Hvor lang tid tar fly fra Oslo til Evenes?

Resultat: En samlet flytid på Ca. 1 time og 55 minutter.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Paris?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Paris? 2 timer og 26 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Paris.

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Kjevik?

Hvor lang flytid er det mellom OsloKristiansand? Estimert flytid for fly OsloKristiansand er på cirka 50 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen til Kristiansand lufthavn Kjevik.

Hvor lang tid tar fly fra Oslo til Evenes? – Related Questions

Hvor lang flytur fra Oslo til Tromsø?

En samlet flytid på Ca. 2 timer og 5 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Tromso Langnes Flyplass i Norge.

Hvor lang flytur Oslo Tromsø?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Tromsø? 1 time og 54 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Tromsø.

Hvor lenge før på flyplassen Kjevik?

Innland: Innsjekking minst 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minst 1,5 time før avgang.

Hvor lang tid tar d å fly fra Oslo til København?

1 time og 15 minutter.

Når bør man være på flyplassen Kjevik?

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.

Hvor mange timer med fly fra Oslo til Paris?

Flytid til Paris

Det tar 2 timer og 20 minutter å fly til Oslo til Paris. Fra flyplassen i Paris kan du enkelt komme deg inn til sentrum av Paris ved å ta et RER tog. Dette er regionale ekspresstog som går hvert 10. minutt fra Charles de Gaulle og tar ca.

Hvor mange timer tar det å fly til Dubai fra Oslo?

Flytid til Dubai

Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Hellas?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til London?

Det å fly til London fra Oslo tar omtrent to timer dersom du flyr direkte. Det er et godt utvalg direkteflyvninger til byen, men aller flest flyvninger er det med én mellomlanding. Hvis du må mellomlande, er raskeste reisetid på rundt tre og en halv time.

Hvor lang flytur fra Oslo til New York?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til New York? 8 timer og 24 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.

Hvor langt er det fra Oslo til Amsterdam med fly?

En samlet flytid på Ca. 1 time og 55 minutter.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Italia?

Den raskeste flyvningen fra Norge til Italia tar 2t 30m.

Hvor mange timer tar det å fly til Maldivene?

Det tar tid å reise til Maldivene – det ligger jo langt ute i det indiske hav. Hvis du vil reise på ferie til Maldivene må du regne med en reisetid på mellom 12-15 timer, vel å merke for de raskeste flyvningene.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang er flyturen til Tenerife?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Santa Cruz de Tenerife funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 18 905 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Santa Cruz de Tenerife tar 5t 50m.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Leave a Comment