Hvor kan man se Jul i Blåfjell 2022?

Jul i Blåfjell – 22. Julegaver og hulegaver (Sesong 1) – NRK TV.

Hvor kan jeg se Jul i Blåfjell?

Originalen har animerte fjell, mens 2001-versjonen har foto av ekte fjell (Innerdalstårnet). Alle utescener ble filmet i Røros, mens alle interiør-scener ble filmet i NRKs studio på Marienlyst i Oslo. I 2015 bestemte NRK seg for at Jul i Blåfjell og spin-off serien Jul på Månetoppen (2002) aldri skulle sendes igjen.

Hvorfor er Jul i Blåfjell fjernet?

For dårlig kvalitet

«Jul i Blåfjell» ble sist sendt på tv i 2011, mens «Jul På Månetoppen» hadde sin siste oppvisning i 2014. NRK droppet deretter å sende seriene fordi de mente fortellermåten var utdatert – og den tekniske kvaliteten for lav.

Kommer Jul i Blåfjell tilbake?

Julekalendere gjennom 40 år

Turte og Tvilling fra «Jul i Blåfjell» er tilbake i NRK TV i desember.

Hvor kan man se Jul i Blåfjell 2022? – Related Questions

Hva er årets julekalender på NRK 2022?

Årets julekalender for barn på NRK er Snøfall som sendes i reprise. Hos oss kan du kjøpe bøker, spill og ikke minst den magiske julekula fra serien.

Hvor kan jeg se Jul På Månetoppen?

Jul på Månetoppen – NRK TV.

Hvorfor kan man ikke se Jul På Månetoppen?

Den serien handler om både rødnisser og blånisser. Den ble også tatt godt imot av seere. “Jul på Månetoppen” ble sist sendt på tv i 2014. Etter dette stoppet NRK å sende serien fordi de mente at fortellermåten var utdatert og at den tekniske kvaliteten var for lav.

Hvor lenge varer Jul På Månetoppen?

Jul på Månetoppen
Sesonger1
Episoder24
Lengde30 min. (per episode)
SpråkNorsk

Når kom Jul På Månetoppen ut?

Jul på Månetoppen er en norsk adventskalender for barn produsert av NRK, som ble vist på NRK i 2002. Idé og manus var ved Gudny Ingebjørg Hagen. Jul på Månetoppen var oppfølgeren til Jul i Blåfjell og Amalies jul. Den handlet i utgangspunktet om både blånissene og rødnissene.

Er Blåfjell et fjell?

Blåfjellet er et fjell i Grane kommune i Nordland, med høyeste topp, Storklumpen, på 1293 meter over havet som er høyeste fjell mellom Svenningdalen/Vefsnas dalføre nedenfor Trofors og kysten.

Hvor er Blåfjell 2 spilt inn?

Blåfjell 2: Jakten på det magiske horn er en norsk eventyr- og familiefilm fra 2011. Filmen ble spilt inn på Blaafarveværket, og er en oppfølger til Julenatt i Blåfjell (2009).

Hva heter fjellet i Jul i Blåfjell?

Innerdalstårnet (Tårnet, Dalatårnet) er muligens den heftigste og mest legendariske toppen i Trollheimen og Midt-Norge. (Den er også landskjent som Blåfjell fra NRK-serien “Jul i Blåfjell“.)

Finnes Blåfjell?

Det finnes et utall fjell i Norge som heter Blåfjell, og Nes kommune har også sitt. Blåfjellsmassivet synes tydelig i landskapet og får sikkert den mystiske blå-fargen mot horisonten i skumringstimen.

Hvem spiller Storm i Jul På Månetoppen?

Selvfølgelig var det blånisser i fjellet, sier Joner. BLÅNISSER: «Jul på Månetoppen» introduserte en ny gruppe blånisser. I midten står Myrtel, spilt av Miriam Sogn. Storm, spilt av Frank Jørstad står bak til venstre.

Hvor bor blånissene?

Med sitt eventyrlige univers, viktige budskap, og velkjente sanger har “Jul i Blåfjell” blitt en varig juletradisjon for store som små. Blånissene som bor i Blåfjell har mange viktige oppgaver frem til jul. Hver dag må de lage den blå timen, og passe på at fjellet er rent og pent og har det godt.

Leave a Comment