Hvor lang flytur til Venezia?

Den raskeste flyvningen fra Oslo til Venezia tar 2t 35m. Direktefly fra Oslo til Venezia på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Hvilken flyplass er nærmest Venezia?

Flyreiser til Venice Marco Polo lufthavn

Dette er hovedflyplassen til Venezia, og den ligger rundt 8 km nord for byen. Flyplassen er oppkalt etter Marco Polo, en venetiansk handelsreisende og oppdager.

Hvor lang er flyturen til Praha?

Det tar omtrent to timer å fly fra Oslo (OSL) til Praha (PRG) med en direkterute, mens du må regne med alt fra fire timer eller mer hvis du må mellomlande.

Hvor lang flytur til Venezia? – Related Questions

Hva er den lengste flyturen?

Nonstop-flighten mellom Singapore og New York tsar nærmere 19 timer. Artikkelen er mer enn to år gammel. Verdens lengste nonstop flyreise tar nesten 19 timer. Den går mellom Singapore og New York.

Hvor langt å fly til Hellas?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor mange timer tar det å fly til Dubai?

Flytid til Dubai

Hvor lang tid tar det å fly til Dubai? Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Thailand?

Den raskeste flyvningen fra Norge til Thailand tar 14t 45m.

Hvor lang flytur til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Hvor mange timer tar det å fly til Maldivene?

Det tar tid å reise til Maldivene – det ligger jo langt ute i det indiske hav. Hvis du vil reise på ferie til Maldivene må du regne med en reisetid på mellom 12-15 timer, vel å merke for de raskeste flyvningene.

Hvor lang tid tar det å reise til Egypt?

Skal du fly til Egypt, kan du reise til ulike byer, og reisetiden avhenger av hvor du drar. Reiser du fra Oslo/Gardermoen til Kairo, tar det fra 6 timer og 50 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Sharm el-Sheikh tar det fra omtrent 8 timer og 45 minutter, og til Hurghada tar det omtrent 9 timer og 5 minutter.

Hvor lang tid tar d å fly til Gran Canaria?

Resultat: En samlet flytid på Ca. 5 timer og 40 minutter.

Hvor lang flytur til Kreta?

Flytid til Kreta

Det tar 4 timer og 10 minutter å fly fra Oslo til Kreta. Finn en reise til Kreta her!

Hvor mange timer tar det å fly til Hawaii?

Avstand mellom Norge og Hawaii

Flytid: 13 timer, 42 min.

Hvor lang tid tar det og fly til Rhodos?

På mellom tre og fire timer kommer du deg til store deler av den greske øyverden, inkludert favoritter som Rhodos og Santorini som det tar akkurat 4 timer å fly til. Litt kortere flytur er det til romantiske Parga som ligger på det greske fastlandet – hit kommer du deg på 3 timer og 40 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Spania?

Den raskeste flyvningen fra Norge til Spania tar 3t 00m.

Kan man reise uten pass til Spania?

Husk pass/ID-kort med reiserett.

For innreise til Spania kreves norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett (nødpass aksepteres også). Passet/ID-kortet trenger ikke være gyldig utover den planlagte utreisedagen fra Spania. Utenlandske borgere med oppholdstillatelse i Norge trenger ikke visum for reise til Spania.

Er det munnbind på fly?

Munnbind er (fra 4 april 2022) ikke lengre nødvendig om bord på våre flyvninger. Det kan fortsatt være munnbindpåbud på ulike destinasjoner.

Leave a Comment