Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel?

Overfarten tar 20 timer.

Hva er forskjellen på Color Magic og Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Hvor mye koster Color Magic?

Totalt vil de fire nye skipene koste 7,5 milliarder kroner. Nybyggingsdirektør i Color Line, Rolf Kjær, har hatt mye av ansvaret for nybyggingsprosjektene. Kjær fikk da også mange godord fra verfttseier Sunde under overleveringen av «Color Magic».

Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel? – Related Questions

Er det badebasseng på Kielferga?

Dette er et badeeldorado med stream river, vannsklie, jacuzzi, babypool, badstu, fontener, fuglekvitter og en og annen innendørs tropisk høststorm. Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy. Her kan du kjøpe forfriskninger og spesielt de tre slush-maskinene våre er populære blant barna.

Er det lov å gå i land i Kiel?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Er det frisør på Color Magic?

Som andre cruiseskip har både Color Magic og Color Fantasy et godt spa- og treningssenter. Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Hvor mye koster Color Club?

Color Club er en medlemsklubb for deg som reiser med oss. Medlemskap koster kr 160,- per år (180,- fra 01.01. 2023).

Hvor lenge varer showet på Color Magic?

Åpningstider. Showene varer i 50 minutter (35 minutter i skoleferier).

Hvor fort går Color Magic?

MS «Color Magic»
Lengde223,75 m
Bredde35,4 m
Dypgående6,8 m
Toppfart22,3 knop.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Når må man møte opp på Color Line?

Ombordstigning starter ca 45 minutter før avgang. Prioritert innsjekk for passasjerer med 5-stjerners lugarer. Passasjerer med kjøretøy sjekker inn direkte på kaia. Oppmøte 2 timer før avgang.

Hva kan man gjøre på Color Magic?

Color Magic byr på et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien, blant annet 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglig gratis show, handlegate med taxfree-butikker, badeland og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten alene?

Om bord på et skip er det mange steder der besetningen ikke vil kunne ha oversikt eller mulighet til å overvåke et barns bevegelser i skipet under overfarten. Av hensyn til barnets sikkerhet har vi derfor en regel om at barn som reiser alene på transport må være fylt 16 år.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten?

Color Line:

Transport (enveis): 16 år. Tur/retur samme dag, man-ons: 18 år. Tur/retur samme dag, tors-søn: 20 år. Cruise (Oslo-Kiel): 20 år.

Er det lov å røyke på Kielferga?

Det er absolutt forbud mot å røyke på lugarene. Vær ellers omhyggelig med å slukke sigaretter kun i dertil egnet askebeger. Røyking ombord: Hele skipet er røykfritt innendørs, bortsett fra dedikerte røykesoner (dette gjelder også for el-sigaretter).

Er det farlig å røyke hvis man ikke trekker inn?

Dersom du trekker inn røyk fra en sigarett vil det alltid komme noe røyk ned i lungene selv om du ikke bevisst trekker ned. Hvor mye er vanskelig å si. Det finnes ikke noen nedre grense hvor røyk ikke er farlig. Det vil derfor alltid være en risiko både for å bli avhengig.

Er det politi på Color Line?

Det oppnås blant annet gjennom realistiske øvelser i ønskede omgivelser. Color Line bidrar ved å tilby skip som øvingsarena når forsvaret, politiet, Hovedredningssentralen, kommunene og andre etater øver på håndtering av kritiske situasjoner.

Når møtes Color Magic og Color Fantasy?

Mellom kl 23.30 og kl 24.00 ved normale værforhold.

Hvem er størst av Color Magic og Color Fantasy?

Størst er søsterskipet MS «Color Magic» som ble sjøsatt 2007. MS «Color Fantasy» har 966 lugarer, som gir plass til 2 750 passasjerer.

Leave a Comment