Hvor lang tid bruker toget fra Trondheim til Lillehammer?

Med en reisetid på ca. 6,5 timer er Dovrebanen attraktiv for fritids- og forretningsreisende på ruter som Oppdal-Oslo og LillehammerTrondheim.

Hvor kan jeg kjøpe togbillett?

Du kan kjøpe billett fra:
  • Vy.no.
  • Appen.
  • Billettautomat.
  • Betjent stasjon.
  • Narvesen.
  • Om bord i toget.
  • Kundeservice.

Hvor stopper toget i Trondheim?

Lokaltogene på Trønderbanen stopper ved Trondheim lufthavn, Værnes.

Hvor lang tid bruker toget fra Trondheim til Lillehammer? – Related Questions

Hvordan komme seg til Værnes fra Trondheim?

Med tog TrondheimVærnes kommer du deg raskt og enkelt fra sentrum av Trondheim til avgangshallen på Værnes. Det er over 20 avganger fra Trondheim S i døgnet, slik at du finner en togavgang som passer innsjekkingstiden din.

Hva gjør man om man glemmer noe på toget?

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt noe på toget? Enturs hittegodskontorer tar hånd om gjenstander som er mistet eller gjenglemt på tog i Norge. Hvis du har mistet noe på en togreise eller en stasjon, kan du gå inn i hittegodsregisteret og registrere hva du har mistet.

Hvor stopper toget på Værnes?

Toget er et smart og miljøvennlig valg når du skal til eller fra Trondheim lufthavn. Lokaltoget vårt, som kjører strekningen Trondheim–Steinkjer, stopperVærnes stasjon ved Trondheim lufthavn.

Hvor stopper Nordlandsbanen?

Nordlandsbanen
UtgangsstasjonTrondheim
EndestasjonBodø
Antall stasjoner42
Drift

Hvor stopper Dovrebanen?

Dovrebanen
UtgangsstasjonEidsvoll
EndestasjonTrondheim S
Antall stasjoner55
Drift

Hvor går 17 mai toget Trondheim?

Barnetoget går fra Bispegata – Munkegata – Dronningens gate – Nordre gate – Thomas Angells gate – Søndre gate – Kjøpmannsgata. Kart over hvor togene skal gå 17. mai 2022.

Når starter 17 mai toget 2022?

Barnetoget starter 10:00 fra hovedporten til Akershus festning, og avsluttes på Rådhusplassen rundt 13:30. Første stopp i barnetoget er klokken 10:15 når 17.

Når slutter 17 mai toget?

Barnetoget går forbi Stortinget der toget hilser Stortingspresidenten, men høydepunktet for barna er selvsagt å gå over Slottsplassen hvor kongefamilien vinker fra balkongen, før barnetoget avsluttes på Rådhusplassen. Barnetoget starter kl. 10.00 og avsluttes ca kl. 13.30.

Hvorfor går vi i tog på 17 mai?

Ved feiringen av 17. mai i Kristiania i 1845 hilser Kongefamilien ”fanetoget” fra Paleet hvor de bodde når de besøkte byen. 1869: Skolestyrer Peter Qvam får ideen til det første barnetoget. Sammen med sin venn, dikteren Bjørnstjerne Bjørnson, argumenterer han ivrig for å arrangere barnetog for å feire nasjonaldagen.

Hvor mange pølser spiser vi i gjennomsnitt på 17. mai?

19 millioner enkeltpølser. Så i snitt spiser hver nordmann litt mindre enn 4 pølser i løpet av 17. mai uken.

Hvor mange is er vanlig å spise på 17. mai?

Derfor er det ikke overraskende at 17. mai er den dagen i året hvor det spises mest is. Faktisk dytter de fleste av oss ned mellom 5 og 10 ganger så mye is som vi ellers ville gjort på en vanlig vårdag.

Leave a Comment