Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Tyrkia?

Hvor mange timer tar det med fly fra Norge til Tyrkia?

Informasjon om fly fra Norge til Tyrkia

Den raskeste flyvningen fra Norge til Tyrkia tar 2t 45m.

Hvilke flyselskap flyr til Tyrkia?

Scandinavian Airlines, Turkish Airlines, PIA, Norwegian, Pegasus Airlines og SunExpress flyr alle direkte til Tyrkia.

Hvilke fly går til Antalya?

Norwegian har flyavganger til Antalya fra Oslo Gardermoen tirsdag, torsdag og lørdag, med returfly samme dager. Flere andre flyselskaper tilbyr flybilletter til Antalya via en eller to mellomlandinger. De mest populære er flyselskaper som Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Aeroflot.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Tyrkia? – Related Questions

Er det flyplass i Alanya?

Gazipaşa lufthavn (GZP) er flyplassen som ligger nærmest Alanya, og den har kun vært i drift i noen få år. Tidligere måtte man fly til Antalya lufthavn (AYT), som ligger 120 kilometer unna Alanya. Den forholdsvis nye flyplassen i Alanya har således gjort det svært mye lettere å komme seg til denne populære byen.

Hvor langt fra flyplass til Alanya?

Korteste avstand mellom Antalya (Flyplass) (TR) og Alanya (TR) er 126 km. Reisetid med bil er ca 01:59 h.

Hvem flyr til Alanya?

SAS flyr til Alanya i Tyrkia fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig). Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Hvilke flyselskap flyr til Gazipasa?

Om fly til Gazipaşa

Den kjappeste flyvningen til Gazipaşa fra Norge tar 7t 50m (Oslo Gardermoen til Gazipasa). Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Gazipaşa, deriblant Turkish Airlines, Finnair og Pegasus Airlines.

Hvor lang flyreise til Antalya?

4 timer og 45 minutter å fly 3243 kilometer mellom Værnes Flyplass i Norge og Antalya Flyplass i Tyrkia.

Hvor lang flytur til Antalya?

En samlet flytid på Ca. 4 timer og 25 minutter.

Hvor lang flytur fra Oslo til Istanbul?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen til İstanbul? 3 timer og 44 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo Gardermoen til İstanbul.

Hvor lang tid tar d å fly til Mallorca?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo Gardermoen flyplass til Palma de Mallorca funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 10 281 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo Gardermoen flyplass til Palma de Mallorca tar 3t 30m.

Hvor langt er det å fly fra Norge til Tyrkia?

Den samlede distansen som skal flys er 2427 km. (1508 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Tyrkia foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Er det visum til Tyrkia?

Norske statsborgere må ha visum ved opphold i Tyrkia. Visum kan kjøpes via www.evisa.gov.tr før avreise og koster 20 USD pr. person.

Kan du reise til Tyrkia uten pass?

Se mer under punktet Sikkerhet. I Tyrkia er det lovpålagt at alle borgere må kunne fremvise gyldig legitimasjon (pass) ved ID-kontroll. Dersom man ikke kan fremvise ID, risikerer man å bli arrestert. Generelt er det sørøstlige Tyrkia og grenseområdene mot Syria og Irak preget av uforutsigbarhet og spenninger.

Hvor mange timer tar det å fly til Dubai?

Flytid til Dubai

Hvor lang tid tar det å fly til Dubai? Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar?

Flytid: 9 timer, 42 min.

Hvor lang tid tar det å fly til Mauritius?

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Når på året er det best å reise til Mauritius?

April og mai er, som oktober til rundt midten av desember, den beste tiden å reise til Mauritius hvis du ønsker litt lavere dagtemperaturer og kjøligere netter. Været er tørt de fleste dagene, og Det indiske hav er fortsatt varmt; omtrent 26 °C.

Leave a Comment