Hvor lang flyreise til Rhodos?

Hvilke fly flyr til Rhodos?

Hvilke flyselskaper flyr til Rhodos? På reiser til Rhodos fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Finnair, Aegean Airlines eller Lufthansa.

Hvordan komme seg til Rhodos?

Man flyr som oftest charter til Rhodos, men man kan også komme seg hit med rutefly som mellomlander i Athen. Fra flyplassen til reisemålet tar man buss, taxi eller leier en egen bil. Bussrutene på Rhodos er mange, effektive og billige, og det er lett å komme seg rundt her.

Er det dyrt i Rhodos?

Levekostnadene i Rhodos er: 1.86 ganger lavere enn i Oslo. 1.78 ganger lavere enn i Tromsø

Hvor lang flyreise til Rhodos? – Related Questions

Hvor er det best å feriere på Rhodos?

De beste sandstrendene finner du på Rhodos‘ østkyst. Den største ligger i badebyen Faliraki der også de fleste hotellene ligger. Litt sørover ligger byene Kolymbia og Lindos, som begge har flere herlige strender. Byen Lindos er også et populært reisemål.

Er Rhodos bra?

Nordmenns Hellas-favoritt, Rhodos, fortsetter å overraske. Her finner du lekre hoteller, gode restauranter, bra shopping, surfing og kule beach-barer. Med vakker natur, koselige landsbyer og flest antall soldager i det greske øyriket, er det ikke rart at nordmenn har lagt sin elsk på den grønne øya.

Hva bør man gjøre i Rhodos?

De mest populære attraksjonene i Rhodos
  1. Lindos. 11 670. Historiske steder • Oldtidsruiner.
  2. Lindos Akropolis. 9 633. Oldtidsruiner.
  3. Medieval City. 5 740. Historiske vandreområder.
  4. Vannpark. 3 068.
  5. Palace of the Grand Master of the Knights of Rhodes. 6 519.
  6. Anthony Quinn Bay. 6 870.
  7. Tsambika Beach. 2 916.
  8. Kallithea Springs. 2 696.

I hvilket land ligger Rhodos?

Rhodos er en øy i Hellas som ligger i Egeerhavet og er den største av Dodekanesene, 18 kilometer fra kysten av Lilleasia (Tyrkia).

Hva spiser man på Rhodos?

Først og fremst er Rhodos kjent for sin sjømat. Men du får også frukt, grønnsaker og kjøtt av prima kvalitet. NB! Husk at fisk er dyrere enn kjøtt.

Kan man drikke vann på Rhodos?

Drikkevann. Generelt er det ikke problem å drikke vannet fra springen i Hellas. Men det smaker ikke særlig godt, og hvis man vil være på den sikre siden, så kjøp vann på flaske.

Hvilke penger bruker de på Rhodos?

Valuta og kredittkort Euro (EUR).

Hvor mye tipser man i Rhodos?

I Hellas er det helt opp til en selv hvor mye man vil gi i tips. Men en tommelfingerregel på 10 % blir ikke helt feil. Alternativt kan man runde opp til nærmeste hele euro hvis man er på kafé eller restaurant.

Er det sandstrand på Rhodos?

Tsambikastranda anses av mange å være Rhodos‘ beste sandstrand. Her er stranda bred, langgrunn og vannet klart.

Når er det sesong i Rhodos?

Sesonger i Rhodos
SesongerMeteorologiskeAstronomiske
Rhodos Våren1 Mars to 31 Mai21 Mars to 20 Juni
Rhodos Sommer1 Juni to 31 August21 Juni to 20 September
Rhodos Høst1 September to 30 November21 September to 20 Desember
Rhodos Vinter1 Desember to 28 Februar21 Desember to 20 Mars

Hva er vanlig å gi i tips på restaurant?

Alt fra 5- 15 prosent er vanlig, avhengig av spisestedet. Er det en finere restaurant er det vanlig å tipse mer. Kypros: Her er det vanlig å tipse 10 %, men kun om du er fornøyd med servicen.

Skal man tipse taxi?

Taxisjåfør: Det er vanlig å tipse rundt 10 prosent.

Skal man tipse i Hellas?

Å gi tips i Hellas er vanlig, men på ingen måte obligatorisk. Det er imidlertid er mange grekere som jobber i den sesongbaserte turistbransjen der det er vanlig å gi tips. Noen jobber til og med bare om sommeren, så noen ekstra slanter som kan hjelpe de gjennom vinterhalvåret mottas med takk.

Er tips inkludert i Italia?

– I Spania, Hellas og Italia er det ingen krav eller forventning om tips, unntaket er Tyrkia, hvor tips er forventet.

Hvor mye gir man i driks?

– I Norge er det frivillig å gi tips. Det kan være en hyggelig gest om man er ekstra fornøyd, og da bør 10-15 prosent av beløpet være en grei retningslinje, sier Sviland. Nettopp fordi det er frivillig, anbefaler han å ikke gi tips om eksempelvis maten eller servicen ikke er som forventet.

Hva er billigere i Italia?

Avhengig av hvor i landet man er kan leiekostnader være lignende som i Norge, men det er generelt mye billigere å handle matvarer samt spise ute. Alkohol og spesielt vin, er mye billigere i Italia enn i Norge – både på butikk og ute på restaurant.

Leave a Comment