Hvor lang tid bruker hurtigbåten fra Kristiansund til Trondheim?

Kan man kjøpe billett på hurtigbåten?

Billetter kan også kjøpes om bord på hurtigbåtene eller over disk hos Sentrumsterminalen på hurtigbåtkaia i Bodø.

Hvor mye koster en hurtigbåt?

Priseksempler til og med 1. januar 2023
EnkeltbillettRute 800/805/810 Trondheim/Vanvikan/Sandstad/Kristiansund
VoksenPristabell (pdf)
Barn/Honnør/Student*Pristabell (pdf)
EnkeltbillettRute 980 Namsos/Rørvik/Leka
VoksenPristabell (pdf)

Hva koster Flakk Rørvik?

Takster Flakk-Rørvik 2019
LengdeFullprisAutoPASS ferje*
0-6 m262131
6,01-12 m588294
>12 m1223611,5
Elbil8341,5

Hvor lang tid bruker hurtigbåten fra Kristiansund til Trondheim? – Related Questions

Når blir det gratis ferge?

Regjeringen har satt av 59 millioner i revidert statsbudsjett for 2022 til gratis ferje på ferjesamband som hadde under 100.000 passasjerer i 2019. Dette betyr at fra 1. juli vil flere samband bli gratis.

Hvordan få billigere ferge?

For å rabatt på ferjer som benytter ferjekort som betalingsløsning må du ha ferjekort.

50% rabatt for privatkunder

  1. Privatkunder kan knytte to kjøretøy til samme AutoPASS-ferjekonto.
  2. Forskuddsbeløp blir beregnet ut ifra det kjøretøyet som ligger i høyeste takstgruppe.

Hvordan betale Flakk-Rørvik?

Ferjene på strekningene FlakkRørvik og Brekstad – Valset er begge med i betalingskonseptet «AutoPASS for ferje», som har erstattet den gamle ordningen med verdikort og storbrukerkort. Dette betyr at du kan benytte din AutoPASS-brikke som betaling på disse to ferjestrekningene.

Hvor lang tid tar ferja Flakk-Rørvik?

FlakkRørvik er et fergesamband på fylkesvei 715 mellom Flakk i Trondheim kommune og Rørvik i Indre Fosen kommune, begge i Trøndelag fylke. Sambandets lengde er 7,2 km og overfartstiden tar 25 min.

Hvor ofte går Flakk-Rørvik?

FlakkRørvik gårofte som hver halvtime mer eller mindre hele døgnet i ukedagene, noe sjeldnere i helgene.

Hvor mye koster AutoPASS ferje?

Ett AutoPASS-ferjekort koster 50 kr som trekkes fra innbetalt forskuddsbeløp. Ferjekort sendes i post når innbetaling av forskuddsbeløp er mottatt. Leveringstid per post kan ta 1-2 uker.

Er det billigere med AutoPASS?

Får jeg rabatt når jeg har brikkeavtale? Alle kjøretøy i takstgruppe 1 og M1 med gyldig bombrikke får automatisk 20 prosent brikkerabatt i nesten alle automatiske bompengeanlegg i Norge. Noen steder er det timeregel og månedstak for hvor mange passeringer som belastes.

Kan man ta ferge uten AutoPASS?

For de samband som ikke er gratis (f.o.m. 1. juli 2022) brukes det automatiske betalingssystemet AutoPASS for betaling på ferge. Norske kjøretøy trenger verken avtale eller brikke for å reise med ferge. Men det må inngås en egen avtale om AutoPASS for ferge for å få rabatt.

Hva skjer når man ikke har AutoPASS?

Betaling uten brikkeavtale

Kjører du uten brikkeavtale, tas det bilde av bilens registreringsnummer. Du får faktura i posten på ordinær passeringsavgift uten gebyr fra bompengeselskapet som eier den bomstasjonen som du har passert.

Hva er forskjell på SkyttelPASS og AutoPASS?

AutoPASS er den tekniske løsningen for bompengeinnkrevingen i Norge. SkyttelPASS er en av fem AutoPASS-godkjente brikkeutstedere i Norge i dag. For å benytte deg av AutoPASS-ordningen, må du med andre ord opprette brikkeavtale hos en av utstederne, som for eksempel SkyttelPASS.

Skal bombrikken følge bilen?

Når du selger et kjøretøy som har bombrikke og avtale med AutoPASS-utsteder, må du huske å både si opp avtalen og fjerne bombrikken fra bilen. Hvis ikke vil du bli belastet for bompasseringer til den nye eieren frem til oppsigelsen er registrert.

Hvor mange ganger kan man kjøre gjennom bommen?

Timesregel er at du betaler for kun én passering pr. kjøretøy uansett hvor mange ganger du passerer en bomstasjon innen en time. Månedstak er at du betaler for maksimalt 60 passeringer pr. kjøretøy i løpet av en måned.

Kan man kjøre gjennom bom uten brikke?

De fleste bomstasjoner i Norge er automatiske, og du kjører rett igjennom dem uten å stoppe. Registreringsnummeret på alle biler som kjører uten AutoPASS- eller BroBizz-brikke fotograferes. Faktura sendes til eieren av bilen per post og er uten ekstra gebyr. Dette gjelder også utenlandske kjøretøy.

Hva koster bommen på Være?

Klæbu, Klett, Være og Fossestuvegen: Rushtid: 88 kroner. Utenfor rush: 44 kroner. Sluppen: Rushtid: 58 kroner.

Hva koster en bompassering i Trondheim?

For biler med gyldig avtale og bombrikke er prisen 12,80 kroner. Det er sistnevnte pris rabatten for elbiler trekkes fra. Prisen for passering med elbil blir da 2,56 kroner.

Hva gjør man med gammel AutoPASS brikke?

Husk at den gamle brikken er miljøfarlig avfall, og skal leveres inn. OSLO: Batteriene på brikkene som ble produsert i årene rundt 2000 tar snart slutt, og tusenvis av bileiere har fått ny Autopassbrikke i posten. Men den gamle skal leveres inn og destrueres på riktig måte.

Leave a Comment