Hvilket mobilabonnement er best for barn?

Det beste mobilabonnement for barn i januar 2023 går til Plussmobil, Plussmobil UNG 25 GB til 299 kr/mnd. Abonnementet inkluderer Fri Tale, SMS & MMS. Datakontroll & datarollover er inkludert fra start, slik at de yngste ikke kan bli ekstra fakturert. Gudbrandsdal Energi Mobil bruker Telenor dekning.

Hva er det billigste mobilabonnementet?

  • LITE DATA. 2,3/5. iceUng 3 GB fra Ice. 149 kr/mnd. Billigste mobilabonnement for deg som bruker lite data. For kun 149 kr/mnd har Ice det billigste 3 GB mobilabonnementet i januar.
  • MIDDELS DATA. 3,9/5. Plussmobil 8 GB Basis fra PlussMobil. 195 kr/mnd. Billigste mobilabonnement for deg som bruker middels mye data.

Hvor lenge kan man ha Telenor YNG?

Med Yng Next får du ubegrenset data.

Hvilket mobilabonnement er best for barn? – Related Questions

Er ICE bedre enn Telenor?

Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor. Bor du i en storby så spiller det faktisk ingen rolle.

Hva heter Telenor før?

Telenor ble grunnlagt i 1855 under navnet Telegrafverket, som var statseid og skulle knytte sammen landsdelene i Norge med telegraflinjer. Senere kom telefoni og andre oppgaver, men Telegrafverket skiftet ikke navn til Televerket før i 1969.

Når kutter Telenor kobbernettet?

Telenor varslet i 2019 at de ville legge ned kobbernettet innen 2022. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) pålå Telenor å videreføre kobbernettet i en overgangsperiode frem til høsten 2025, i det såkalte “kobbervedtaket”.

Er det bindingstid på Telenor?

Det er ingen bindingstid på abonnementet

Du må riktignok ha et abonnement fra Telenor når du kjøper eller bytter mobil med SWAP, men Telenor-abonnement har ikke bindingstid.

Hvor lenge varer kontantkort Telenor?

Kontantkortet varer i 15 måneder etter siste lading. Lader du ikke kontantkortet innen den tid, vil resterende ladebeløp bli slettet og nummeret sperret. Hvis du ønsker gjenåpne nummeret, trenger du bare lade opp valgfritt beløp.

Hvor ofte kan man bytte abonnement hos Telenor?

Hos Telenor kan du bytte abonnement etter dine behov, når du selv trenger det. Det er nemlig ingen binding på abonnementene, slik at du kan bytte både opp eller ned når du selv ønsker.

Hvem eier Talk More?

Hvem eier Talkmore? Dette spørsmålet har vi besvart tidligere i denne artikkelen, men det er altså Telenor Group som eier Talkmore 100%.

Hvor mye koster mobilabonnement Telenor?

Prisen avhenger av om den som skal bruke abonnementet er over eller under 18 år. Voksen med familierabatt: 449,– /md. Under 18 med familierabatt: 349,– /md.

Hvem eier Telenor?

Public float
Telenor / Eier

Er Canal Digital og Telenor det samme?

Allerede i januar 2016 ble Canal Digital Kabel en juridisk del av Telenor Norge AS. Nå samler vi alt i ett selskap for å kunne tilby produkter og tjenester på tvers av TV, bredbånd og mobil. Canal Digital Satelitt vil beholde Canal Digital-navnet, og fortsetter som et eget selskap som i dag.

Er se hvem gratis?

Fullversjonen av Se Hvem er inkludert i alle våre mobilabonnement for privatkunder. Se Hvem er gratis å laste ned i Google Play eller App Store, men vær oppmerksom på at du må ha fullversjonen av Se Hvem for å få tilgang på Nummeroppslag og Svindelvarsel.

Hva het det før Telia?

2016. NetCom bytter navn til Telia og når myndighetskravet på 98 % befolkningsdekning på høyhastighets mobildata – to år før fristen.

Er Telia bedre enn Telenor?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no.

Er det noe feil med Telia?

Vi har for tiden ingen driftsmeldinger.

Er ICE det samme som Telia?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Og det er slett ingen dårlig ting – vår dekningstest viser nemlig at Telia stort sett har like god dekning som Telenor, og i mange områder av landet til og med bedre dekning.

Hvem har best 5G?

Telenor har Norges raskeste 5G-nett

I 2022 vant Telenor Ooklas Speedtest awards for Norges raskeste 5G-nett, for andre år på rad*. Vi i Talkmore er derfor stolt av å kunne si at vi har dekning i verdensklasse med Telenors 4G og 5G-nett. Flere tusen nordmenn tester hver uke sin mobilopplevelse med Ooklas Speedtest-app.

Leave a Comment