Hvor ligger The Thief?

Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 114 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen. Vi er et kontantfritt hotell.

Når åpnet The Thief?

9. januar 2013
The Thief Spa / Åpnet

Er The Thief i Nhr gruppen?

Frem til nå har NHR hatt 38 frittstående hotell i sin portefølje, deriblant The Thief og Amerikalinjen i Oslo, og den iskalde og verdensberømte destinasjonen 16 mil nord for Polarsirkelen er det siste tilskuddet.

Hvor ligger The Thief? – Related Questions

Hva står Nhr for hotell?

Nå forteller Johansen at de nå jobber mot at hotellet skal bli et NHRhotell, i samme kjede, som står for Nordic Hotel and Resort, som er i samme kategori som blant annet Farris Bad, Norefjell Ski & Spa og The Thief i Oslo.

Når ble Son Spa bygget?

Spahotellet åpnet sine dører 1. november 2008, og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort i Norge. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum.

Hvem eier Son Spa hotell?

For to år siden tok Thor Morten Halvorsen (64) over driften av Son Spa, og i høst kjøpte han selve eiendommen. Nå har han sikret seg Farris Bad i Larvik fra The Well-eier Canica. SON/LARVIK: Thor Morten Halvorsen, som eier Norwegian Hospitality Group har allerede sikret seg Son Spa og en rekke andre hoteller.

Hvem eier Farris Bad?

Farris Bad hotell
Åpningsdato5. mars 2009
ArkitektHalvorsen & Reine og Gullik Gulliksen AS
Operatør Farris Bad hotelldrift AS
EierNordic Choice Hotels

Hvor mange Badstuflåter har Son Spa?

Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son. Badstueflåtene har et stort oppholdsrom, egen dusj, omkledningsrom, stort badstuerom med luke der man har direkte nedgang til sjøen. Vi har 2 badstueflåter Babord og Styrbord.

Hva har man på seg når man skal på spa?

I resepsjonen får du utdelt badekåpe, håndkle og tøfler og blir henvist til garderoben. Behold eget undertøy på under badekåpen. Drikk gjerne litt vann mens du venter på å bli hentet av terapaeuten til avtalt tid. Vi anbefaler på det sterkeste at mobiltelefonen slås av eller legges i ditt låsbare garderobeskap.

Hvilken spa er best?

Her har vi samlet en liste over våre norske favorittspa.
 • The Thief – spektakulært og utradisjonelt i Oslo.
 • Solstrand Hotel & Bad – unik spa-opplevelse rett utenfor Bergen.
 • Farris Bad – ren velvære i Larvik.
 • Norefjell Ski & Spa – boblebad med imponerende utsikt på høyfjellet.
 • Kragerø Resort – Sørlandets stolthet.

Hva inneholder spa?

Spa er i moderne form et hotell, feriested eller annet etablissement som tilbyr ulike typer bad (massasjebad, gytjebad, mineralbad og så videre), ofte kombinert med andre former for kroppspleie- og velværetilbud.

Skal spa bad stå på hele tiden?

Et boblebad som kontinuerlig står med høy temperatur er det perfekte sted for bakterievekst. Alle avfallsstoffer og partikler vi gir fra oss gir grobunn for bakterier. Det er derfor veldig viktig å forebygge en eventuell bakteriekoloni. Selv om du er flink til å gjøre rent og rense vil forebyggingen være avgjørende.

Hva koster en Jacuzzi i året?

Så mye koster det

– Vi estimerer at driftsutgiftene med å eie og bruke et spabad i Norge i dag ligger på mellom 3500 og 5000 kroner i året, avhengig av hvor du bor, hva strømprisene er der og hvor mye du bruker spabadet, sier daglig leder Hugo Reed i spaxo.no.

Er Jacuzzi sunt?

Ledd og muskler blir smidige

Leddene blir smidigere og får større aksjonsradius i vann fordi de ikke behøver å bære hele kroppsvekten. Et varmt boblebad med jetdyser kan mykgjøre muskelfi brene og bindevevet og låse opp stive ledd. Spenningssmerter reduseres eller kan til og med forsvinne helt.

Hvordan få spa følelse på badet?

10 gode tips som skaper spafølelse på badet
 1. Hold det rent og ryddig, og ikke overfyll badet med unødvendige ting og nips.
 2. Velg myke håndklær av god kvalitet.
 3. En baderomsmatte på gulvet gjør rommet lunere.
 4. Kjøp noen duftlys om du vil ha den ultimate spafølelsen.
 5. Plasser lysestaker rundt om på badet.
 6. Sett på musikk.

Hva gjør boblebad med kroppen?

Vannets eget trykk, forsterket av jetstrålenes påvirkning av hud og vev, virker som lymfedrenasje: Massasjen frigjør lymfevæske som er bundet rundt i kroppen, og hjelper den frem til lymfeknutene, der avfallsstoffer, mikroorganismer og unødvendig væske brytes ned. Dermed fjernes også væskeansamlinger.

Er Jacuzzi og boblebad det samme?

Et massasjebad, eller massasjekar, er et stort badekar utstyrt med dyser for hydroterapi og blir ofte kalt for boblebad eller jacuzzi.

Leave a Comment