Hvor går Lavprisekspressen fra?

Kan man ta tog fra Oslo til Kristiansand?

Kjøp billetten din fra Oslo til Kristiansand her.

Her kan du planlegge din tur / retur med tog gjennom enkeltland eller hele Europa. For reiser med flere stopp er Interrail- og Eurail-billetter ofte det billigste reisealternativet.

Hvor stopper Sørlandsekspressen?

Ruta følger E18 og stopper ved alle byene i Aust-Agder, bl. a på Harebakken bussterminal like utenfor Arendal sentrum. Noen avganger er i 2020 forlenget til Stavanger.

Hvor mye koster buss fra Kristiansand til Oslo?

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter. En billett fra Kristiansand til Oslo koster i gjennomsnitt 619 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 554 kr. man.

Hvor går Lavprisekspressen fra? – Related Questions

Når skal man slippe frem bussen?

Paragraf 7 i trafikkreglene sier at «på veg med fartsgrense 60 kilometer i timen eller mindre har kjørende vikeplikt for buss når føreren gir tegn om at bussen skal forlate holdeplass. Bussføreren skal unngå fare». – Regelen skal sikre bussen god fremkommelighet i tettbygd strøk, hvor det ofte vil være tett trafikk.

Hvor stopper 37 bussen?

Retning: Helsfyr (31 stopp)
  • Nydalen T. Se full tidsplan.
  • Fernanda Nissen Skole. Se full tidsplan.
  • Kristoffer Aamots Bro. Se full tidsplan.
  • Badebakken. Se full tidsplan.
  • Bjølsen. Se full tidsplan.
  • Advokat Dehlis Plass. Se full tidsplan.
  • Arendalsgata. Se full tidsplan.
  • Sagene. Se full tidsplan.

Hvor går 37 bussen fra?

37-bussen går fra Helsfyr til Nydalen, via Oslo sentrum. Den går hele døgnet gjennom. I de travleste periodene kommer bussene omtrent kontinuerlig. Etter bomben i regjeringskvartalet i 2011 ble traseen til 37-bussen lagt om.

Hvor går Gråkallbanen?

Gråkallbanen, elektrisk forstadsbane i Trondheim. Banen er 8,8 km lang og går fra vestsiden av Trondheim sentrum opp til gården Lian på Byåsen, 264 moh, sørøst for Gråkallen. Gråkallbanen er verdens nordligste sporveisbane, og frakter årlig rundt én million passasjerer.

Hvor stopper Haukeliekspressen?

Rutetrasé: Haugesund – Haukeli – Åmodt – Seljord – Oslo/Skien/Tønsberg/Kristiansand S.

Kan man bruke Bussbillet på tog?

Ja det kan du. Du må ha en periodebillett eller enkeltbillett som er gyldig kun i sone A.

Hvor ofte går Kystbussen?

Kystbussen kjører hver dag fra tidlig morgen til sen kveld mellom Bergen og Haugesund. Reisetid fra 4,5t. Kystbussen (NW400) er en del av Nor-Way Bussekspress landsomfattende rutenett og har avganger fra tidlig morgen til sen kveld.

Hvor lenge varer en enkeltbillett VKT?

24 timers billett kan benyttes ubegrenset på alle lokalbusser i hele fylket. Ikke gyldig på båter og ekspressbusser som kjøres av andre selskaper.

Kan man betale med kontanter på bussen VKT?

Våre reisekort får du på vårt kundesenter på Tønsberg rb.st, våre salgskontor og på de fleste bussene. Reisekortet koster 50,- . Du kan betale både med kontanter og bankkort.

Hva koster enkeltbillett i Oslo?

Fra 30. januar øker billettprisene på trikk, buss og bane med 1 krone for enkeltbillett, 19 kroner for månedskort.

Kan du betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Har man lov til å nekte å ta imot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Kan bussen nekte å ta imot kontanter?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Hvis du bruker andre betalingsmåter, får du ikke feilmelding. Ved registrering av nytt bankkort, må du gjennomføre en kjøpsprosess og signere med BankID. Du kan også betale med: Vipps og mobilkonto.

Leave a Comment