Hvor er de beste plassene i Telenor Arena?

Er Oslo Spektrum eller Telenor Arena størst?

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow og er eid av Euforum Holding AS.

Er Telenor Arena inne?

Telenor Arena er en innendørs flerbruksarena på Fornebu i Bærum kommune, like vest for Oslo sentrum. Bruksområdet er sport, underholdning, messer, konferanser og lignende.

Hvordan komme seg til Telenor Arena?

Med buss eller tog kommer du deg både enkelt, stressfritt og miljøvennlig til Telenor Arena. Tog: Telenor Arena ligger cirka to kilometer fra Lysaker togstasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog. Å gå til arenaen herfra tar cirka 20 minutter, men det er også hyppige bussavganger fra Lysaker til Telenor Arena.

Hvor er de beste plassene i Telenor Arena? – Related Questions

Hvor mye koster det å parkere på Telenor Arena?

Korttidstakst
Første og andre timerNOK 12,00/påbegynte 30 min.
3. timen og deretterNOK 30,00/påbegynte 30 min.
DøgntakstNOK 300,00/pr. døgn

Hva kostet Telenor Arena?

Telenor Arena
Kapasitet15 000 (kamper) 25 000 (konserter)
Tilskuerrekord25 000
ArkitektHRTB AS Arkitekter MNAL
Pris585 millioner kroner

Hvor går shuttlebussen til Telenor Arena fra?

Shuttlebussene kjører kontinuerlig fra Oslo sentrum ut til Telenor Arena så lenge det er behov og returnerer til Oslo ved Jernbanetorget etter arrangementets slutt. Starttid og endelig holdeplass vil fremkomme ca. en uke før arrangementet på Telenor Arena sin Facebook side, app og hjemmeside.

Når går shuttlebussen til Telenor Arena?

Bussene er tydelig merket og går fortløpende fra Langkaia vis-á-vis Operaen (rett ved Oslo S) og direkte ut til Telenor Arena fra kl 16:00. Shuttlebussene går frem til konsertstart.

Hvor mange personer tar Telenor Arena?

Telenor Arena kan ta i mot 23.000 mennesker.

Hvor mange folk rommer Telenor Arena?

Telenor Arena har en kapasitet på 23 000 tilskuere for konserter og 15 000 for idrett, og er dermed en av de største innendørsarenaene i Nord-Europa. Telenor Arena er Norges største innendørs flerbruksarena, og rommer et bredt spekter arrangementer.

Hva er Norges største konsert?

Med 55 000 betalende deltagere var Oslo Sommertid 2018 på Voldsløkka i Oslo per 2021 største biletterte konserten i Norge, hvor den amerikanske rapperen Eminem var headliner.

Hvordan komme seg fra Oslo til Telenor Arena?

Det går buss (31 Fornebu og 31 Snarøya) til Telenor Arena fra flere steder i Oslo og Bærum. Nærmeste holdeplass er ca 100m unna. Mer info om rutetider finnes på www.ruter.no.

Hvem eier Oslo Spektrum?

NOVA Spektrum
Oslo Spektrum / Eier

Nova Spektrum er en arena for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events og driver virksomhet i tilknytning til dette.
Stiftelsen ble etablert i 1920, og har i dag et styre sammensatt blant annet av representanter fra Næringslivets Hovedorganisasjon og Virke.

Wikipedia

Er det garderobe på Oslo Spektrum?

Det er som regel ikke garderobemulighet i arenaen, og store sekker, kofferter og lignende henvises til oppbevaring i skap på Oslo Sentralstasjon, eller bussterminalen.

Hvor mye koster det å leie Oslo Spektrum?

Ved ledig kapasitet leies losjer ut pr. arrangement til privatpersoner og bedrifter: Gjennomsnittsprisen for å leie en losje med plass til 14 personer er kr 32 060 og kr 38 080 inkl. tapas (inkl.

Hvor mange kan Oslo Spektrum holde?

Oslo Spektrum
Oslo Spektrum Arena Oslo Spektrum Arena AS
AdresseSonja Henies plass 2, Oslo, Norge
LandNorge
EierNorges Varemesse
Kapasitet9700 sitteplasser 11 500 (med ståplasser)

Leave a Comment