Hvor i Norge er det Zara?

Zara har totalt seks butikker i Norge, tre i Oslo-området, en i Trondheim, en i Stavanger og en i Kristiansand.

Når kommer Zara til Norge?

Denne prosessen tar noen uker for Zara, mens bransjegjennomsnittet er ni måneder. Kjeden er også kjent for å ikke reklamere. I 2006 åpnet kjeden sin første butikk i Norge, og har per dags dato fem butikker hvorav tre i Oslo, én i Stavanger og én i Kristiansand.

Hvem eier Zara?

Inditex
Zara / Moderorganisasjon

Inditex er et spansk tekstil- og konfeksjonskonsern.
Inditex ble grunnlagt i 1985 av Amancio Ortega, som i 1975 med sin daværende ektefelle Rosalia Mera startet den første forretningen i Inditex-detaljhandelsselskapet Zara.
Inditex har sitt hovedkontor i La Coruña i Spania.

Wikipedia

Hvor i Norge er det Zara? – Related Questions

Er det Zara Home i Norge?

Zara Home har ikke kommet i butikk i Norge, og på Zara Homes nettbutikk kan du ikke velge Norge som kjøper-land. Derfor har du til nå måttet betale toll for varer du skulle kjøpe her.

Hvor får Zara klærne sine fra?

Zara lager klærne tett mot markedene, i svært små mengder. Kleskjeden har store, automatiserte fabrikker i den nordspanske byen La Coruña i Spania, som klipper og farger store mengder tøy. Dette gjør kjeden i stand til å levere et nytt design fra tegnebrett til butikk på bare noen få uker.

Hvem lagde Zara?

Spansk børsnotert selskap som eier kleskjeden Zara og en rekke andre globale motebutikker. Grunnleggeren Amancio Ortega kontrollerer selskapet ved å eie 59,29 prosent av aksjene.

Har de Zara i Sverige?

Den spanske kleskjeden Zara gjorde det svært bra i sitt første år på det svenske markedet. Nå er kjeden klar for Norge. Zaras butikk ved Norrmalmstorg i Stockholm omsatte i 2004 for utrolige 93 millioner svenske kroner.

Har de Zara i Hellas?

Kretas beste shopping

Den beste shoppingen finner du i den største byen på Kreta, Heraklion. Velg blant f. eks Zara, Bershka och Pull & Bear. Du finner dessuten en basargate med butikker som selger alt mellom himmel og jord.

Er det Zara i Polen?

Du finner også Polens største kjøpesenter, Arkadia, i Warszawa. På over 100 000 kvadratmeter fordelt på fem etasjer kan du titte innom butikker av alle slag, fra H&M og Zara til Desigual og Gerry Weber.

Finnes Zara i Tyrkia?

Ved Atatürk Park i Antalya ligger shoppingsenteret Migros. Her kan du shoppe blant massevis av velkjente butikker og merker, og butikker som Zara og Mango ligger her.

Har de Zara i London?

I Oxford Street finner man mange flotte butikker, inkludert store og kjente butikker som H&M, Zara, Urban Outfitters, Forever 21, og HMV.

Er det billig å shoppe i London?

Mange kommer til London for å handle, men denne byen er ikke billig. Pundet er i dag noe svakere enn det var for noen år siden, men byen er generelt sett veldig dyr. Derimot finner du alt du kan ønske deg, når som helst. Butikkene i sentrum har som oftest kveldsåpent en dag i uken.

Hva er billig å handle i London?

1) Primark

Primark er en av de mest besøkte butikkene i hele London, og å reise hit er en opplevelse i seg selv. På Primark finner man nemlig helt ekstremt billige klær – mye billigere enn på H&M og andre billigkjeder! Her snakker vi om bukser til £7 eller t-skjorter til £3 – bare noen få tiere for et plagg.

Har de Zara i Alicante?

Shopping: Alicante sentrum har en god shopping gate med flere kjente butikker som Zara, Bershka, Stradivarius, Rituals, El Corte Ingles og mye mer.

Har de Zara i Mallorca?

Shopping i Palma

I storbyen Palma finnes det et stort utvalg av shopping. Mellom katedralen og Placa Major finner du kjente butikker som Zara, H&M og Mango.

Er det billig i Alicante?

Prisene på grunnleggende produkter i Alicante er lavere enn i Norge. Du må betale 2.03 ganger mindre for shopping i Alicante enn i Norge.

Når stenger butikkene i Spania?

Butikkene har normalt åpent fra 0930 til 1330, og fra 1630 til 2000, men dette varierer. De aller fleste butikker holder stengt søndager, selv om enkelte lokale bedrifter kan finne på å holde åpent. De største shoppingsenterne har ikke siesta, og holder åpent kontinuerlig fra 1000 til 1900 eller 2000.

Når får man julegaver i Spania?

Selv om det har blitt mer vanlig med gaver på julaften, får de fleste barna gaver den 6. januar når de Tre Hellige Kongene kommer på besøk.

Når stenger butikkene i Danmark?

Åpningstider dagligvarebutikker: I Danmark kan butikker nå holde åpne så lenge de ønsker både hverdager og helg, men unntak av helligdager. Det er vanlig at kjøpesentere og supermarkeder på de større stedene har åpent til rundt kl. 20 på hverdager. I helgene kan du likevel forvente at butikkene stenger tidligere.

Leave a Comment