Hvor er MS Polarlys nå?

MS «Polarlys»
Bygget1996 ved Ulstein Verft, Ulsteinvik (byggenr. 223)
FlaggstatTromsø
Register MS «Polarlys»
RegisterhavnTromsø

Hvor dypt stikker Hurtigruta?

Skipene er 140 meter lange, stikker 5,3 meter dypt og er bygget for turisttrafikk i arktiske strøk.

Er frokost inkludert på Hurtigruten?

Frokost: Bugnende frokostbuffeter med varme retter, kjøttpålegg, fisk, hjemmelagde smoothies, energishots, yoghurt, frokostblandinger og syltetøy. Nyt nybakt brød, frukt, lokalproduserte oster og av og til en egen frokostkokk som steker sveler eller kutter fersk laks. Kaffe, te, juice, melk og vann er inkludert.

Hvor er MS Polarlys nå? – Related Questions

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land.

Kan man sove på Hurtigruten?

I hele sommer har Hurtigruten tilbudt turistene å sove på dekk under midnattssola. Utstyrt med komfortable soveposer, og ikke minst solbriller, har turistene kunnet nyte sola 24 timer i døgnet på dekk.

Er mat inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten.

Er det treningsrom på Hurtigruten?

Om bord finner du tre forskjellige restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran på skipet kan du slappe av med en drink i baren. Skipet har også et stort område med resepsjon, en turguide, konferanserom og en butikk.

Hvilke skip har Hurtigruten?

  • MS Fram. Hun ble bygget i 2007 med ett mål: å ta gjestene med på uforglemmelige ekspedisjonsreiser.
  • MS Fridtjof Nansen. MS Fridtjof Nansen er det siste tilskuddet til Hurtigrutens flåte av skreddersydde skip – og neste
  • MS Kong Harald.
  • MS Maud.
  • MS Nordkapp.
  • MS Nordlys.
  • MS Nordnorge.
  • MS Nordstjernen.

Når kan man gå ombord på Hurtigruten?

13.00 til 14.30, og innsjekking for passasjerer starter fra kl. 15.00 og ombordstigning fra kl. 16.00. Innsjekking på terminalen er mulig frem til kl 19.30 hele året, etter dette må man sjekke inn om bord.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Reiser med bil

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Hvor mange skip har Hurtigruten?

Hurtigrutens elleve skip frakter fortsatt gods og passasjerer langs norskekysten.

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Hvor langt er verdens største skip?

Pioneering spirit er med sine 380 meter og over 400 000 bruttotonn verdens største skip.

Hvilken hurtigrute er eldst?

MS Lofoten ble erklært verneverdig av riksantikvaren i 2001, og det er derfor ingen selvfølge at skipet kan endres på. Artikkelen er flere år gammel. Siden 1964 har skipet gått jevnt og trutt langs norskekysten vår. Det er den eldste og minste av hurtigruteskipene.

Hvor mange skip har Havila?

Havila Kystruten AS er et norsk rederi som skal drifte 4 av 11 skip i Hurtigruten, kystruten Bergen – Kirkenes. Rederiet er notert på Euronext Growth Oslo, og største aksjonær er Havila Holding AS i Fosnavåg. Administrerende direktør er Bent Martini.

Hva heter det nyeste hurtigruteskipet?

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Leave a Comment