Hvor i Oslo ligger Oslo Spektrum?

Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo.

Er det garderobe på Oslo Spektrum?

Det er som regel ikke garderobemulighet i arenaen, og store sekker, kofferter og lignende henvises til oppbevaring i skap på Oslo Sentralstasjon, eller bussterminalen.

Er Oslo Spektrum innendørs?

Oslo Spektrum Arena AS, på folkemunne kalt Oslos Storstue, er en innendørs flerbruksarena med beliggenhet sentralt i Oslo sentrum.

Hvor i Oslo ligger Oslo Spektrum? – Related Questions

Hva er størst av Telenor Arena og Oslo Spektrum?

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow og er eid av Euforum Holding AS. Telenor Arena er Norges hovedarena når de største internasjonale artister besøker Norge, og har hatt besøk av bl.

Hvor mange publikum tar Oslo Spektrum?

9 700
Oslo Spektrum / Kapasitet

Hvem eier Oslo Spektrum?

NOVA Spektrum
Oslo Spektrum / Eier

Nova Spektrum er en arena for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events og driver virksomhet i tilknytning til dette.
Stiftelsen ble etablert i 1920, og har i dag et styre sammensatt blant annet av representanter fra Næringslivets Hovedorganisasjon og Virke.

Wikipedia

Hvor lenge varer over Oslo?

OverOslo arrangeres for 11. gang 14. -17. juni 2023.

Hva er Norges største konsert?

Med 55 000 betalende deltagere var Oslo Sommertid 2018 på Voldsløkka i Oslo per 2021 største biletterte konserten i Norge, hvor den amerikanske rapperen Eminem var headliner.

Hvor ligger Trondheim Spektrum?

Trondheim Spektrum i Klostergata 90, 7030 Trondheim ligger 10-15 minutters spasertur fra Trondheim Sentrum.

Hvor mange kan Oslo Spektrum holde?

Oslo Spektrum
Oslo Spektrum Arena Oslo Spektrum Arena AS
AdresseSonja Henies plass 2, Oslo, Norge
LandNorge
EierNorges Varemesse
Kapasitet9700 sitteplasser 11 500 (med ståplasser)

Hvor mange tilskuere tar Trondheim Spektrum?

Trondheim Spektrum har totalt 33 200 m² fordelt på 9 komplette håndballflater fordelt på 4 haller, en hall med 6 minihåndballflater, samt et lyst og trivelig vrimleområde som inneholder snack- og espresso-bar. Vår største arena på 4 800 m² har plass til hele 12 000 personer eller sitteplasser til 8 960 personer.

Når kommer Deep Purple til Trondheim?

DEEP PURPLE TIL TRONDHEIM SPEKTRUM

Etter over 50 år har bandet fortsatt magien inntakt, og med bandets siste album «Whoosh!» som kom i fjor så har superlativene haglet. Etter en liten viruspause er omsider nå de endelige planene for turneen lagt, og Trondheim får storfint besøk den 1. oktober 2022!

Hvilke artister kommer til Norge 2022?

  • Rammstein (Bjerke Travbane, Oslo) 14%
  • Iron Maiden (Tons Of Rock, Oslo)
  • Guns N`Roses (Forus Travbane, Stavanger)
  • Queen + Adam Lambert (Telenor Arena, Oslo)
  • Bryan Adams (Oslo Spektrum, Oslo)
  • Volbeat (Bergenhus Festning, Bergen)
  • Alice Cooper & Airbourne (Oslo Spektrum, Oslo)
  • Whitesnake & Europe (Tjuvholmen Arena, Hamar)

Når var Deep Purple i Norge?

Deep Purple la ut på en 15 måneder lang turné, og kom til Norge og Njårdhallen i november 1970.

Når spiller Deep Purple i Ålesund?

Rockelegendene Deep Purple bekreftes nå i egen pressemelding fra konsertarrangør Live Nation til Trondheim (Trondheim Spektrum) lørdag 1. oktober og Ålesund (SBM Arena) søndag 2. oktober 2022.

Når spiller aha på over Oslo?

Billettsalget til neste sommers konsert med A-ha på Grefsenkollen, 11. juni 2022, starter onsdag klokka 10. Festivaldagene til OverOslo pleier å bli fort utsolgt uansett, men med A-ha på plakaten er det grunn til å tro av selv rekordene for omsetningen av varmt hvetebrød står i fare.

Hvor mange skal på Green Day Ålesund?

Største konserten i Ålesund

Men de har aldri arrangert en så stor konsert før. – Å få store Green Day hit til lille Ålesund blir veldig gøy. At 18.000 kommer hit er fantastisk, sier presseansvarlig i konsertarrangøren Momentium, Terje Erstad.

Hvor mange er det på Jugendfest?

Jugendfest blir omtalt som det største kulturarrangementet som gjennomføres i Norge i høst. Arrangørene venter 8500 personer både fredag og lørdag. På scenen står artister som Sigrid, Alan Walker og Broiler.

Hvem kommer Jugend 2023?

Det vil si, du kommer inn på festivalen om du fyller 15 år i løpet av 2023. Det er ingen vergeordning for personer under 15 år.

Leave a Comment