Hvor mange Elkjøp butikker finnes det?

I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 150 butikker.

Er power og Elkjøp samme?

Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar.

Hvordan ringe Elkjøp?

Privatkunder
  1. Chat med oss. Visste du at chatbotten vår er tilgjengelig døgnet rundt, og kan sette deg over til en kundekonsulent innenfor åpningstiden, dersom det er nødvendig? Liveshopping med salgspersonell.
  2. Ring oss – Privatkunde. (+47) 21 00 21 21. Mandag til fredag: 08:30 – 20:00.
  3. Epoq kjøkken. (+47) 21 00 22 07.

Hvor mange Elkjøp butikker finnes det? – Related Questions

Hvordan ringe Elkjøp butikk?

Du er selvfølgelig også velkommen til å kontakte oss på telefon (21 00 21 21) i våre åpningstider mellom 09 – 20.

Hvordan spore pakke fra Elkjøp?

Spor din pakke fra Elkjøp her
  1. Etter bestilling vil du motta en SMS med en link til mypage.elkjop.no.
  2. Følg linken for å se oppdatert status.

Hva heter Elkjøp før?

Kjeden ble grunnlagt i Norge i 1962 under navnet A/S Elektrokjøp. I 1999 ble virksomheten kjøpt opp av Dixons Group, Storbritannias største konsern innen detaljhandel av forbrukerelektronikk. Elkjøp Nordic AS omfatter omtrent 400 varehus i Norden, og omtrent 140 av disse ligger i Norge.

Hvor lang tid tar Frakt fra Elkjøp?

Post levert på døren: Leveres til din adresse, leveringstid mellom 2-7 dager fra sentrallager. Du mottar først SMS om forventet leveringstid og så en SMS samme dag som varen kjøres ut. Postkontor: Normal leveringstid er 5-10 til postkontor fra sentrallager.

Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin?

Lever til nærmeste Elkjøp-varehus – helt gratis!

Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning.

Har Elkjøp gratis frakt?

23:59 har vi fri frakt på leveringsmetoden “postpakke postkontor” ved kjøp over 2000,- !

Har Elkjøp angrerett?

14 dagers angrerett gjelder når du kjøper online. Vi tilbyr også 50 dagers åpent kjøp som gir deg muligheten til å returnere uåpnede produkter, unntatt produkter med abonnement, mobiltelefoner, varer som er “med på kjøpet”, skreddersydde varer som benkeplater, samt film, spill og programvarer.

Kan butikker nekte retur?

Når du handler i vanlig butikk, er du prisgitt butikkens bytteregler. Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgssted, slik som internett og dørsalg.

Hva er outlet pris på Elkjøp?

Elkjøp Outlet selger produkter som av en eller annen grunn er returnert til våre varehus eller har stått i utstilling. Disse varene blir kontrollert og vi sørger for at de fungerer som det skal. Produktet blir eventuelt reparert, og all informasjon som måtte være lagret på det blir slettet.

Hvor lang garanti Elkjøp?

I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år. Dette vil gjelde for eksempel TV, PC, hvitevarer, stasjonære hi-fi-anlegg og mobil- og smarttelefoner. En garanti er noe produsenten eller selgeren kan velge å gi deg.

Hva har 5 års garanti?

Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år. Joggesko og barneleker har typisk to års klagefrist, mens møbler og mobiltelefoner har en klagefrist på fem år (forbrukerkjøpsloven).

Hva vil det si med åpent kjøp?

I mange tilfeller betyr åpent kjøp i butikk at en kan levere tilbake varen og få pengene tilbake. Begrepet «åpent kjøp» har imidlertid ikke et fastlagt innhold, så butikkene står fritt til å utforme vilkårene selv.

Hva dekker garanti?

Den juridiske betydningen av garanti

En garanti kan for eksempel gi deg rett til å klage på varen, selv om du selv har forårsaket feilen, eller gi deg en rett til å påberope feilen lenger enn det som følger av loven.

Når kan kjøperen kreve ny vare?

Når kan kjøperen kreve ny vare? Hovedregelen er at retting av mangel skal skje uten kostnad og urimelig ulempe for forbrukeren, og forbrukeren behøver ikke finne seg i mer enn to rettingsforsøk, se § 30(2). Dersom det andre rettingsforsøket er mislykket, kan forbrukeren kreve at forsøkene stanses.

Hvem har 7 års garanti?

Det er fem merker som har en varighet på over fem år med 7 års garanti. Dette er Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Kia, og MG. Det er ingen som har kortere garantitid enn fem år. På kjørelengden er Xpeng best med ingen begrensning innenfor 5 årsgarantien.

Er det 5 års garanti på hvitevarer?

Du kan klage i to eller fem år, dersom du har kjøpt noko av ein profesjonell seljar (forbrukarkjøpslova). Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. Kjøleskap og vaskemaskin er eksempel på varer med fem års klagefrist.

Leave a Comment