Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Tromsø til Finnsnes?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstTid i havn
Harstad07:1035 minutter
Finnsnes11:0030 minutter
Tromsø14:154 timer
Skjervøy22:1015 minutter

Hvordan reservere plass på hurtigbåt?

Plassreservasjon hurtigbåt
  1. Du kan kun kjøpe plass hvis du reiser fra henholdsvis Tromsø eller Harstad.
  2. Du må huske å kjøpe billett i tillegg til plassen om bord.
  3. Plassreservasjon er kun tilgjengelig i appen Troms Plass.
  4. Det er kun mulig å betale med VIPPS i appen.
  5. Oppmøte må skje minst 10 minutter før avgang.

Hvem kjører buss i Tromsø?

Kollektivtransport i Troms

Fra august 2019 kjører Tide Buss rutebuss i Tromsø og Midt-Troms på oppdrag fra det fylkeskommunale transportselskapet, Troms Fylkestrafikk.

Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Tromsø til Finnsnes? – Related Questions

Hvor mye koster en buss i Tromsø?

Billett utenfor rushtid i Tromsø økes fra 20 kroner til 25 kroner. Priser for periodebilletter for buss økes med cirka 10 prosent. Dette trer også i kraft 1.

Tromsø – periodebillett.

Periode30 dager90 dager
Voksen (30-66 år)550 kr1650 kr
Ung voksen (18-29 år)300 kr900 kr
Barn og ungdom (6-17 år)220 kr660 kr

1 more row

Når er rushtid Tromsø?

I Tromsø betaler du kun 25 kr for en enkeltbillett når du reiser utenfor rushtid*. *Utenfor rushtid: Man-fre 09:00-14:00 og 17:00-01:00, billett er kun tilgjengelig i Troms Billett-appen.

Hva regnes som rushtid i Oslo?

Passering i rush registreres i tidsrommet mellom 06.30 – 09.00 og 15.00 – 17.00. Rushtidstillegg skal ikke kreves inn på lørdager, søndager, offisielle fridager eller i juli.

Hvor er bussen nå Tromsø?

Sanntidskartet er å finne på www.tromsreise.no. Sanntidskartet gir også informasjon om bussens kommende stoppesteder og beregnede passeringstider. Her kan de reisende selv velge hvilke linjer og transportmidler de vil ha informasjon om.

Når begynner rushtiden i Bergen?

Rushtid. Høyere takst: mandag til fredag i rushtiden kl. 06:30 – 09:00 og 14:30 – 16:30. Lavere takst: mandag til fredag utenom rushtiden, lørdag, søndag og helligdager.

Når er det rushtidsavgift i Trondheim?

Det vil si at i tidsrommene mellom 07-09 og 15-17 er det egne regler (rushtidsavgift). Rushtidsdavgift kreves ikke lørdag, søndag eller helligdager. I tillegg er julaften, nyttårsaften og onsdag før påske fritatt for rushtidsavgift.

Er det billigere med AutoPASS?

Får jeg rabatt når jeg har brikkeavtale? Alle kjøretøy i takstgruppe 1 og M1 med gyldig bombrikke får automatisk 20 prosent brikkerabatt i nesten alle automatiske bompengeanlegg i Norge. Noen steder er det timeregel og månedstak for hvor mange passeringer som belastes.

Hvor mye bom betaler elbil?

Stortinget har bestemt at elbiler maksimalt skal betale 50 prosent av det bensinbiler betaler i bompenger i eksisterende bommer. Fra 1. januar 2023 øker denne maksimalgrensen til 70 prosent.

Hva koster bommen på Være?

Klæbu, Klett, Være og Fossestuvegen: Rushtid: 88 kroner. Utenfor rush: 44 kroner. Sluppen: Rushtid: 58 kroner.

Hvem kjører gratis i bomringen?

Følgende kan søke om fritak for bompenger: Uniformerte og sivile utrykningskjøretøy i tjenesteoppdrag. Kollektivtransport i rute (med unntak av enkelte ferjeavløsningsprosjekter) I bomringer gjelder i tillegg forflytningshemmede (med parkeringstillatelse fra kommunen).

Hvor mye koster tunnelen til tau?

Bruk av tunnelen koster 140 kroner i bompenger for kjøretøy i takstgruppe 1 (lette kjøretøy). Nullutslippskjøretøy betaler 56 kr og takstgruppe 2 betaler 420 kr. Bompengeinnkrevingen kom i gang 1. februar 2021.

Hvordan skaffe seg bombrikke?

Med en avtale med AutoPASS-utsteder og og brikke i kjøretøyet får du rabatt i bomstasjoner merket med AutoPASS. Du må ta kontakt med et utstederselskap for å få brikke og inngå brukeravtale.

Er det lov å kjøre uten bombrikke?

Betaling for bompasseringer er lovregulert gjennom betalingsforskriften. Kjører du uten brikkeavtale, tas det bilde av bilens registreringsnummer. Du får faktura i posten på ordinær passeringsavgift uten gebyr fra bompengeselskapet som eier den bomstasjonen som du har passert.

Hva koster det å kjøre uten bombrikke?

Kjører du for eksempel gjennom Osloringen i rushtiden uten bombrikke, betaler du 10 kroner, men har du Autopass-avtale får du 20 prosent rabatt og betaler bare 8 kroner.

Hvor mye sparer du med bombrikke?

20 – 100 prosent rabatt på bompasseringer (kjøretøy under 3.500 kg) 10 prosent rabatt på de fleste fergene i Norge. Alle bompasseringer på én faktura. Bombrikken kan brukes i hele Norden.

Er elbil fritatt for bompenger?

Ja, elbiler betaler bompenger, men mindre enn andre biler. Regelen per dags dato er at elbiler ikke skal betale mer enn 50% av det bensinbiler betaler i bomstasjonene.

Leave a Comment