Hvilket Thon hotell i Oslo er best?

Thon Hotel Rosenkrantz er blant kjedens aller beste når det gjelder både kvalitet og beliggenhet. Dette Thonhotellet ligger som navnet tilsier i Rosenkrantz’ gate, på C.J. Hambos plass, og rett overfor Tinghuset.

Hva het Thon Hotel før?

Thon Hotels ble etablert som Rainbow Hotels i 1989. I dag består hotellkjeden av mer enn 80 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Da Olav Thon etablerte Rainbow Hotels i 1989 var forretningsidéen hans å etablere sentralt beliggende hoteller til rimelige priser.

Hvor mange hotell har Olav Thon?

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder. I 2020 ble Thon Hotels bransjevinner i Norsk Kundebarometers kåring. Vi er en del av Olav Thon Gruppen og har nærmere 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Hvilket Thon hotell i Oslo er best? – Related Questions

Er frokost inkludert på Thon hotell?

På alle våre norske hoteller er frokost inkludert. Vi er stolte av vår prisbelønnede frokost, og ønsker at alle våre gjester skal få oppleve en smakfull frokost etter en god natts søvn. Vi satser på økologisk og hjemmelaget mat, som vil gi deg en fantastisk start på dagen.

Hvem eier Thon Hotel?

Olav Thon Eiendomsselskap
Thon Hotels / Moderorganisasjon

Olav Thon Eiendomsselskap ASA er eiendomsbasert allmennaksjeselskap etablert i 1982 etter at en betydelig andel av Olav Thon Gruppens eierskap i eiendom ble overført til selskapet. Det ble børsnotert året etter etableringen, i 1983. Siden oppstarten har styreformannen vært Olav Thon.

Wikipedia

Hvor mange hoteller har Thon?

Thon Hotels ble etablert som Rainbow Hotels i 1989. I dag består hotellkjeden av mer enn 80 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam.

Hvor mange Thon hotell i Norge?

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder. Ved inngangen til 2017 hadde kjeden 78 hoteller i Norge. I tillegg kommer fem hoteller og to appartementshoteller i Belgia og ett hotell i Nederland. Totalt antall rom er 11 610.

Hvor mange Thon hoteller i Oslo?

Våre hotell i Oslo sentrum

Bo på Thon Hotel Opera, Thon Hotel Panorama, Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Spectrum, Thon Hotel Astoria eller Thon Hotel Cecil, og opphold deg midt i hjertet av Oslo sentrum.

Hvor mye penger har Olav Thon i dag?

Født 29. juni 1923 i Ål i Hallingdal. Er en av Norges rikeste personer, og har ifølge skattelistene 2018 en formue på over to milliarder kroner.

Har Olav Thon noen barn?

Mens Sissel Berdal Haga Thon har tre barn fra et tidligere ekteskap og er bestemor til tre, fikk aldri Olav Thon egne barn.

Hvor gammel er kona til Olav Thon?

Det er det beste vi gjør, sier Sissel Berdal Haga Thon, 80-åringen som nå feirer to års bryllupsdag med den 17 år eldre eiendomsinvestoren Olav Thon.

Hvem arver Olav Thon?

Thon har ingen arvinger.

Hvor mye betaler Olav Thon i skatt?

Som den samvittighetsfulle samfunnsborger han er betalte Thon også rikelig med skatt. I fjor rant det inn hele 60,4 millioner kroner i skatt fra denne mannen. Det utgjør intet mindre enn 98 prosent av inntekten hans.

Hvorfor går Olav Thon med lue?

– Jeg begynte å med luen ved en tilfeldighet da jeg frøs på hodet. Når man har så lite hår som meg, må man ha et hodeplagg. Jeg kunne ikke tenkt meg å bruke hatt eller sixpence, så da ble det lue, forteller Thon, som ikke vil svare på hvor han har fått den fra.

Hvorfor går Olav Thon med rød lue?

Thon hadde mistet en gul lue på vei til Gardermoen og Haga sa hun kunne hekle en ny lue til han. – Garnet du hadde var rødt, så da ble det en rød lue, sier Thon.

Hvor mange barn har Olav Thon?

Olav Thon: – Tenker ikke på ettermælet mitt

Der ser man hvor mange som rent fysisk ikke er så dårlig stilt, men er helt hinsides fordi de er demente, sa Thon. Paret fikk ikke barn. Thon har organisert sin formue slik at hans stiftelse får hovedtyngden av midlene når han går bort.

Hvor mange ansatte har Olav Thon?

Konsernet er i hovedsak engasjert innen eiendoms- og hotellvirksomhet. Olav Thon Gruppen hadde i 2021 driftsinntekter på 10,28 milliarder kroner og sysselsatte 2.390 årsverk.

Hvem overtar etter Olav Thon?

Fredag ble det kjent at Kjetil Nilsen blir ny konsernsjef i Olav Thon Gruppen. Han overtar etter Olav Thon, som i dag har meddelt at han fratrer stillingen som konsernsjef i selskapet.

Hva eier Olav Thon?

Olav Thon Gruppen
Org.nummer988 969 656
Eier(e) Olav Thon Stiftelsen
Datterselskap Olav Thon Eiendomsselskap, Thon Hotels
HovedkontorOslo

Leave a Comment