Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Tromsø?

En samlet flytid på Ca. 2 timer og 5 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Tromso Langnes Flyplass i Norge.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Paris?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Paris? 2 timer og 26 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Paris.

Hvor lang flytur Oslo Nice?

Normal flytid for fly OsloNice ligger på i underkant av tre timer mellom Oslo lufthavn Gardermoen og flyplassen i Nice.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Tromsø? – Related Questions

Hvor lang flytur fra Oslo til New York?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til New York? 8 timer og 24 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.

Hvor mange timer tar det å fly til Maldivene?

Flytid til Maldivene

Hvor lang tid tar det å fly til Maldivene? Det tar omtrent 13 timer å fly til Maldivene, fra hovedøya tar du båt eller sjøfly ut til koralløya der du skal tilbringe ferien. Her blir du møtt av vaiende kokospalmer, nesten uvirkelige hvite strender og et fantastisk tropisk klima.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor mange timer fra Norge til Dubai?

Vanlig flytid for fly Oslo – Dubai er på rundt syv timer.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Hvor lang flytur til Nice?

Flyreiser til Nice fra flyplasser i Norge

Stort sett må du regne med en mellomlanding, noe som gjør at flyturen fort tar 4 til 5 timer.

Hvor lang flytid til Nice?

En samlet flytid på Ca. 3 timer . Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Nice Flyplass i Frankrike.

Hvor lang flytur Oslo Kristiansand?

1 time og 5 minutter.

Hvor mange timer med fly fra Oslo til Paris?

Flytid til Paris

Det tar 2 timer og 20 minutter å fly til Oslo til Paris. Fra flyplassen i Paris kan du enkelt komme deg inn til sentrum av Paris ved å ta et RER tog. Dette er regionale ekspresstog som går hvert 10. minutt fra Charles de Gaulle og tar ca.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Hellas?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til London?

Det å fly til London fra Oslo tar omtrent to timer dersom du flyr direkte. Det er et godt utvalg direkteflyvninger til byen, men aller flest flyvninger er det med én mellomlanding. Hvis du må mellomlande, er raskeste reisetid på rundt tre og en halv time.

Hvor langt er det fra Oslo til Trondheim med fly?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen Flyplass til Trondheim? Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til Værnes Flyplass. Den samlede distansen som skal flys er 363 kilometer.

Hvordan komme seg fra Oslo til Tromsø?

Det er mer enn 10 daglige flyvninger fra Oslo til Tromsø. Flytiden er ca. 1 time og 40 minutter. SAS, Widerøe, Norwegian og Flyr tilbyr direkte fly til Tromsø fra flere steder i Norge.

Hvordan fly fra Oslo til Lofoten?

Det er kun Widerøe som flyr direkte. Flyr dere med SAS eller Norwegian må dere mellomlande i Bodø, for så å ta Widerøe over fjorden til Lofoten. Et alternativ er å fly direkte fra Oslo til Evenes, og så kjøre videre derfra. Fra Evenes er det cirka 3-4 timers kjøretur.

Hvor lang flytur Oslo Stockholm?

Som regel er flytid for fly Oslo Stockholm rundt én time for fly mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Arlanda flyplass.

Hvor lang flytur Oslo Dubai?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Dubai? 6 timer og 48 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Dubai.

Leave a Comment