Hvor kjøper man billett til hurtigbåt?

For alle andre båt- og ferjeruter, kjøper du billett gjennom billetter.kolumbus.no (gjelder hurtigbåten til Ryfylke og Røvær, samt ferjene til Kvitsøy, Vassøy, Lysefjorden, Fisterøyene og Utsira). Det aller enkleste er å finne prisen for din reise på billetter.kolumbus.no.

Hvor lang tid tar Hjelmeland Nesvik?

Ferjen mellom Hjelmeland og Nesvik tar 10 minutter, mens overfarten mellom Nesvik og Ombo tar 12 minutter.

Hvor går båten til Rosendal fra?

Hardangerfjorden cruise fra Bergen går gjennom vill og vakker natur og er en opplevelse i seg selv. Båten stopper også på Flesland kai og på Os på vei til og fra Rosendal.

Hvor kjøper man billett til hurtigbåt? – Related Questions

Hvordan komme seg til Rosendal?

Man kan enkelt kjøre fra Odda til Rosendal gjennom Folgefonntunnelen. Folgefonntunnelen er den eneste fastlandsforbindelsen ut av kommunen fra Rosendal. Man kan også komme til Rosendal via ferjesambandene Gjermundshavn-Årsnes, Skjersholmane-Ranavik, Utbjoa-Sydnes eller Skånevik-Utåker.

Hva kan man finne på i Rosendal?

Attraksjoner og aktiviteter
 • Ringeriksfossen på vei til Bjørndalssetra -Turomtale.
 • Galleri G Guddal.
 • Skålafjell-Turomtale.
 • Steinparken i Rosendal.
 • Melderskin -Turomtale.
 • Aktivitetshelg i Rosendal i regi av Norrøna Hvitserk 2021.
 • Baroniet Rosendal.
 • Malmangernuten -Turomtale.

Hvor ligger Rosendal?

Rosendal ligger i Kvinnherad kommune, midt mellom Haugesund og Bergen. Geografisk ligger Rosendal i utgangen av Hardangerfjorden og mellom fjellene Skålafjell, Melderskin og Malmangernuten. Fra Rosendal er det tilgang til Myrdal med det fiskerike Myrdalsvatnet i enden.

Hvor lang tid tar båten til Røvær?

Det går hurtigbåt fra Indre Kai i Haugesund til Røvær flere ganger daglig året rundt. Turen tar 25 minutter.

Hva er lurt å ha i båten?

I tillegg til kart og rednings- og flyteutstyr til alle ombord, bør du også ha fortøyningstau, fendere, dregg, båtshake, brannslokningsutstyr og kommunikasjonsutstyr. Dette kan være noe så enkelt som en mobiltelefon eller mer avansert utstyr som maritim VHF.

Hvor går båten til Utsira?

Båten går fra Garpaskjærskaien i Haugesund, og overfartstiden er ca 70 minutter. For rutetider og billetter se deres nettside.

Hvor mange bor det på Røvær?

Røvær er en øygruppe i Haugesund kommune i Rogaland. Øygruppen ligger meget værhardt til i havet, cirka 10 kilometer nordvest for bysenteret i Haugesund. Øygruppen har 77 innbyggere (2022), med det meste av bosetningen på østsiden av hovedøya (1,7 kvadratkilometer) og på øya Urd innenfor.

Hvor bor det mest?

I 2022 var verdens befolkning på rundt 8 milliarder. Drøyt 60 % lever i Asia. Kina er landet som har fleste innbyggere (1,4 milliarder), mens India har nest mest (1,3 milliarder).

Hvor mange bor i dag?

Norges befolkning passerte tre millioner i 1942, fire millioner i 1975 og fem millioner i 2012. Ved inngangen til 2021 hadde Norge i alt 5 391 369 innbyggere inkludert Svalbard og Jan Mayen.

Hvor mange bor på Tomma?

Tomma er en berglendt øy i Nesna kommune, Nordland fylke. Øya ligger mellom Sjona og Stifjorden, og har et areal på 47,3 kvadratkilometer. Ved inngangen til 2021 hadde Tomma 23 innbyggere.

Hva er Nesna kjent for?

Nesna har gjennom mange år vært et skolested. Her finnes en kristen videregående skole og ikke minst Høgskolen på Nesna, også kjent som lærerskolen på Nesna. I det gamle handelshuset «Zahl» og i Klokkergården ligger Nesna museum, en avdeling under Helgeland Museum.

Hva kan man gjøre på Nesna?

Bestill din opplevelse
 • Kajakkurs, utleie og guidede turer på Tomma. Paradis trenger ikke være tropisk.
 • Topcamp Havblikk – bo og spis godt på Nesna.
 • Helgeland Havhus.
 • Visit Nesna – Havørnsafari med RIB på Helgelandskysten.
 • Helgeland Kajakk – Kurs, utleie og turer på Tomma.
 • Handelshuset Zahl og Klokkergården i Nesna.

Hvor mange bor på Husvær?

Husvær, øy og fiskevær i Herøy kommune i Nordland, på helgelandskysten, sørvest for Sandnessjøen. Øya Husvær har et areal på 0,7 kvadratkilometer og har sammen med et par tilliggende småøyer i sør 44 innbyggere (2018).

Hvordan reise til Herøy?

Ta ferga fra Søvik i Alstahaug, ca 20 minutters kjøring fra Sandnessjøen sentrum, til Flostad i Herøy. Det er bru mellom Herøy og Dønna, så besøk gjerne naboøya også. Med ferge fra Dønna tilbake til Sandnessjøen, får dere en flott rundtur. The island Herøy.

Hvor ligger Herøy?

Herøy er en kommune i Nordland fylke, som ligger på Helgelandskysten utenfor Sandnessjøen. Kommunen ligger i sin helhet på øyer, og kommunen teller med smått og stort rundt 1700 av dem. De største og med mest bosetting er Nord-Herøy, Sør-Herøy, Tenna, Ytre og Indre Øksningan, Seløy og Staulen.

Hvor ligger Træna?

Træna er en kommune i Nordland fylke. Den ligger på Helgelandskysten omkring polarsirkelen, helt ytterst mot Norskehavet. Træna er et øyrike som består av i alt 477 øyer, holmer og skjær.

Leave a Comment