Hvilket nett bruker ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning. Alltid på nett med andre ord, med det beste fra to verdener.

Er ice under Telia?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Og det er slett ingen dårlig ting – vår dekningstest viser nemlig at Telia stort sett har like god dekning som Telenor, og i mange områder av landet til og med bedre dekning.

Har ice eget mobilnett?

Visste du at ice, i tillegg til Telia og Telenor, er de eneste som har eget mobilnett, med egne mobilmaster og egen dekning i Norge? Kanskje ikke, og kanskje tenker du at dette ikke er så viktig for deg.

Hvilket nett bruker ice? – Related Questions

Er ice bedre enn Telenor?

Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor. Bor du i en storby så spiller det faktisk ingen rolle.

Hvor mye koster ice SIM-kort?

Nytt SIMkort kan enkelt bestilles på Min Side eller i ice-appen, helt gratis.

Hvordan gi mobildata ice?

Du deler enkelt via ice-appen eller Min Side ved å klikke på knappen «Gi bort rolloverdata». Velg hvem du vil sende data til og hvor mye data du vil dele, og voilá; Den du sender data til får en hyggelig overraskelse.

Hvorfor funker ikke mobildata ice?

Sjekk aller først om dataroaming er aktivert, på enkelte telefoner kan man ikke bruke mobildata uten å aktivere dataroaming. Det gjør du ved å velge Innstillinger, velg Tilkoblinger (evt. flere nettverk), velg Mobilnett, aktiver dataroaming.

Har ice 5G nett?

Derfor bygger vi et 5Gnett i verdensklasse, med overlegen kapasitet og hastighet – uansett hvor i landet du befinner deg. Nå er vi i gang med å oppgradere 3200 av våre basestasjoner, samtidig som vi bygger rundt 3900 nye. Resultatet blir et nett som dekker både dagens bruk og morgendagens muligheter.

Hvordan sjekke mobildata ice net?

Gå inn på Min Side på å følge med på forbruket ditt. Du kan også sjekke forbruket i ice-appen. På Min side kan du følge med på hvor mye du har brukt i inneværende måned, og om du er i nærheten av å bruke opp din inkluderte datamengde. Du finner også flere detaljer om forbruk ved å klikke på «Vis alt forbruk».

Skal mobildata være på?

Sjekk at mobildata er aktivert

Mobildata må også være aktivert for at Internett skal fungere når du ikke er tilkoblet WiFi. Ikke glem roaming! Dersom du befinner deg utenfor Norge, eller EU/EØS, bør du sjekke at Dataroaming er aktivert. Denne innstillingen gjør det mulig å bruke mobildata når du er ute på reise.

Hva tar mye data?

mye mobildata kreves det fra «daglige» gjøremål: Nettaviser, snapchat, facebook og diverse «normale» apper – 50 til 150 MB i timen. YouTube og andre videobaserte sosiale medier – ofte opp til 200 MB i timen. Netflix og andre strømmetjenester – ofte opp mot 1 GB per film.

Hva bruker mest data?

Det er faktisk ikke TV- og film-apper som Netflix og NRK som bruker mest mobildata. Tall fra Telenor viser nemlig at det var sosiale medier som Facebook og Instagram som stikker av med mest mobildata.

Hvor lenge varer 2 GB?

2 GB data, eksempel på månedlig bruk:

80 minutter med daglig nettsurfing. Eller 40 minutter daglig bruk av sosiale medier. Eller 45 timer med musikk per måned.

Hvor mange timer er 1 GB data?

Med normal kvalitet kan du faktisk lytte til musikk i over 10 timer før du har brukt opp 1GB.

Hvordan spare data på mobil?

Androidmobiler finner du det under «Databruk» og «bruk av mobildata» i «Innstillinger».

Vi har plukket ut fem tips til deg:

  1. Reduser videokvaliteten.
  2. Skru av Wi-Fi-hjelp.
  3. Skru av app-oppdatering på mobilnettet.
  4. Begrens bakgrunnsoppdateringer.
  5. Velg riktig datapakke.

Hvor lenge holder 100 GB?

For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur.

Hvor mange GB for å se TV?

Å strømme filmer, TV-serier eller direktesendt sport bruker omtrent 1 GB til 1,5 GB per time for vanlig bildekvalitet. Å strømme i HD bruker omtrent 2,5 til 3 GB datatrafikk hver time. Både film, TV-serier og sport bruker like mye per time, for det er kvaliteten på bildet som avgjør mengden datatrafikk.

Hvor mange GB for å se en fotballkamp?

Én fotballkamp = tre gigabyte

Hvis man skal se en hel fotballkamp på telefonen, krever det opp mot tre gigabyte data. Og da er det fort gjort å bruke opp datamengden man har inkludert i abonnementet ditt.

Hvor mye 4G bruker Netflix?

Standard oppløsning: opptil 1 GB. Høy oppløsning: opptil 3 GB. Ultra HD (4K): opptil 7 GB.

Leave a Comment