Hvor ligger trelastgata i Oslo?

Trelastgata i Bjørvika i Bydel Gamle Oslo i Oslo ligger ved Barcode-komplekset. Den går fra sporene sør for Oslo sentralstasjon sørøstover til Bispegata.

Hvor stopper buss 37?

Retning: Helsfyr (31 stopp)
  • Nydalen T. Se full tidsplan.
  • Fernanda Nissen Skole. Se full tidsplan.
  • Kristoffer Aamots Bro. Se full tidsplan.
  • Badebakken. Se full tidsplan.
  • Bjølsen. Se full tidsplan.
  • Advokat Dehlis Plass. Se full tidsplan.
  • Arendalsgata. Se full tidsplan.
  • Sagene. Se full tidsplan.

Hvor stopper 100 bussen?

Det første stoppet100 buss ruten er Fritidshuset og siste stopp er Oslo Bussterminal.

Hvor ligger trelastgata i Oslo? – Related Questions

Hvor går Flytoget fra Oslo S?

Alle Flytogets tog stopper på Oslo sentralstasjon. Når du skal fra Oslo S til Gardermoen, så finner du Flytogetspor 10.

Hvordan komme seg til Holmenkollen fra Oslo S?

For å komme deg til Kollenfest tar du T-banens linje 1 mot Frognerseteren og går av på Holmenkollen stasjon. Derfra er det bare ca. 300 meter å gå. Veien er enkel og oversiktlig, bare følg skiltingen fra stasjonen, og du kommer til å finne frem uten problemer.

Hvordan se om bussen er i rute?

Hvordan ser jeg om bussen er i rute? Du kan se om bussen din er i rute ved å søke opp reisen din på vybuss.no.

Hvor går buss 37 fra?

37bussen går fra Helsfyr til Nydalen, via Oslo sentrum. Den går hele døgnet gjennom. I de travleste periodene kommer bussene omtrent kontinuerlig. Etter bomben i regjeringskvartalet i 2011 ble traseen til 37bussen lagt om.

Hvorfor stopper ikke 37 bussen på Jernbanetorget?

Vestover stopper 37bussen utenfor Oslo City. Men det er ikke mulig i retning øst fordi høyresvingen fra Hammersborggata inn i Storgata blir for krapp. Så den nye holdeplassen ligger rundt 80 meter fra inngangen til Oslo S og Jernbanetorget T-banestasjon.

Hvor stopper buss 74?

Det første stoppet74 buss ruten er Mortensrud T og siste stopp er Jernbanetorget.

Hvor går 34 bussen fra?

34 buss (Tåsen) har 24 stopp som går fra Simensbråten og slutter på Tåsen Senter. 34 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 00:00 og slutter ved 23:45. Driftsdager denne uken: hver dag. Østhellinga holdeplass retning sentrum flyttet.

Når går nattbussen i Oslo?

Nattbussene går natt til lørdag, natt til søndag og natt til alle røde dager. I Oslo har vi også morgenbusser, for deg som skal ekstra tidlig opp. Busslinjene 31 og 37 går døgnet rundt, hele året.

Hvor ofte går 505 bussen?

Seiersten/Ullerud

Buss 505 er en ny linje med endeholdeplass på Seiersten. Den kjører via Skorkeberg, Horgen og Nesset til Oslo, men ikke via Heer. Linje 505 vil som 500 kjøre hver halvtime hele dagen.

Når går 101 bussen?

101 buss Rutetabell
DagDriftstimerHyppighet
to.05:27 – 22:271s tim
fr.05:27 – 22:271s tim
lø.06:57 – 22:571s tim
sø.09:57 – 21:571s tim

Når bussen er full?

– Ser når bussen er full

– Hver busstype er registrert for et visst antall sittende og stående passasjerer. Dette er regulert gjennom kjøretøyforskriften.

Hva skjer hvis bussen ikke kommer?

Lykkes det ikke å sette opp alternativ transport, kan du få dekket utlegg til drosje, egen bil eller annen alternativ transport mot å vise regning – dersom du blir mer enn: 20 minutter forsinket på reiser under 1 time med inntil 550 kroner. 40 minutter forsinket på reiser mellom 1 og 3 timer med inntil 825 kroner.

Kan man gå på do når bussen kjører?

Praksisen innebærer at alle toaletter på langdistansebusser er stengt under kjøring. Dersom en passasjer må bruke toalettet, må de ta av seg setebeltet, reise seg, fram, henvende seg til sjåføren og gi behovet til kjenne.

Når skal man slippe forbi bussen?

Det står i trafikkreglene at «på veg med fartsgrense 60 kilometer i timen eller mindre har kjørende vikeplikt for buss når føreren gir tegn om at bussen skal forlate holdeplass. Bussføreren skal unngå fare».

Leave a Comment