Hvor bør man gå i Oslo?

10 turer med fantastisk utsikt over Oslo
 • Ekebergutsikten. Fra utsiktsplattformen rett ved Ekebergrestauranten har du byens beste utsikt over Oslo sentrum.
 • Ekebergskråningen. Det er flere flotte utsiktspunkt på Ekeberg.
 • Vettakollen.
 • Kragutsikten.
 • Gressholmen.
 • Stovnertårnet.
 • Torshovdalen.
 • Sankhansåsen.

Hvor lang tid tar det å gå rundt Bygdøy?

Det tar ikke lang tid opp dit, kanskje fem minutter, og det anbefales om du har tid. Så får du litt utsikt også! Perfekt dag på Huk.

Kan man gå rundt Maridalsvannet?

Den forteller at runden rundt Maridalsvannet er temmelig nøyaktig 15 kilometer. Som sagt kan du korte den ned noen kilometer ved å ta bussen fra Hammeren og ned til Oslo sentrum. Dette var en flott tur, for det meste på stier og grusveier.

Hvor bør man gå i Oslo? – Related Questions

Kan man gå rundt Nøklevann?

NØKLEVANN

Derfra er det fin turvei rundt Nøklevann som går forbi historiske Sarabråten og flere idylliske steder. Legg gjerne inn en pause med litt mat på Rustadsaga. TURLENGDE: ca. 8 km rundt hele vannet.

Hvor langt rundt Langvannet?

Langvannet (også skrevet Langtjernet) er en liten innsjø i Lørenskog kommune i Akershus i Viken. Vannet ligger like nord for motorveien mellom Oslo og Lillestrøm, og 500 meter sørvest for Hanaborg holdeplass, og er rundt 1,3 km langt og fra 30 til 180 meter bredt.

Kan man gå langs hele Akerselva?

Turstien langs Akerselva starter ved Maridalsvannet og går helt til ned til Vaterland i Oslo sentrum. Hvis du følger den åtte kilometer lange stien hele veien passerer du både industrihistorie, fossekraft, bade- og rekreasjonsområder, fiskeplasser, skogområder og dyre- og planteliv.

Hvor mange km er det rundt Stokkelandsvannet?

Stokkelandsvannet ligger på Ganddal i Sandnes. Turen rundt vannet er om lag 4 km lang hvor det meste av underlaget er grus. Går man i vanlig gangfart tar turen omtrent én time.

Hvor langt er det rundt Hvervenbukta?

Turen er ca. 1,5 km en vei. Fine bademuligheter og koselig kafè i Hvervenbukta.

Hvor er det fint å jogge i Oslo?

Fire byturer fra Visit Oslo
 • Fra Jernbanetorget til Ekebergparken. Start på Jernbanetorget og løp ned til Operaen, over til Sørenga, Ladegården, Dyvekes bro og løp Ryenbergveien til Valhallveien.
 • Akerselva og Telthusbakken. Løp fra Jernbanetorget opp Nygata og Storgata.
 • Vigelandsparken.
 • Botanisk hage og Tøyenparken.

Hvor langt er det rundt Frognerparken?

Løperute 3.31 km lang, Oslo.

Hvor lang er en runde på Voldsløkka?

Runder på VoldsløkkaLengde: 1600 m (1 runde)Løp rundt Voldsløkka på mykt underlag. Runden på 1600 m kan løpes på gress hele veien. Her kan du løpe et valgfritt antall runder.

Hvor går Oslo Maraton?

Vil du se på løypa fra 2022? Den finner du HER. Både start og mål for alle distanser under BMW Oslo Maraton er på Rådhusplassen i Oslo.

Hvor lang tid bruker folk på maraton?

Men vi “vanlige” løpere bruker riktignok litt mer tid. Gjennomsnittstiden fra New York Marathon i 2017 var på 4,37 timer. I Oslo Maraton 2015 brukte flest løpere et sted mellom 3.30 og 4 timer.

Hva er Oslotrippelen?

Oslotrippelen er et løp på 73 km hvor deltagerne løper Maraton, Halvmaraton og «10 for Grete» på samme dag! For å fullføre løpet må deltagerne rekke start til neste distanse. Deltagere av Oslotrippelen får et eget telt ved start- og målområdet hvor de kan restituere mellom distansene, og oppbevare bagasje.

Hvor lang tid tar det å løpe maraton?

Et maraton er hele 42 kilometer langt. Her gjelder det virkelig å disponere kreftene riktig! Et gjennomsnittlig maratonløp tar nøyaktig 4 timer og 21 minutter. For menn er tiden 4 timer og 13 minutter, mens den for kvinner er 4 timer og 42 minutter.

Hva er en bra tid på 10 km?

De fleste mennesker bruker mellom 40 og 60 minutter på å løpe 10 km, og fordi det tar såpass lang tid å gjennomføre, stiller distansen også krav til mental styrke og evne til å disponere løpet.

Hva er bra å løpe 5 km på?

Gjennomsnittlig på 5 km for nybegynnere

minutt, kan du regne med at 5 km tiden din er under eller rundt 25 minutter. Dette er imidlertid ikke lett oppnåelig for mange mennesker, så nybegynnere bør ha som mål å løpe en kilometer på 9 til 13 minutter.

Leave a Comment