Hvor ligger danskebåten i Oslo?

Følg E6 mot Oslo sentrum til du ser skilt med fergesymbol, og navnene “DFDS” og “Stena”. Med bil fra E18 Drammensveien: Følg E18 mot sentrum, forbi Hjortnes/Color Line og ned i Festningstunnelen. Det er merket avkjøring til Vippetangen på høyre side inne i tunellen. Avkjøring har skilt merket med båt.

Når åpner innsjekk DFDS?

for passasjerer med kjøretøy som skal fra Oslo til Frederikshavn stenger 50 min. før avgang, og 15 minutter før, om du skal fra Oslo til København. for gående passasjerer åpner 2 timer før avgang og stenger 15 minutter før avgang i Oslo og København.

Hvor legger danskebåten til?

Hjemmehavnen til skipene er i Frihavn i København. Overfarten tar 17 timer. Avgangen er 16.30 og ankomsten er 09.45 neste dag.

Hvor ligger danskebåten i Oslo? – Related Questions

Hva kan man ta med på danskebåten?

De som er 18 år eller eldre kan ta med følgende: Fem liter øl med opptil 4,75% alkohol eller tre liter vin eller tilsvarende varer som inneholder opptil 22% alkohol. De kan også ta med seg 200 sigaretter eller 250 gram med andre varer som inneholder tobakk. I tillegg kan man ta med seg 200 stykk sigarettpapir.

Kan man drikke på danskebåten?

Opplev et bredt utvalg av restauranter, barer, live-underholdning, taxfree og Bubble Zone – der du finner basseng og boblebad. Det er også servering på soldekk, slik at du kan nyte noe kaldt å drikke mens du beundrer utsikten mens du seiler.

Hvor i Danmark går danskebåten?

Eksisterende ruter
AvreisehavnAnkomsthavnReisetid
OsloFredrikshavn12 timer – 12 timer og 15 min.
BergenHirtshals18 timer
OsloKøbenhavn17 timer
LangesundHirtshals4 timer og 30 min.

Hvor kjører danskebåten fra?

Båt fra Oslo til København. DFDS er rederiet som seiler fra Oslo til København. Båten til København fra Oslo seiler hver dag. København er et ypperlig utgangspunkt for resten av reisen.

Hvor kommer danskebåten inn?

Tidligere het havområdet Jyllands hav. Havet er opptil 700 meter dypt i nord, før det grunner til mot danskekysten. Skal man videre til København eller Kiel i Tyskland, seiler man inn i Kattegat, havområdet mellom Sverige og Danmark.

Har danskebåten nett?

Velg den av de 5 tilgjengelige Internett-pakkene som passer best til dine behov. Strømming, nettlesing, chatting, e-post og sosiale medier. *Med Surf Streaming-pakken kan du strømme opptil 2 filmer (1 GB).

Kan man bruke mobildata på danskebåten?

Om bord i skip, ferger eller fly er du ofte ikke på noen av de vanlige mobiloperatørenes nett. Der får du dekning via satellitt, og da er det dessverre ganske så dyrt å bruke mobilen – både når det gjelder samtaler, meldinger og data. Dette gjelder også danskebåten.

Er det minibank på danskebåten?

Minibank finnes ved resepsjonen. Kredittkort kan benyttes ved alle betalingssteder.

Kan man bruke norske penger på DFDS?

Oslo – København Alle priser om bord er i danske kroner. Vi aksepterer både euro og norske og svenske kroner, men du vil kunne få tilbake veksel i danske kroner.

Er det taxfree på danskebåten?

danskebåten får man både alkohol og tobakk til billige taxfree-priser. I tillegg er det et stort utvalg av kjøttvarer og snacks. Her kan man gjøre mange kupp om man tar seg tid til å se gjennom hele butikken. I tillegg har butikkene egne avdelinger for varer som parfyme og klær.

Er det spa på DFDS?

Mange av de som i dag reiser med DFDS, bruker turen som et lite, men avslappende cruise-opphold. Hos oss finner du fasiliteter som spa, shopping, livemusikk, basseng og soldekk.

Er det basseng på DFDS?

På Crown Seaways finnes ett lite barnebasseng, ett badebasseng og ett boblebad. Det finnes også en badstue og en unisex-garderobe med lukkede omkledningsrom på begge skip.

Er basseng dyrt?

Hva koster det å bygge svømmebasseng

Prisen for å bygge et basseng ligger på anslagsvis 200 000 til 600 000 kroner. Innkjøpsprisen vil naturlig nok variere. Du kan skaffe deg et basseng til rundt 15 000 kroner, eller du kan ende opp med å betale godt over 300 000 kroner.

Når er det frokost på DFDS?

Fakta: Frokost serveres fra kl 07.00-09.30. Pris: Frokostbuffet – bestilling hjemmefra: 117,-

Leave a Comment