Hvor kan jeg sette inn kontanter Nordea?

Kontanttjenester i butikk
  • Henvend deg i en kasse som er merket med tjenesten, og gi beskjed om at du ønsker å ta ut eller sette inn penger.
  • Tæpp bankkortet og tast PIN-koden din.
  • Sjekk i mobilbanken din at beløpet du har tatt ut eller satt inn stemmer.

Hvor mye penger kan man ta ut i minibank Nordea?

Nordea Bankkort brukes over hele verden.

Slik finner du PIN-koden i mobilbanken:

SpesifikasjonBruk i NorgeBruk i utlandet* og på Internett
Varekjøp per 4 dagerkr 100.000kr 100.000
Kontantuttakkr 20.000 (per 7 dager)kr 20.000 (per 7 dager)
Total bruk per 4 dagerkr 100.000kr 100.000

Hvordan kontakte Nordea?

Ring oss. Kundeservice 232 06001 (Fra utlandet + 47 232 06001).

Hvor kan jeg sette inn kontanter Nordea? – Related Questions

Hva skjer med Nordea Direct?

Hva skjer med kundeforholdet mitt? 1. november 2022 ble Nordea Direct og Nordea slått sammen til ett selskap, noe som i liten grad vil påvirke kundeforholdet ditt. I kommunikasjonen fremover vil du derfor se en kombinasjon av Nordea Direct og Nordea Bank som avsender.

Når åpner Nordea Direct?

Kontakt Nordea Direct

Ring oss man-fred 08.00-18.00.

Hvordan sende melding til Nordea?

Trykk på “logg inn” i toppmenyen. Deretter “Kontakt og meldinger” under Andre tjenester – Privat. Logg inn med BankID. Velg “Ny melding” eller “Dokumenter”.

Kan ikke logge inn på Nordea Direct?

Har du glemt ditt personlige passord? Hvis du har BankID fra Nordea Direct, ringer du +47 23 20 60 70 for å bestille nytt passord. Har du BankID fra en annen bank, må du kontakte den aktuelle banken. Du kan også kontakte oss på chat her på siden eller sende oss en melding fra nettbanken.

Har Nordea ny nettbank?

Nettbanken har fått et mer moderne design og mange nye funksjonaliteter. Nå blir det enda enklere og raskere å bruke banken og holde oversikt over økonomien din.

Kommer ikke inn på nettbank Nordea?

Noen få av våre kunder opplever at de ikke får åpnet logg inn menyen eller at linken til nettbanken ikke fungerer etter at vi oppdaterte vårt design. Grunnen til dette kan være at din nettleser fortsatt husker innstillinger fra det gamle designet og det er det som er årsaken til problemet.

Er det trygt å bruke BankID nå?

BankID er alltid trygt – uansett metode. BankID-appen tilrettelegger for bedre dialog med brukerne og bedre antisvindel-løsninger. Du må fortsatt oppgi ditt personlige passord for å fullføre identifiseringen med BankID-appen. Husk at passordet er personlig og at du aldri skal dele det med andre.

Hva kommer i stedet for BankID på mobil?

Med BankID-app får du en raskere og sikrere innlogging. BankID på mobil skal erstattes av BankID på app, men dette skjer ikke over natta. Tjenesten skal gradvis fases ut, men de aller fleste vil ha tilgang til den en god stund framover.

Hvor mye koster det å bruke BankID på mobil?

Bruk BankID-appen

BankID på mobil koster 0,99 kr per transaksjon fra 16. desember 2022. BankID benyttes til elektronisk identifisering og signering og utstedes av banker i Norge. Med BankID kan du raskt og sikkert benytte nettbanktjenester, eller logge deg inn på offentlige tjenester.

Hva er forskjell på BankID app og BankID på mobil?

BankID-appen er en digital kodebrikke som kan brukes i stedet for den fysiske kodebrikken når du skal logge inn eller signere med BankID. Appen brukes sammen med ditt personlige BankID-passord. I BankID på mobil ligger hemmelighetene trygt lagret i ditt SIM-kort.

Hva er forskjell på BankID og BankID mobil?

BankID og BankIDmobil er begge tjenester for sikker digital identifisering og signering. BankIDmobil blir lagret i SIM-kortet til mobiltelefonen din. Derfor trenger du kun mobilen din og en egenvalgt kode (ID-PIN), ikke kodekort eller kodebrikke. Vanlig BankID er derimot lagret hos banken som utstedte den.

Hvorfor fjernes BankID på mobil?

Utfasingen starter i september, og målet er at BankID skal kunne brukes livet ut. Det opplyser Jan Bjerved, som er leder for BankID. Han sier at årsaken til at mobilmetoden byttes ut, er fordi BankID på app vil gjøre det lettere å bruke og mer tilgjengelig for flere. I tillegg skal det spare brukerne for tid.

Når utgår BankID på mobil?

Ja, BankID på mobil skal fases gradvis ut over tid til fordel for app, så etter den 20. november 2022 tilbyr vi ikke lenger BankID på mobil for nye brukere. Dette betyr at dersom du bytter mobil eller SIM-kort, vil du ikke kunne aktivere denne tjenesten på nytt.

Kan jeg fortsatt bruke kodebrikke?

Men du kan fremdeles bruke den gamle løsningen BankID på mobil så lenge sertifikatet ditt er gyldig og så lenge banken din sier at du kan bruke den.

Skal BankID på mobil avvikles?

Det er ikke satt en sluttdato for BankID på mobil, tjenesten vil fortsatt fungere i lang tid til for alle brukerne.

Er Nordea ID det samme som BankID?

Nordea ID er en app som kan brukes alle steder du trenger BankID og kan erstatte den fysiske kodebrikken. Nordea ID brukes på samme måte som bankID på mobil til innlogging, identifisering, signering i mobilbanken, nettbanken og andre eksterne sider.

Leave a Comment