Hvor lang tid tar det rundt Tyholttårnet?

I tårnet er det et utsiktsgalleri i 67 meters høyde og en restaurant med roterende gulv i 74 meters høyde. Gulvet roterer en gang i løpet av en time.

Hvor fort roterer Tyholttårnet?

Fra utsiktspunktet 70 meter over bakken (184 moh) ser man det meste av Trondheim by, store deler av Trondheimsfjorden og det øvrige Trøndelag. I andre etasje, nærmere 75 meter over bakken, ligger spisestedet Egon, som roterer 360° i løpet av en time.

Hvem eier Tyholt tårnet?

Eiendomsinvestor Karl Johan Kopreitan har kjøpt Tyholttårnet. – Jeg prøvde å få kjøpe det for ti år siden, men da fikk jeg ikke. Det er bare ett tårn i byen, og det er fascinerende og unikt bygg.

Hvor lang tid tar det rundt Tyholttårnet? – Related Questions

Hvor mye koster Tyholttårnet?

Prisantydningen på det 124 meter høye tårnet er 50–60 millioner kroner. – Det er en attraktiv eiendom i dagens marked, som har gode og langsiktige leietakere og fremstår i god stand, sier eiendomsmegler Kristian Hogstad Lund i Eiendomsmegler 1 Næringseiendom Midt-Norge.

Hvor lenge varer lunsjen på Egon?

Vi serverer lunsj hver dag frem til kl. 15.00.

Er det lov med hund på Egon?

Egon (Prinsen)

Visste du at det er lov å ha med hund på uteserveringen hos oss? Har du noen spørsmål?

Hvor mye koster pizza buffet på Egon?

Spis så mye pizza, salat og dressing som du orker for bare 117kr, eller 70kr for barn opp til ti år.

Hvem eier Egon restaurant?

Egon er en del av Norrein Gruppen, der hovedeierne er de tre gründerne Roger Halshamn, Gerhard Nordberg og Olav Fallan og deres familier. Ifølge avisen tar eierne av Norrein Gruppen i år ut rundt 125 millioner kroner i utbytte.

Hva står Egon for?

Egon er et opprinnelig tysk mannsnavn, dannet som en kortform av gammelhøytyske navn som begynte på Egin-, «egg (på sverd)».

Hvor mange Egon er det i Trondheim?

Konseptet er etableret 40 steder i Norge (juni 2019), det finnes 5 i Oslo, 11 i Viken, 5 i Trondheim, 5 i Vestland, 2 i Innlandet, 2 i Troms og Finnmark, 2 i Møre og Romsdal, 1 i Nordland, 6 i Trøndelag, 3 i Rogaland, 3 i Agder.

Hvor mye tjener Egon?

Egon-gründer Roger Halshamn, som er daglig leder morselskap Norrein AS, forteller at restaurantkjeden hadde en rekordhøy nettoomsetning i 2018, ifølge Adressa. Han sier at nettoomsetningen havnet på 1,23 milliarder kroner, og tilsvarer en vekst på syv prosent fra året før.

Når ble Egon oppfunnet?

1984, Oslo
Egon / Grunnlagt

Hvem eier Olivia restaurant?

90 prosent av eierskapet ligger hos Kristin Havig-Gjelseth, Anne Koppang og Gry Holm, eller Olivia-gründerne, som de er bedre kjent som etter restaurantsuksessen med italiensk mat.

Når ble Egon opprettet?

1984, Oslo
Egon / Grunnlagt

Leave a Comment