Hvor er flyet nå Norwegian?

Er flyet i rute?
RuteTilAvreise
DY804Stockholm-Arlanda (DY804)07:30
DY932København (DY932)07:30
DY1102Berlin-Brandenburg (DY1102)08:05
DY402Ålesund (DY402)08:20

Er det nett på Norwegian fly?

Når du flyr med oss, kan du surfe med WiFi i luften. Du kan søke på nett, se hva som skjer på sosiale medier eller lese e-post (hvis du absolutt vil). Med Gate-to-gate WiFi får du tilgang til WiFi-nettverket vårt så snart du går om bord på et av flyene våre som tilbyr WiFi.

Hvordan søke om kompensasjon Norwegian?

Du kan kreve å få dekket utgifter innen rimelighetens grenser og søke om kompensasjon via nettsidene våre – www.norwegian.com. Kontaktinformasjon for ditt nasjonale klageorgan (Transportklagenemnda) finner du på europa.eu.

Hvor er flyet nå Norwegian? – Related Questions

Hvor mye kompensasjon for kansellert fly?

Du kan i tillegg ha krav på økonomisk kompensasjon etter standardiserte satser, avhengig av når du fikk vite om kanselleringen og ny avgangs- og ankomsttid (se unntak nedenfor). 400 euro for alle flygninger innenfor EØS på mer enn 1500 km og for alle øvrige flygninger på mellom 1500 og 3500 km.

Hva gjør jeg hvis flyet blir kansellert?

Dersom flyet ditt blir innstilt, forsinket eller overbooket kan du ha krav på kompensasjon. Les mer om dine rettigheter dersom flyet blir innstilt. Hvordan klage? Hvis reisen ikke går som planlagt og du ikke har fått det du har krav på, kan du klage til flyselskapet eller reisebyrået.

Kan Norwegian billetter endres?

Endre bestilling

Du kan endre tid, dato, reisemål og navnet på den reisende på nett (mot et tillegg) inntil 30 minutter før opprinnelig avgangstid på de fleste reisemålene. (I enkelte tilfeller må du ringe Kundeservice for å endre bestillingen.)

Hvor sent kan fly innstilles?

Du blir informert om innstillingen mellom to uker og sju dager før planlagt avgangstid, og tilbys omruting slik at du kan reise høyst to timer før planlagt avgangstid og ankomme endelig bestemmelsessted senest fire timer etter planlagt ankomsttid.

Kan flyselskap endre avgang?

Forandret avgangstid

Flyselskapet kan endre flyavganger og du mister retten til såkalt standardkompensasjon dersom dette skjer minst 14 dager før avreise.

Hvordan kreve kompensasjon for forsinket fly?

Dersom forsinkelsen blir på 5 timer eller mer, kan du kreve refusjon av billettprisen for den del av reisen som ikke er påbegynt, eller hele billetten dersom reisens formål ikke kan oppnås på grunn av forsinkelsen. Velger du refusjon av billettprisen, kan du i tillegg kreve returflyging tilbake til avreisestedet.

Hvordan søke refusjon av skatter og avgifter Norwegian?

Hvordan søke refusjon av skatter og avgifter Norwegian? Oppgi navn og referansenummer, og du vil få tilbake pengene du har krav på. Norwegian kontakter du på denne mailadressen med booking referanse, til: refusjoner@norwegian.no. I mailen må du oppi bookingreferanse.

Hva dekker reiseforsikring forsinkelse?

Reiseforsikringen gir ikke dekning for forsinkelse eller kansellert reise som følge av kø, bemanningsproblem eller streik, men du har rett på erstatning fra flyselskapet. Flyselskapet er ansvarlig dersom reisen din blir kansellert. Dette gjelder uavhengig av hva som er årsaken, også ved streik.

Hvordan sende klage til Norwegian?

email henvendelser til post@norwegian.no. posten sendes til adresse Oslo, Postboks 115, Fornebu 1330.

Er det trygt å reise med Norwegian?

Å reise med Norwegian er stort sett alltid en stor glede og fornøyelse. Personalet er svært profesjonelle og hjelpsomme. I motsetning til SAS som alltid gir oss følelsen av å sitte i et gammelt fly (hvilket vi også gjør), er turen med Norwegian effektiv og komfortabel når rutetidene holdes.

Når flyet blir innstilt?

Dersom flyet blir innstilt kan du velge mellom: Refusjon av billettprisen for den del av reisen som ikke har funnet sted, eller for hele billetten dersom reisens formål ikke kan oppnås på grunn av innstillingen. Du kan også ha krav på returflyging tilbake til avreisestedet.

Kan Norwegian billetter endres?

Endre bestilling

Du kan endre tid, dato, reisemål og navnet på den reisende på nett (mot et tillegg) inntil 30 minutter før opprinnelig avgangstid på de fleste reisemålene. (I enkelte tilfeller må du ringe Kundeservice for å endre bestillingen.)

Når er Norwegian billigst?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig.

Hva betyr full flex?

Full fleksibilitet

Book deg om til en senere avgang. Full Flex billetter kan alltid bookes om til en annen flyvning og dato, så lenge det er plass på flyet. Endringene er gratis, men du må betale prisdifferansen hvis du endrer til en rute med andre videreforbindelser/selskaper. Billettene er også fullt refunderbare.

Hva skjer hvis man ikke dukker opp til flyet?

Hvis du ikke møter til vår ombordstigningsskranke innen de tidsfrister som er satt, vil din Bestilling bli kansellert. Flyvningen vil under ingen omstendigheter bli holdt igjen, og du vil bli nektet ombordstigning for egen regning.

Hvor er det tryggest i flyet?

De har gått gjennom 36 år med rapporter fra flyulykker og setekart og funnet ut at jo lenger bak i flyet du sitter, desto bedre er det. Prøv i alle fall å velge et sete bak flyets vinger, tipser nettstedet. Statistikken utarbeidet av nettstedet viste at setene bak vingene hadde en overlevelsesrate på 69 prosent.

Leave a Comment