Hvor lenge varer gavekort på kino?

Gavekortet kan brukes på alle våre kinoer og har gyldighet i 1 år fra kjøpsdato.

Hvor kjøpe gavekort Trondheim kino?

Gavekortet kan kjøpes på Nova kino og Prinsen Kino i Trondheim, på Kimen Kino (Stjørdal) og på Trondheim torg. Kortet kan brukes som betalingsmiddel for kinobilletter og for kinogodt i våre billettutsalg og på nett.

Hvor kan jeg bruke Filmweb gavekort?

Kinogavekort er et gavekort som kan brukes på både kinobilletter og kioskvarer, uansett hvor i landet du befinner deg. Gavekortets beløp velger du selv, og du kan også legge ved en personlig hilsen. Kjøp Kinogavekort her! Kinogavekort kan du kjøpe på nett, men også i matutikker, kiosker og på bensinstasjoner.

Hvor lenge varer gavekort på kino? – Related Questions

Kan man få penger fra gavekort?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Hvordan betale med gavekort?

Gavekortet fungerer som et vanlig betalingskort uten pinkode, ved at det brukes i butikkens/hotellets kortterminal når du skal betale for varene/tjenestene du skal kjøpe. Kvittering av kjøpt gavekort er ikke et gyldig gavekort.

Hva kan du bruke Filmweb Kinogavekort til?

Nasjonalt gavekort

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de aller fleste kinoer i Norge.

Hvor kan man bruke ditt gavekort no?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Olav Thon Gruppen, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels og alle restaurantene i Resthon.

Hvor kan jeg bruke Altiett gavekort?

Gavekortet kan brukes som betalingsmiddel i de aller fleste butikkene i sentrene. Unntaket er Posten og Vinmonopolet. Kan gavekortet brukes på netthandel? Nei, Altiett kan ikke brukes som betalingsmiddel på internett.

Kan Dittgavekort brukes på kino?

Et gavekort fra dittgavekort.no kan brukes på alt fra kino og bowling til hotelltur på et av Thon Hotels mange hoteller i Norge. Få flere tips til kreative gaveinnpakninger her.

Hvordan sjekke saldo på Dittgavekort?

Trykk på knappen “Sjekk saldo” og tast inn hele kortnummeret (19 siffer) som står på baksiden av gavekortet og du ser gjeldende verdi. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato eller fra når du henter gavekortet i automaten på kjøpesenter.

Kan gavekort gå ut på dato?

Et gavekort er ikke lovregulert og det er derfor selgerens avtalevilkår som er styrende for hvilke rettigheter du har. Vanligvis står det på selve gavekortet når det går ut på dato. Når gyldighetsdatoen går ut, kan du ikke bruke gavekortet, og pengene er tapt.

Kan man bruke gavekort som har gått ut på dato?

Hvis utløpsdato gikk deg hus forbi

Siden det er butikkene selv som setter reglene, er det altså lite du kan slå i disken med hvis gavekortet eller tilgodelappen har gått ut på dato. Men det går selvfølgelig an å gå i butikken og høre.

Hvor mange gavekort blir ikke brukt?

Dessverre er det mange som får gavekort som aldri blir brukt. Ifølge Ole Honningdal Grytten, professor ved Norges Handelshøyskole og rådgiver for Norges Bank, kan det være snakk om så mange som 20 prosent som ikke bruker gavekortene sine. Og det blir store beløp i løpet av ett år.

Hvor lenge holder gavekort?

Lett å glemme. – Et gavekort er etter loven gyldig i tre år, med mindre det står en annen utløpsdato på kortet, sier Pia Cecilie Høst, som leder forbrukerdialog hos Forbrukerrådet.

Kan man bruke gavekort på alkohol?

Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette.

Kan Presentkort brukes på Rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet.

Hvordan fungerer Presentkort?

Gavekortet brukes som vanlige kort i butikkenes betalingsterminaler. Det kan brukes en eller flere ganger, inntil det er tømt. Mottakeren trenger bare ett kort.

Er det lov å gi bort alkohol?

Det er forbudt å auksjonere bort eller bruke alkoholholdig drikk som gevinst eller premie, og å la dette skje. Forbudet er likevel ikke til hinder for bruk av alkoholholdig drikk som gevinst eller premie i privat sammenheng.

Kan en 17 åring servere alkohol?

§ 2-3. Den som selger eller skjenker alkoholsvak drikk og alkoholholdig drikk i gruppe 1 og 2 må ha fylt 18 år, og den som selger eller skjenker alkoholholdig drikk i gruppe 3 må ha fylt 20 år. Dette gjelder likevel ikke ved salg av alkoholsvak drikk når en person over 18 år har daglig tilsyn med salget.

Leave a Comment