Hvor lenge er bysykkel åpen?

Bysyklene er tilgjengelig fra april til 30. november. Deretter er det vintersykkel frem til april igjen. Om vinteren er det færre sykler enn normalt.

Er Oslo Bysykkel gratis?

24 timers pass

01 og 05. Perfekt for dagene med mange planer, om du er besøkende i Oslo, eller for deg som vil være turist i egen by. Vil du sykle en tur på lenger enn 60 minutter? Ikke noe problem, men det koster 15 kr per 15 minutter.

Hvor mye koster det å leie bysykkel?

I menyen i billettappen velger du Bysykkel. Første gang må du registrere telefonnummeret og betalingskortet ditt. Lokaliser en sykkel du vil bruke i kartet i appen, og lås den opp. Bruker du sykkelen i mer enn 15 minutter med en gyldig billett, betaler du 1 krone i minuttet etter det første kvarteret.

Hvor lenge er bysykkel åpen? – Related Questions

Er bysykkel elektrisk?

Elektrisk bysykkel er en perfekt måte å unngå trafikk i en trafikkert by. Med en elektrisk bysykkel kommer du deg raskt til- og fra jobb uten kø, og kan effektivt parkere sykkelen i byen. En elektrisk bysykkel passer godt til både asfalt og grusveier.

Hvordan låse opp en bysykkel?

Last ned appen. Appen lar deg finne og låse opp sykler, og hjelper deg i gang med å finne et abonnement som passer for deg.

Hva koster Bysykkel Oslo?

Perfekt for dagene med mange planer, om du er besøkende i Oslo, eller for deg som vil være turist i egen by. Vil du sykle en tur på lenger enn 60 minutter? Ikke noe problem, men det koster 15 kr per 15 minutter.

Hvor mye koster det å leie sykkel i Danmark?

Det koster 10 euro per dag å leie en sykkel og du kan leie den så lenge du vil. Lei en Sykkel i København leier ut moderne og velfungerende sykler slik man normalt ser i det københavnske bybildet.

Hvor mye koster en el sykkel?

Hva er prisklassen på elsykler? Prisene på elsykler varierer fra 20-25000 kr til mer enn 25-40000, men de fleste koster mellom 20.000kr og 30.000kr.

Hvor mye koster Zvipp?

Zvipp priseksempel
Ca avstandAntall minutterPris
2 kilometer7 minutter24 kroner
4 kilometer14 minutter38 kroner
5 kilometer17,5 minutter45 kroner

Er det aldersgrense på Ryde?

Selv om du i utgangspunktet er gammel nok til å kjøre elsparkesykkel, så kan Tier, Ryde, Voi og andre utleiefirmaer sette egne aldersgrenser. Det er ikke uvanlig at slike firmaer krever at man er 18 år for å kunne leie elsparkesykkel.

Hvor mye koster det å kjøre Bolt?

Bolt setter ned oppstartsprisen
OppstartsprisPris 15 min
Bolt5 kr42,50 kr
Voi10 kr47,50 kr
Tier10 kr47,50 kr
Lime10 kr55,00 kr

1 more row

Hvor mye koster Bolt per minutt?

Minuttprisen for en Bolt el sparkesykkel er 3,50 kr. For å bruke en av Bolt sine el sparkesykler er du nødt til å laste ned Bolt-appen. Her kan du enkelt låse opp el sparkesykkelen og avslutte turen når du har kommet dit du skal. I appen kan du også kjøpe dagspass, ukespass og månedspass.

Er Bolt lovlig?

Kort oppsummert så er det tre ting du trenger for å kunne kjøre med Bolt: Drosjeløyve – Et drosjeløyve er en tillatelse til å transportere mennesker i personbil mot betaling. Kjøreseddel – En kjøreseddel er en bekreftelse på at fører har god vandel, god helse og er fylt 20 år.

Hvor mye koster en tier?

Hva koster det? Det koster 10 kroner å låse opp sykkelen og 2,50 kroner per minutt. Tier tilbyr pakker og abonnementer.

Hvor mye koster det å låse opp Voi?

Voi: For å låse opp sykkelen er samme prisen, nemlig 10 kroner, men du må ut med 2 kroner i minuttet. Flash: Prisstrukturen er lik for å låse opp sykkelen, nemlig 10 kroner, men Flash tar 3 kroner i minuttet.

Hva er billigst av Voi og Tier?

Billigst er sparkesyklene fra Tier. Bruker du elsparkesykkel fra Voi eller Lime i ti minutter, må du ut med totalt tolv kroner mer sammenlignet med Tier.

Hvor fort går en Tier?

To tjenestetilbydere: Tier og Voi
TierVoi
Toppfart~20 km/t~20 km/t
RekkeviddeUkjentUkjent
Aldersgrense18 år18 år
VektbegrensningUkjentUkjent

Leave a Comment