Hvor går man opp til Våttakammen?

Gå av på stoppet Møllebakken. Derfra er det 6 min gåtur opp til storsvingen i Vestoppfarten. Fra svingen begynner selve turen oppover på sti i flott natur. Etter ca 500 meter tar en skiltet sti av opp til venstre mot Våttakammen.

Hvordan komme seg til Geitfjellet?

Rute 10 går fra sentrum til Skistua. Gå av ved Baklidammen, og følg beskrivelsen for Våttakammen fra Baklidammen – fram til Helkanseter. Følg stien (5), skiltet mot Geitfjellet og Helkanseter. Stien går på skrå mot venstre.

Hvor langt er det rundt Geitfjellet?

Løperute 9.43 km lang, Trondheim.

Hvor går man opp til Våttakammen? – Related Questions

Hvordan komme seg til Grønlia?

Adkomst sommer

Du kan ta buss nr 26 og gå av alle stopp fra Ferista til Skistua, kommer an på hvordan tur du vil ha. Følg skilting i marka til Grønlia. Tar du trikk til Lian, kan du gå forbi Lian restautant, forbi flaggstanga og så innover i marka i retning Grønlia.

Hvordan kommer man seg til Vettakollen?

Adkomst med kollektivtransport

Ta T-banen til Vettakollen stasjon og følg Huldreveien oppover fra stasjonen. Ta til høyre i Gulleråsveien, og deretter til venstre inn Bånntjernveien, som du følger helt inn til skogen bak bebyggelsen. Herfra er det tydelig merket til toppen.

Hvordan komme seg til Theisendammen?

Ta buss nummer 11 fra Kongens gate og gå av på Byåsen butikksenter holdeplass. Derfra er det 5-10 min å gå opp til badeplassen. Bak senteret finner du en grusvei som går opp forbi gården . Når veien splittes følger du stien til høyre for å komme til badeplassen.

Hvor går Ladestien?

Ladestien er kanskje den mest populære turstien i Trondheim, og strekker seg 8 km fra Ladehammeren til Rotvollfjæra. Turen kan tilpasses både i lengde og terreng, og er kanskje nettopp derfor blitt en av byens mest populære utfartsområder.

Hvordan komme seg til Storheia?

Adkomst med egen bil

Buss til Fjellseter og Skistua. Gråkallbanen til Lian og gå derifra til Grønlia. Parkeringsplasser flere steder langs Fjellseterveien og ved Lian.

Hvor langt er det rundt Haukvatnet?

Haukvatnet rundt er en 2,3 km lang tursti rundt Haukvatnet på Byåsen. Stien er en av 10 bynære Turstier i Trondheim.

Hvordan komme seg til Bymarka Trondheim?

Du kan komme deg til Bymarka på flere måter. Det går buss og trikk til tre av de viktigste innfartsportene: Skistua, Lian og Granåsen Skisenter. Til Skistua kan du reise med buss nummer 10 fra Trondheim sentrum. Til Lian kan du reise med Gråkallbanen – trikken i Trondheim.

Hvor er Storheia?

Storheia er et fjell på Hadseløya i Hadsel kommune i Nordland. Det har en høyde på 504 meter over havet og ligger cirka 2,5 km sørvest for kommunesenteret Stokmarknes og drøyt 5 km nord/nordøst for Melbu.

Hva er Trondheims høyeste topp?

Kråkfjellet er Trondheims høyeste fjelltopp, etter kommunesammenslåingen med Klæbu i 2020. Toppen ligger 810 meter over havet. Folkekongen Olav V rastet her på en fjelltur sammen med tidligere statsminister Per Borten i 1969, og dette er markert med en plakett ved varden.

Hvor ligger Norges største vindpark?

Storheia vindpark ligger i Åfjord og Ørland i Trøndelag. Storheia er den største vindparken i prosjektet Fosen Vind, som er Europas største vindkraftprosjekt på land. Storheia er også den største vindparken i Norge.

Hvor ligger Birtedalen?

Birtedalen ligger i Fyresdal kommune i Telemark. Her finnes elver, tjern, små vatn og større innsjøer, både lett tilgjengelig og langt inne på fjellet. Birtedalen i Fyresdal er et av kommunens best tilrettelagte friluftsområder.

Hva er Fyresdal kjent for?

Fyresdal (som inntil 1879 ble kalt Moland) ble etablert som formannskapsdistrikt, senere betegnet kommune, 1. januar 1838. De viktigste næringsveiene er jordbruk, skogbruk, handel og turisme samt kraftproduksjon. Fyresdal er kjent for sine mange funn fra vikingtiden, blant annet gravhauger og rester etter slag.

Hvor mange innbyggere er det i Fyresdal?

Fyresdal med 1 241 innbyggere er fylkets minste kommune målt i folketall. Kommunen har hatt en nedgang i folketallet med -2,7 % fra 1.1.2016 til 1.1.2020.

Kor mange bur i Kristiansand?

Kristiansand (inntil 1877; Christianssand) er en by og en kommune i Agder fylke. Kommunen er Norges sjette største etter folketall og hadde 113 737 innbyggere pr 1. januar 2022. Tettstedet Kristiansand hadde 64 913 innbyggere per 1.

Hvor ligger Treungen?

Treungen er ein tettstad i Nissedal kommune i Vestfold og Telemark. Tettstaden er ifølgje SSBs definisjon 1 km², og har 531 innbyggjarar (2021).

Hvor mange bor det i Kråkstad?

Kråkstad er et tettsted i Nordre Follo kommune i Viken. Tettstedet er ifølge SSBs definisjon 0,6 km², og har 1107 innbyggere (2021).

Leave a Comment