Hvor lang tid tar det å gå til Dalsnuten?

Den passer godt for hele familien og gir en fantastisk utsikt når du når toppen. Turen til Dalsnuten er fire kilometer lang og tar ca. 1.5 time tur/retur.

Er Trolltunga krevende?

Turen til Trolltunga er lang og krevende og da kan det være farlig å ha kjørt 3-3,5 timer i bil i forkant av turen. Du bør også vurdere en overnatting i området i etterkant av turen.

Hvordan er det å gå Trolltunga?

Enkleste adkomst til Trolltunga går opp fra Skjeggedal i Tyssedal ved Odda. Med bil (ikke campingvogn/bobil) til parkering (betalingsparkering) ved stistart. Det er mulighet for shuttlebuss videre fra parkering til Mågelitopp.

Hvor lang tid tar det å gå til Dalsnuten? – Related Questions

Hvor lang tid tar d å gå opp til Preikestolen?

En tur på fire timer

Turen til Preikestolen tar fire timer opp og ned igjen, og er totalt åtte kilometer lang. Strekningen har en stigning på 500 meter, og enkelte partier er bratte.

Hvordan kommer man seg til Kjerag?

Det er ganske enkelt å komme seg til Kjerag, og det er et par alternativer – det vanligste er å ta ferje til Lysebotn og kjøre bil eller ta taxi til Øygardstøl hvor Kjerag-turen begynner fra, eller man kan kjøre til Lysebotn via Sirdalen. I høysesongen finnes det også bussforbindelser mellom Stavanger og Øygardstøl.

Hvor lang tid tar det å gå Glittertind?

Topptur til Glittertind (2465 moh)

Enkel tur som passer for alle. 3 timer opp og 2 timer ned.

Hvor langt er det å gå over Besseggen?

De fleste bruker mellom 6 og 8 timer, inkludert pauser, på å vandre Besseggen. Med en stigning på nesten 1000 høydemeter, og en lengde på rundt 13km, er Besseggen en lang tur.

Er Besseggen krevende?

Fra Memrebu til Gjendesheim er turen over Besseggen cirka 13,3 km lang. Turen graderes som «krevende +» men regnes for å passe både voksne og barn. Varigheten er estimert til 8 timer +.

Er Besseggen luftig?

Besseggen beskrives ofte som en luftig tur, men det er selve eggen der du må klyve som oppleves som mest bratt. De fleste, både barn og voksne klarer det likevel fint, da det er et kort strekke det er snakk om, og det er bratt, men ikke loddrett ned (sjekk bildet fra eggen lenger ned i saken).

Er det tungt å gå Besseggen?

Ofte stilte spørsmål om turen over Besseggen

De fleste bruker mellom 6 og 9 timer, inkludert pauser, på å gå Besseggen. Med en stigning på nesten 1000 høydemeter, er Besseggen en lang tur. Noen steder er den bratt og man må regne med litt klyving, men med litt trening vil de aller fleste klare turen fint.

Hvilke sko for å gå Besseggen?

Valg av fottøy for min del over Besseggen er lettere fjellsko med halvstiv konstruksjon og god såle, som gir godt grep på våt stein. Ved ankomst til Memurubu, så er det bare å ta av seg jakke og andre ytterlag. Den første timen går rett opp og du blir svett og varm.

Hvor langt er det smaleste på Besseggen?

20 meter bredt, og ikke særlig langt å gå. Vel over det smaleste, er det tid for å nyte den fantastiske utsikten. Her kan det lønne seg å sitte lenge. Turen videre går over mye stein, og det er langt igjen.

Er det krevende å gå Aurlandsdalen?

Praktisk informasjon. Turen fra Østerbø til Vassbygdi er omtrent 20 km, og du bør beregne 6-8 timer. Stien er både tydelig og T-merket. Aurlandsdalen er krevende, og du bør være turvandt og i god fysisk form før du begynner.

Når bør man gå Aurlandsdalen?

Den Norske Turistforening har to hytter i øvre del av Aurlandsdalen, Finsehytta og Geiterygghytta. Østerbø Fjellstove og Østerbø Turisthytte ligger i nedre del av Aurlandsdalen. NÅR: Den beste tiden for fotturer i Aurlandsdalen er fra slutten av mai til slutten av september.

Leave a Comment