Hvor lang tid tar det og fly fra Norge til Hawaii?

12 timer og 50 minutter.

Hvor langt å fly til Hawaii?

Om fly til Hawaii

Den kjappeste flyvningen til Hawaii fra Norge tar 20t 45m (Oslo Gardermoen til Honolulu). Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Hawaii, deriblant American Airlines, United Airlines og British Airways.

Hvor lang tid tar det og fly til USA fra Norge?

Hvor lang tid tar det å fly til USA? Fra Norge går det bare direktefly til USA fra Oslo/Gardermoen, og flytiden er i underkant av 8 timer.

Hvor lang tid tar det og fly fra Norge til Hawaii? – Related Questions

Hvor lang tid tar det å fly til Thailand?

Flytid til Thailand

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon.

Hvor mange timer tar det å fly fra Norge til New York?

Det tar 7 timer og 35 minutter å fly fra Oslo til New York.

Hvor lang tid tar det å fly fra LA til New York?

5 timer og 40 minutter.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til New York?

Den samlede distansen som skal flys er 5917 km. (3678 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom USA og Norge foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor langt er det med fly fra Oslo til New York?

Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til John F. Kennedy Flyplass, New York i USA. Den samlede distansen som skal flys er 5917 km. (3678 mil).

Hvor mye koster det å fly til New York?

Hva koster flybilletter til New York? Når det er billigst å fly kan du få billetter for cirka 2500 kr t/r fra Oslo. På det dyreste koster flybillettene cirka 7000 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Kina?

En samlet flytid på Ca. 8 timer og 55 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Beijing Flyplass i Kina.

Hvilken dag er det billigst å fly på?

I gjennomsnitt er tirsdager den billigste dagen å fly på, onsdag og lørdag nest billigst. Årsaken er at etterspørselen er lavest på disse dagene. Av månedene er det januar til februar og mai som er de billigste månedene å bestille på.

Hvilke land er billigst å fly til?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i. Ferieindeksen sammenligner gjennomsnittspriser på en rekke produkter.

Hvor er det billigst å bo i verden?

Nepal ligger helt nederst, med en score på 19 – det vil si at det er over 80 prosent billigere å leve der, enn i Norge – som ligger på 100. – Pass på så ferien ikke blir et pengesluk. Man kan lett la seg friste av billige flybilletter, men da kan du gå på smell. For det som koster er bo og forbruk.

Hva er det billigste landet i Europa?

Tyrkia er Europas billigste land foran Nord-Makedonia, og Romania. Det er Eurostats som står for prisnivåundersøkelsen, som er den desidert mest omfattende som finnes med mange varegrupper representert. Alle land som er med i undersøkelsen får en indeksverdi i forhold til et EU-gjennomsnitt som har indeksverdien 100.

Hvor får man mest ferie for pengene?

Norge har det nest høyeste nivået på typiske ferieutgifter. Norge er opp mot tre ganger dyrere enn de aller billigste ferielandene. I forhold til nordiske land ligger Norge omtrent 25 prosent over. Statistikken er hentet fra Eurostat og inkluderer en rekke land i Europa.

Blir man trukket i lønn når man tar ferie?

Trekk i lønn for ferie for ansatte med fast månedslønn

Når en ansatt med fast månedslønn tar ut ferie, vil vedkommende derfor ikke få utbetalt full månedslønn. Etter ferieloven skal det antall feriedager som avvikles per måned, trekkes i lønn og erstattes av feriepengene.

Hvor er det billig og varmt å reise?

Fem billige og varme reisemål
  1. 1 – Thailand. Først på listen vår er det vakre landet Thailand.
  2. 2 – Fiji. Neste opp er øynasjonen Fiji.
  3. 3 – Tyrkia. Tyrkia er et annet flott billig og varmt reisemål.
  4. 4 – Hellas. Hvis du leter etter en billig og varm europeisk destinasjon, er Hellas det perfekte stedet for deg.
  5. 5 – Bulgaria.

Hvor mye penger er vanlig å bruke på ferie?

Nordmenns feriebudsjett er 2418 kroner høyere i år enn i fjor, og det er særlig én gruppe som planlegger å bruke mer i løpet av sommermånedene. En undersøkelse gjennomført av Ipsos for DNB, viser at gjennomsnittet av befolkningen vil bruke 22.090 kroner på årets ferie.

Hvor mye ferie må man ha?

Hovedregelen er at du skal ta ut all ferien i løpet av kalenderåret. Likevel kan du avtale med arbeidsgiver å overføre inntil 12 feriedager til neste år. Det er arbeidsgiver som bestemmer om det er greit at disse feriedagene overføres, se ferieloven § 7 (3).

Leave a Comment