Hvor lang tid tar d å kjøre fra Trondheim til Oslo?

Avstand mellom Oslo og Trondheim i luftlinje er 392 kilometer og kjøreavstand er 484 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Trondheim er ca 6 timer 50 minutter.

Hvor mye koster det å kjøre fra Oslo til Trondheim?

Inklusive bompenger snakker vi om en tur til 4000 kroner. En tur-retur OsloTrondheim (100 mil totalt) vil med ovennevnte forutsetninger koste 1400 kroner totalt, hvorav 900 i bensinpenger. For en utslippsfri bil er det nesten ikke bompengekostnader i det hele tatt.

Hvem kjører tog til Trondheim?

Det er SJ Nord som kjører togene på Dovrebanen, Rørosbanen, Raumabanen, Meråkerbanen, Trønderbanen, Nordlandsbanen og Saltenpendelen. Vy selger billetter til togene i Vy-appen og på vy.no.

Hvor lang tid tar d å kjøre fra Trondheim til Oslo? – Related Questions

Hvilken vei er best å kjøre fra Bergen til Oslo?

Den raskeste turen er over Hardangervidda, mens den lengste er om Filefjell. For skal du til Bergen så må du over fjellet, og det er her du må vurdere hva du har lyst å oppleve på veien. De mest benyttede fjellovergangene mellom Oslo og Bergen er Hardangervidda, Haukeli, Aurland – Hol, Filefjell og Hemsedal.

Hvilken vei går over Hardangervidda?

Riksvei 7
Restriksjoner
Bomstasjoner1
Kolonnekjøring om vinterenHardangervidda
Riksvei 7 på Commons

Hvordan komme seg til Geiranger fra Oslo?

For å komme seg fra Oslo til Geiranger i Stranda, trenger du å ta 2 buss linjer and en ferje linje: ta VY146 buss fra Oslo Bussterminal stopp til Lødøen stopp. Neste steg er å bytte til 520 buss og til slutt ta 15-18 ferje fra Hellesylt Ferjekai stasjon til Geiranger Ferjekai stasjon.

Hva er avstanden mellom Bergen og Trondheim i luftlinje?

Avstand mellom Bergen og Trondheim i luftlinje er 430 kilometer og kjøreavstand er 652 kilometer. Estimert kjøretiden fra Bergen til Trondheim er ca 10 timer 8 minutter.

Kor langt er det fra Oslo til Bergen?

Avstand fra Oslo til Bergen

Avstand mellom Oslo og Bergen i luftlinje er 306 kilometer og kjøreavstand er 461 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Bergen er ca 7 timer 8 minutter.

Hva er midt mellom Oslo og Bergen?

Geilo ligger midt imellom Bergen og Oslo og har dermed stort antall besøkende og hytteeiere fra disse byene. Fjellet har lenge vært en populær destinasjon for langrenn, slalåm og andre vinterleker. På sommeren er det mulighet for blant annet fisking og sykling.

Kor langt er det fra Oslo til Sverige?

119.2 km, 1 h 33 min
Head south on Lybekkergata (162)200 m
Turn right onto Oslo gate350 m
Turn left onto Bispegata80 m
Make a slight right onto Dyvekes vei550 m
Continue onto Konows gate150 m

Hvor mye sparer man på å handle i Sverige?

Det går godt an å spare over 60 prosent på kjøtt, rundt 60 prosent på tobakk og nesten 40 prosent på alkohol. Men også en rekke andre varer får du til rundt halv pris. Knekkebrød, potetmos, ferdig frossenmat, hermetikk, margarin, frosne grønnsaker, forskjellige oster, spagetti, ris og fisk.

Hva er verdt å kjøpe i Sverige?

Av varegrupper innen dagligvarer du må se spesielt på finner vi blant annet:
  • Rødt kjøtt – svin, kalv, okse og vilt.
  • Hvitt kjøtt – kylling, kalkun, and.
  • Brus og andre leskedrikker.
  • Melkeprodukter og ost.
  • Sjokolade og godterier.
  • Matintoleranseprodukter.

Hvor lang flytur Oslo Tromsø?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Tromsø? 1 time og 54 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Tromsø.

Hvor lang flytur fra Oslo til New York?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til New York? 8 timer og 24 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.

Hvor lang flytur Oslo London?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til London? 2 timer og 12 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til London.

Hvor lang flytur Oslo Nice?

Normal flytid for fly OsloNice ligger på i underkant av tre timer mellom Oslo lufthavn Gardermoen og flyplassen i Nice.

Hvor mange timer tar det å fly til Maldivene?

Flytid til Maldivene

Hvor lang tid tar det å fly til Maldivene? Det tar omtrent 13 timer å fly til Maldivene, fra hovedøya tar du båt eller sjøfly ut til koralløya der du skal tilbringe ferien. Her blir du møtt av vaiende kokospalmer, nesten uvirkelige hvite strender og et fantastisk tropisk klima.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor mange timer tar det å fly til Hawaii?

Avstand mellom Norge og Hawaii

Flytid: 13 timer, 42 min.

Leave a Comment