Hvor er det best å shoppe i Trondheim?

De 10 beste stedene å shoppe i Trondheim
  • Byhaven.
  • City Lade.
  • City Syd.
  • Lade Arena.
  • Sirkus Shopping.
  • StorM Senter.
  • Solsiden.
  • Tillertorget.

Hvor mange butikker har Trondheim Torg?

Kjøpesenteret har 65 butikker og syv spisesteder fordelt på fire etasjer.

Hvor mange butikker har Byhaven?

I Olav Tryggvasons gate 28 finner du tilsammen 32 butikker og spisesteder under samme tak. Velkommen til Trondheims hyggeligste handelshus.

Hvor er det best å shoppe i Trondheim? – Related Questions

Når åpnet Byhaven i Trondheim?

1999
Byhaven / Åpnet

Hvor mange butikker på Sirkus shopping?

Velkommen til Sirkus Shopping med ca 100 butikker og serveringssteder. På Sirkus finner du ca 55 bedrifter innenfor helse og næring i 3. – og 4. etg.

Hva er Norges største shopping senter?

Lagunen Storsenter i Bergen holdt posisjonen som Norges største kjøpesenter i 2021. Tett på følger Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Lagunen Storsenter hadde en omsetning på 3,9 milliarder kroner i 2021, som er en økning på 11 prosent målt mot 2020.

Hvor mange normal butikker finnes det?

Normal driver nå over 300 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike og Finland. Selskapet har per 31. juli 2021 sysselsatt 1365 ansatte i Norge, hvorav 1132 er kvinner.

Hvor mange butikker har Sartor senter?

Sartor Storsenter finner du over 110 butikker og 15 spisesteder. Se en komplett oversikt over våre butikker og åpningstider.

Hvor mange butikker er det på City Lade?

City Lade
Beliggenhet
AdresseHaakon VII’s gate 9
LandNorge
Kart

Hvor mange butikker har meny?

MENY er Norges ledende supermarked på nett og i butikk. I dag har vi 186 butikker og ca. 10.000 ansatte, hvorav nær 1000 har fagbrev innen matfag. Vi er en del av NorgesGruppen, som er markedsleder i dagligvarebransjen.

Finnes det sirkus i Norge?

Arnardo og Agora er de eneste to sirkusene som er igjen i Norge.

Når ble Sirkus Shopping bygget?

Sirkus Shopping er et kjøpesenter ved Strindheim i Trondheim. Senteret åpnet 4. oktober 2012, og har 65 000 m², med rundt 100 butikker, samt helse- og servicefasiliteter.

Hva het brød og sirkus før?

Panem et circenses er latin og betyr ‘brød og sirkus, brød og sirkusleker’, og var etter sigende hva den romerske allmuen forlangte i keisertiden (fra 30 fvt.) for å være tilfreds.

Hvilke dyr er på sirkus?

Med sirkusdyr mener man dyr som er temmet og dressert til å opptre på sirkus. Tradisjonelt har dette vært pattedyr som hester, hunder, katter, elefanter, løver, tigre, bjørner, primater, sjøløver og seler, men også eksotiske fugler, amfibier og krypdyr kan sies å tilhøre gruppen av sirkusdyr.

Leave a Comment