Hvor lang flytur Oslo Paris?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Paris? 2 timer og 26 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Paris.

Hvor mye koster en billett til Paris?

Om fly til Paris

Den beste prisen på en enveisflyvning til Paris fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 209 kr (Oslo Torp Sandefjord til Paris Beauvais). Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Paris fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 787 kr (Oslo Torp Sandefjord til Paris Beauvais).

Hvor lang flytur Oslo Alicante?

Vanlig flytid for fly OsloAlicante er i underkant av fire timer.

Hvor lang flytur Oslo Paris? – Related Questions

Hvor lang flytur Oslo London?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til London? 2 timer og 12 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til London.

Hvor langt er det fra Oslo til London med fly?

Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til London Heathrow Flyplass i England. Den samlede distansen som skal flys er 1206 km. (749 mil).

Hvor lang flytur fra Oslo til New York?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til New York? 8 timer og 24 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.

Hvor langt er det fra Oslo til Dubai med fly?

Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til Dubai Flyplass i De forente arabiske emirater. Den samlede distansen som skal flys er 5138 km. (3193 mil).

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til New York?

Flytid: 7 timer, 23 min.

Hvor lang tid tar det å fly til Thailand?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Norge til Thailand funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 58 782 kr. Den raskeste flyvningen fra Norge til Thailand tar 15t 00m.

Hvor lang tid tar det å fly til Kina?

Avstand mellom Kina og Norge

Flytid: 8 timer, 36 min.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Hellas?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Thailand?

Flytid til Thailand

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon.

Hvor mange timer tar det å fly til Hawaii?

Avstand mellom Norge og Hawaii

Flytid: 13 timer, 42 min.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar?

Flytid: 9 timer, 42 min.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Leave a Comment