Hvor lang tid tar det og fly fra Trondheim til Oslo?

En samlet flytid på Ca. 1 time og 10 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Værnes Flyplass i Norge og Oslo Gardermoen Flyplass i Norge.

Hvor mye koster en flybillett fra Trondheim til Oslo?

Informasjon om fly fra Trondheim til Oslo
Beste pris funnet291 kr
Raskeste flytid0t 55m
DirekteflyHver dag
Flyplasser i Oslo2 flyplasser

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Italia?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Italia tar 2t 30m.

Hvor lang tid tar det og fly fra Trondheim til Oslo? – Related Questions

Hvor langt er det å fly til Dubai?

Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly.

Hvor mange timer med fly til Thailand?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Norge til Thailand funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 57 205 kr. Den raskeste flyvningen fra Norge til Thailand tar 13t 55m.

Hvor lang tid tar det og fly fra Norge til Italia?

Direktefly. Den raskeste flyvningen fra Norge til Italia tar 2t 30m.

Hvor mange timer med fly til Italia?

Flyreiser til Italia fra flyplasser i Norge

Reisetiden til Italia varierer en del avhengig av hvor i Italia du flyr til. Direkteflyvningene til Milano tar rundt 2,5 timer, mens du ofte må regne med opp mot 7 timer dersom du skal til Sicilia, siden du da må mellomlande.

Hvor langt er det å fly fra Norge til Italia?

Den samlede distansen som skal flys er 1627 km. (1012 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Italia foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor lang flytur fra Oslo til Roma?

Hvor lang flytid er det mellom Oslo og Roma? Fly Oslo Roma kan ta helt ned til 3 timer dersom du ikke mellomlander, men setter deg på et direktefly. Mellomlander du, så tar det lenger tid.

Hvor lang flytur Oslo Nice?

Normal flytid for fly OsloNice ligger på i underkant av tre timer mellom Oslo lufthavn Gardermoen og flyplassen i Nice.

Hvor lang flytur fra Oslo til New York?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til New York? 8 timer og 21 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.

Hvor lang flytur Oslo London?

Det å fly til London fra Oslo tar omtrent to timer dersom du flyr direkte. Det er et godt utvalg direkteflyvninger til byen, men aller flest flyvninger er det med én mellomlanding. Hvis du må mellomlande, er raskeste reisetid på rundt tre og en halv time.

Hvor lang flytur fra Oslo til Miami?

En direkte flyvning fra Oslo til Miami tar rundt 10,5 timer, velger du en rute med én mellomlanding, tar turen rundt 13 timer.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Hellas?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Paris?

Vanlig flytid for fly Oslo Paris er som regel på mellom to timer og 20 minutter og to timer og 40 minutter.

Hvor langt er det fra Oslo til Dubai med fly?

Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til Dubai Flyplass i De forente arabiske emirater. Den samlede distansen som skal flys er 5138 km. (3193 mil).

Hvor lang tid tar det med tog til Frankrike?

Det er vanligvis to til tre forbindelser per dag med en reisetid på rundt 3,5 timer. Enveis togbilletter er tilgjengelig fra 25 Euro.

Kan man ta tog til Paris?

Post din togreise til Paris

Her stopper blant annet høyhastighetstoget Eurostar, som forbinder Paris, London og Brussel. Du kan blant annet reise med tog fra London til Paris på 2 timer og 30 minutter.

Hvor er det tryggest å sitte i tog?

Her er du tryggest

Innendørs er det svært liten risiko for å bli skadet av lyn, men det aller tryggeste er å sitte et sted hvor du har sammenhengende metall på alle sider rundt deg. Det kan være for eksempel en bil, et tog eller inne i en metallbåt.

Leave a Comment