Hvor kan jeg kjøpe busskort?

Reisekort. Du kan kjøpe nytt reisekort med billett eller reisepenger i kiosker, servicepunkt og på kundesenteret Ruter S. Nytt reisekort koster 50 kroner. Ta vare på reisekortet ditt!

Hvordan kjøpe busskort fram?

Du kan kjøpe billett om bord på buss eller hurtigbåt. Då kan du betale med verdidelen av eit reisekort, med bankkort, og med kontantar. Merk at viss du vel å betale med bankkort eller kontantar, blir det lagt til eit ombordtillegg.

Hvordan betale på buss i Bodø?

Du kan betale for buss på følgende måter:
 1. Bankkort på buss.
 2. Kontant på buss (ikke i Bodø)
 3. Sentrumsterminalen i Bodø
 4. Klippekort (kjøpes via nettbutikken eller ved å kontakte Sentrumsterminalen)
 5. Billett Nordland (app). Det er laget gode løsninger for at barn kan bruke appen.

Hvor kan jeg kjøpe busskort? – Related Questions

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan betale med kontantar eller bankkort. Dersom du har reisepengar på Skysskortet, kan du inntil vidare også betale med dette om bord.

Kan man betale med kort på bussen i Bodø?

I tillegg til å kjøpe bussbillett i appen Billett Nordland, kan du kjøpe din billett med bankkort hos sjåføren på bussen. Du kan også betale med kontanter på alle steder bortsett fra i Bodø – men du kan kjøpe billetter med kontanter på Sentrumsterminalen i Bodø sentrum.

Hvordan betale buss bot?

Slik betaler du gebyret

Billettkontrollørene har med betalingsterminaler slik at du kan betale med bankkort på stedet. Dersom du ikke kan eller ønsker å betale på stedet, får du en papirfaktura med kontonummer og informasjon om betaling. Betalingsfristen er 14 dager. Har du mistet fakturaen?

Hvordan betale på buss uten smarttelefon?

Du kan kjøpe bussbillett også med SMS (tekstmelding). Du trenger ikke å ha smarttelefon, bare en mobiltelefon.

Slik kjøper du billett

 1. Send SMS med teksten BUSS V til telefonnummer 2025.
 2. Du blir trukket 43 kroner.
 3. Det er ingen rabatt for voksne på SMS-billett.

Hvordan betale med app på buss?

Slik bruker du appen
 1. Last ned RuterBillett på mobilen.
 2. Velg riktig billett og følg stegene for betaling i appen.
 3. Du kan gå om bord eller inn i en kontrollsone når billetten har «Gyldig» som status. Under statusen begynner også nedtellingen som viser hvor lenge billetten er gyldig.

Kan man bruke Ruter billett på buss?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Hvor mye koster Ruter kort?

Kjøp nytt reisekort i kiosk, på kundesenteret Ruter S eller servicepunktene våre. Nytt reisekort koster 50 kroner. Ta vare på reisekortet ditt. Det kan gjenbrukes.

Hvor mye koster et busskort?

Reisekortet koster 50,- . Du kan betale både med kontanter og bankkort.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Hvis du bruker andre betalingsmåter, får du ikke feilmelding. Ved registrering av nytt bankkort, må du gjennomføre en kjøpsprosess og signere med BankID. Du kan også betale med: Vipps og mobilkonto.

Hvordan kjøpe billett uten Ruter app?

Kjøp gruppebillett i kiosk

Du kan kjøpe gruppebillett i kiosker og på servicepunktene våre. Gruppebilletten er en samling enkeltbilletter som legges på ett og samme reisekort. Husk at når du leser av reisekortet på en kortleser blir alle billettene aktivert samtidig.

Hvordan betale på bussen uten app?

Du kan betale med reisepenger og bankkort på billettautomater. Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan kjøpe enkeltbillett i kundesenteret.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hva er bot for å ikke ha bussbillett?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Har billettkontroll lov å holde deg igjen?

okt 2022 06:06 Sist oppdatert 31.10.2022 . Dagens lov gjør at vektere som utfører billettkontroller ikke kan holde deg tilbake om du nekter å betale bot og oppgi personalia. Slik regelverket er nå, så er det bare kollektivselskapene selv som fysisk kan holde deg tilbake om du prøver å løpe fra boten.

Leave a Comment