Hvor er Neon festival Trondheim?

juni 2022. Trondheim Stage og Live Nation er stolte av å presentere sommerens vakreste musikkeventyr med flere av de største artistene i Norge! NEON Festival på E.C. Dahls Arena i Trondheim.

Når åpner Neon?

Vi er i full gang med planleggingen av neste års festival. NEON 2023 blir fredag 9. og lørdag 10. juni 2023.

Hvor mange billetter er solgt til Neon?

Neon festival, Nyhavna | I år solgte de 36.000 billetter – nå slår festivalen på stortromma med internasjonalt artistslipp.

Hvor er Neon festival Trondheim? – Related Questions

Hvordan selge konsert billett?

Resale FAQ – Selge billetter
  1. Logg inn på din Ticketmaster-konto.
  2. Finn billetten(e) du vil selge.
  3. Klikk på “Selg”
  4. Angi salgspris.
  5. Fyll inn annen informasjon og klikk “Fortsett”
  6. Sjekk informasjonen din og “Bekreft”

Hvor mange billetter kan man kjøpe på Ticketmaster?

Begrensning av antall billetter en kunde kan kjøpe, avhenger av hvilket arrangement man kjøper billetter til. Antallet er oppgitt på bestillingssiden, og blir sjekket ved hver eneste transaksjon. Dette gjør vi for å hindre misbruk av vår internettside.

Hvor mange var på Neon?

Med artister som Karpe, Arif, Kamelen, Highasakite, Emilie Nicolas og Sondre Justad, ble verdenspremieren på Neon-festivalen en stor suksess for arrangøren. 18 500 publikummere var innom festivalen begge dager da den ble arrangert på Dahls-tomta i Trondheim forrige helg .

Hvor mange billetter er solgt til idyll?

I 2019 flyttet festivalområdet fra Stortorvet i Fredrikstad sentrum til Isegran og hadde 17 000 festivalglade publikum. I 2020 har festivalen 5 års-jubileum og samler 30.000 festivalglade publikum.

Hvem fant Neon?

Historie. Neon ble oppdaget av skotten Sir William Ramsay og engelskmannen Morris W. Travers (1872-1961) i 1898. Gassen utgjorde den mest flyktige delen av flytende argon som var fremstilt ved å fjerne all nitrogen fra nitrogenfraksjonen i luft.

Hvor kan man selge billetter?

Alle billetter solgt via Eventim plattformen, partnershop eller via vår kundeservice kan selges på plattformen og er garantert gyldige billetter. Trygt – Alle Eventim billetter kan identifiseres gjennom den unike strekkoden og verifiseres som ekte billetter.

Hva koster 50 cent billetter?

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 105,- tur/retur for voksen og kr 55,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 125,- tur/retur for voksen og kr 65,- for barn. Kun retur koster kr 65,- for voksen og kr 35,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

Er screenshot av billett gyldig?

Kan jeg bruke et skjermbilde av billetten for å slippe inn på et event? Nei. Mobilbilletten inneholder avansert teknologi med svindelbeskyttelse som gjør at du ikke kan bruke skjermbilder eller utskrifter.

Er det lov å selge billetter til høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Er fanSALE trygt?

Sikkert. fanSALE forhindrer forfalskning av billetter og har integrert en rekke sjekkpunkter som forhindrer svindel. Hver strekkode er unik og EVENTIM billettsjekk gjenkjenner koden og kan verifisere den som en ekte billett. Levering fra selger til kjøper foregår trygt og enkelt for begge parter.

Kan man selge billetter videre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Leave a Comment