Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel?

Overfarten tar 20 timer.

Hvor mye koster Oslo Kiel?

Priseksempelet gjelder per person med bil OsloKiel én vei når 4 personer deler en 3-stjerners innvendig lugar. Fra 1 800,- per person når 2 reiser sammen.

Hvor lang tid bruker Color Line fra Oslo til Kiel?

2-døgns Cruise | OsloKiel | Color Line.

Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel? – Related Questions

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Kan man ta Kielferga uten pass?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Hvor lang tid bruker Color Line til Danmark?

Overfarten tar 3 timer og 15 minutter. Se rutetider, unntak og avvik under.

Hvor lang tid bruker Color Line?

Fakta om skipet

Strekningen trafikkeres av SuperSpeed 1. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor lenge før avgang Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Hvor lenge tar danskebåten?

Ruten går fra Oslo i Norge til København i Danmark. Rederiet er DFDS Seaways og dagens skip på ruten er MS «Pearl Seaways» og MS «Crown Seaways» som går i pendeltrafikk mellom stedene slik at det er daglige avganger fra begge steder. Hjemmehavnen til skipene er i Frihavn i København. Overfarten tar 17 timer.

Kan man drikke på danskebåten?

Opplev et bredt utvalg av restauranter, barer, live-underholdning, taxfree og Bubble Zone – der du finner basseng og boblebad. Det er også servering på soldekk, slik at du kan nyte noe kaldt å drikke mens du beundrer utsikten mens du seiler.

Hvor mye koster en tur med danskebåten?

MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Når går DFDS båten fra Oslo?

DFDS Seaways er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Båten til København fra Oslo seiler hver eneste dag kl 16.30 og har ankomst kl 09.45 neste morgen.

Hvilken båt går fra Oslo til Danmark?

Oslo til Frederikshavn Ferge

I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 45 minutter.

Hvilke båter går til Danmark?

Ferger til Danmark
  • DFDS Seaways; Ferge fra Oslo til København;
  • Color Line; Ferge fra Larvik til Hirtshals;
  • Fjordline;
  • Ferge fra Gøteborg til Frederikshavn; Overfarten tar kun 3 timer og 15 minutter med Stena Jutlandica og Stena Danica mellom Gøteborg og Frederikshavn.
  • Ferge fra Varberg til Grenå;

Hva kjøper man på danske danskebåten Oslo?

Når man skal hjem fra Danmark er det gjerne noen spesielle varer man er på jakt etter. Dette er gjerne de tingene som koster mye i Norge på grunn av det høye avgiftsnivået. På danskebåten får man både alkohol og tobakk til billige taxfree-priser. I tillegg er det et stort utvalg av kjøttvarer og snacks.

Er det lov å ta med alkohol på danskebåten?

Alkohol og tobakk

De som er 18 år eller eldre kan ta med følgende: Fem liter øl med opptil 4,75% alkohol eller tre liter vin eller tilsvarende varer som inneholder opptil 22% alkohol. De kan også ta med seg 200 sigaretter eller 250 gram med andre varer som inneholder tobakk.

Kan man betale med euro på danskebåten?

Oslo – København Alle priser om bord er i danske kroner. Vi aksepterer både euro og norske og svenske kroner, men du vil kunne få tilbake veksel i danske kroner.

Leave a Comment