30,9912,99

Kan man sende SMS med xplora?

Selv om XPLORA 5 Play kan motta tekstmeldinger fra kontakter, er klokkeskjermen for liten til og med til at barnets småfinger kan skrive på den. Av denne grunn er det ikke mulig å sende SMS fra klokken.

Hvilket abonnement til xplora?

Pris på tjenesten uten SIM-kort fra XPLORA Mobile er kr 99 pr måned. Dette inkluderer tilgang til og bruk av XPLORA-tjenesten (XPLORA-appen med posisjoneringstjenesten og IOT-løsningen som gjør at XPLORA-klokken kommuniserer med XPLORA-appen).

Er xplora klokke vanntett?

Kamera, vanntetthet, batteri, skjerm, dekning og SIM-kort

Xplora X5 Play er vanntett i klasse IP68, altså en av de enklere klassene.

Er det begge foreldre kan ha xplora app?

Vi får mange spørsmål om begge foreldre kan ha sin egen app. Det kan de. 👏🏻 Når du har lastet ned app og opprettet bruker, kan du i menyen «Endre foresatt» administrere inntil 5 brukere. Det gjør det enkelt for flere å kommunisere med XPLORA klokka.

Hvordan vet jeg mitt xplora telefonnummer?

Ved aktivering av ditt abonnement vil du få bekreftet ditt Xploranummer. Du vil også motta en e-post med bekreftelse på aktiveringen hvor du vil kunne se ditt Xploranummer.

Er Xplora barnas første mobiltelefon?

Stadig flere foreldre velger Xploras mobilklokker som barnets første mobiltelefon. Hovedgrunnen til dette er for å unngå kontakt med uvedkommende, beskytte barn fra uønsket innhold på nett og redusere skjermtid.

Hvordan legge til musikk på Xplora?

Hvordan sende musikk til din Xplora klokke:

​For å sende MP3-filer må man trykke på ⊕ symbolet i Chatten med klokken. ​Her kan man velge ønsket filtype – denne gangen er det MP3 fil man skal velge. Velg den MP3 filen du ønsker å overføre. Filen kan ikke overstige 5 MB.

Hvordan bytte SIM kort på Xplora?

XPLORA Mobile har ikke noe ansvar for slik behandling. For å gjennomføre bytte av SIMkort må klokken sendes inn til XPLORAs hovedkontor (Nedre Slottsgate 8 (7. etasje) 0157 Oslo) for å åpne en låst XPLORA. Det beregnes 14-dagers behandlingstid fra klokken er mottatt.

Hvordan koble XPLORA til WiFi?

XPLORA 4 – Koble til WiFi
  1. Trykk på klokkens startskjerm og bla til “Innstillinger”
  2. Bla ned til WiFi-ikonet og trykk på det.
  3. Velg riktig WiFi, skriv inn passordet og trykk deretter “OK”.

Hvor mange kontakter kan man ha på XPLORA?

Slik kan du enkelt holde kontakt med barnet og godkjenne opp til 50 andre kontakter barnet kan kommunisere med via mobilklokken.

Hvordan si opp abonnement på XPLORA?

Dersom du ønsker å si opp er det 1 mnd oppsigelsestid. Du betaler da for resterende dager i inneværende måned + påfølgende måned. For å avslutte abonnementet trenger vi dette skriftlig. Du kan sende inn en oppsigelse ved å trykke på Support tegnet nederst i høyre hjørne.

Kan flere ha XPLORA app?

Legg til flere foresatte

For Xplora er det den første personen som synkroniserer klokken med sin bruker i appen som blir hovedforesatt. Hovedforesatt kan derimot legge til flere hovedforesatte fra appen.

Leave a Comment