Hvor kjøper man billett til hurtigbåt?

For alle andre båt- og ferjeruter, kjøper du billett gjennom billetter.kolumbus.no (gjelder hurtigbåten til Ryfylke og Røvær, samt ferjene til Kvitsøy, Vassøy, Lysefjorden, Fisterøyene og Utsira). Det aller enkleste er å finne prisen for din reise på billetter.kolumbus.no.

Hvordan kjøpe bussbillett i Bodø?

Reiser du mye? Kan kjøpes på buss, på Sentrumsterminalen i Bodø eller i appen Billett Nordland. Kan kjøpes i app eller på Sentrumsterminalen i Bodø. Kan kjøpes i appen Billett Nordland.

Er det lov å betale kontant på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Hvor kjøper man billett til hurtigbåt? – Related Questions

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Kan man Vippse på bussen?

Betaling og legge inn bankkort

Du kan betale på følgende måter: Visa. MasterCard. Vipps.

Kan man betale med vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Har man lov til å nekte å ta imot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Hvordan betale på buss i København?

Offentlig transport i København er billig og enkel å bruke. Du kan betale per reise kontant ved en automat på en metro- eller togstasjon, eller personlig på en buss.

Hvorfor gratis buss?

Gratis kollektivtransport har som mål å fremme bedre miljø, mer effektiv transportavvikling i byer og sosial utjevning. Erfaringene er at tiltaket i liten grad reduserer biltrafikken, bidrar lite til sosial utjevning, og at økningen i rute-produksjon for buss i seg selv kan gi negative miljøkonsekvenser.

Hva koster Metro i København?

Den har kostet 30 milliarder og tatt 10 år å bygge. Københavns nye Metro-ring er åpnet.

Kan man bruke Ruter billett på buss?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Hva er en 24 timers billett?

24-timersbilletten er gyldig i én sone i 24 timer fra du kjøper eller starter den. Se soner og sonekart. Det lønner seg å kjøpe en 24-timersbillett om du skal reise tre eller flere ganger i løpet av et døgn.

Er det dyrere å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Er Ruter og Vy det samme?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser. Det er ikke overgang til Ruters transportmidler med disse billettene.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Hvor er det best å plassere ruter?

Ruteren din skal alltid henge på veggen. Heng den nærmest mulig der du er mest på nett, gjerne litt høyt på veggen. Sett den aldri på gulvet, og heller ikke inne i et skap.

Kan man bruke Vy billett på Flytoget?

Flytoget har personell til stede og slipper reisende med gyldig Vybillett gjennom sperringene.

Er det honnørrabatt på Flytoget?

Reisende med honnørkort og reisende over 67 år reiser til halv pris. Ved reiser med ledsager, reiser ledsager gratis mot fremvisning av gyldig nasjonalt ledsagerbevis utstedt av kommunen og trenger ikke billett. Reisende under 16 år med ledsager, kjøper honnørbillett for sin strekning.

Kan man betale med vipps på Flytoget?

Uten et tastetrykk

Teknologien er utviklet på den måten at radiosendere på Flytoget vil fange opp når reisen er avsluttet, og det er først når man går av toget at reisen belastes gjennom VIPPS. – Har du installert VIPPS på mobiltelefonen din kan du altså komme deg til og fra Gardermoen uten et tastetrykk.

Leave a Comment