Hvor kan man hente Telia sim kort?

I Telia-butikker (pris kr 200) På Min side (pris kr 99, belastes mobilregningen) Via kundeservice (pris kr 99, belastes mobilregningen)

Er get det samme som Telia?

Get blir til Telia. Nå samles TV, internett og mobil på ett og samme sted, under én sterk felles merkevare. Gjennom å bli ett selskap vil Telia utfordre markedet, forenkle hverdagen til nye og eksisterende kunder, styrke kundeservicen og levere mange nye spennende fordeler til kundene.

Hvor kan man kjøpe Telia startpakke?

Hvor kan jeg fylle på kontantkortet? Kontant startpakker og ladekort fra Telia er tilgjengelig i Telia-butikkene, kiosker og dagligvarebutikker.

Hvor kan man hente Telia sim kort? – Related Questions

Hvor får man kjøpt kontantkort i butikk?

De store mobiloperatørene selger kontantkortene sine i dagligvarebutikker, i kiosker og på bensinstasjoner. Telenor samarbeider også med noen banker om å selge kontantkort i minibanker.

Kan man få nytt sim-kort i butikk?

SIMkort kan hentes på Narvesen, YX/7-Eleven eller 7-Eleven kiosker i Norge.

Kan man kjøpe sim-kort på Elkjøp?

Noen selskaper har blanke SIMkort liggende, ellers kan det kjøpes på Power eller Elkjøp.

Hvor mange Telia butikker?

I alt har Telia over 50 butikker spredt over hele Norges land.

Hvem kjøpte Telia?

Etter sammenslåingen med finske Sonera 1. januar 2003 er selskapet notert på Stockholms Børs og børsen i Helsingfors. Den svenske og den finske staten eier tilsammen 51 % av aksjene. Andre store eiere er Swedbank og Fjerde AP-fondet.

Hvordan kjøpe 4g Telia?

Slik funker det:
  1. Ekstra datapakker kjøpes på Min Side, i Telia-appen eller når du mottar SMS-varsling om 80% eller 100% oppbrukt data.
  2. Velg mellom 1, 5 og 10 GB.
  3. Dataen du kjøper gjelder for innværende fakturaperiode, og du betaler med Vipps.

Hvor mye koster 10 GB Telia?

1 GB til 119,- 5 GB til 219,- 10 GB til 319,-

Hvor mye koster 20 GB?

20 GB for 299!

Abonnementet inkluderer 20 GB, fri tale, SMS, MMS i Norge og når du er i EU/EØS. Full Telia-dekning, Data rollover, Data kontroll, ingen bindingstid, VoLTE (4G-tale) og WiFi-tale er også inkludert i alle mobilabonnementene hos oss.

Hvor mye koster SIM-kort Telia?

Andre gebyrer og kostnader
TypePris
Nytt SIMkort i butikk199,-
Nytt SIMkort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Purregebyr****35,-

Er Telia bedre enn Telenor?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no.

Kan man ha 2 telefonnummer?

Trenger du et ekstra SIM-kort til en mobiltelefon? Med tjenesten Tvilling kan du ha 2 SIM-kort med samme abonnement. Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Leave a Comment