Hvor mange er det plass til i Kilden?

Hva heter Kristiansands nye teater?

For å tydeliggjøre dette skal teateret nå skifte navn fra «Agder Teater» til «Kilden Teater», «Opera Sør» skal nå hete «Kilden Opera» og avdelingen som ivaretar kulturhusoppdraget får navnet «Kilden Kultur».

Hva heter konserthuset i Kristiansand?

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog og Digital.

Hva kostet kilden?

Kulturhuset Kilden i Kristiansand blir dyrere og vil nå koste 1,29 milliarder kroner. Kilden teater- og konserthus i Kristiansand vil koste nesten 200 millioner kroner mer enn beregnet.

Hvor mange er det plass til i Kilden? – Related Questions

Hvem eier kilden?

Kilden teater og konserthus, lokalisert i Kristiansand, er en arena for store kunstneriske opplevelser. Eierne av Kilden er Agder fylkeskommune, samt Kristiansand og Grimstad kommune.

Hvor mange moh er Kristiansand?

Kristiansand
Kommuneblomststrandnellik hvitpestrot (før 2020)
Høyeste toppHavsåsknuten (414,0 moh.)
Nettsidenettside
Politikk

Hva het Kristiansand før?

Kristiansand, tidligere Christianssand, er en by i Vest-Agder. Den er i dag administrasjonssenter for Kristiansand kommune. Byen ble grunnlagt 15. juli 1641 av Christian IV, og var lenge Agders eneste kjøpstad.

Hva er Kristiansand kjent for?

Kristiansand er det viktigste arbeidsmarkedet og forretningssenteret for Vest-Agder og deler av Aust-Agder. Skipsverft og rederier blomstret på 1800-tallet.

Hva heter konserthuset i Bergen?

I hjertet av Bergen

Med beliggenhet midt i Bergen sentrum er det enkelt å komme seg til Grieghallen på en miljøvennlig måte.

Hva er Norges største konsert?

Med 55 000 betalende deltagere var Oslo Sommertid 2018 på Voldsløkka i Oslo per 2021 største biletterte konserten i Norge, hvor den amerikanske rapperen Eminem var headliner.

Hva betyr ordet Bergen?

Navnet Bergen kommer fra “Bjørgvin” som betyr den grønne engen mellom fjellene (bjørg: berg, vin: grønn eng, beitemark). Bergen ble gitt status som by av Olav Kyrre i 1070. Frem til 1299 var byen kongens hovedsete og ble regnet som Norges hovedstad.

Hva er den største scenen i Norge?

Under landskamper i fotball på Ullevaal stadion blir i underkant av 30.000 publikummere transportert til og fra arenaen.

Hva er verdens største konsert?

Han var den første vestlige musikeren som offisielt ble invitert til å opptre i Folkerepublikken Kina, og har verdensrekorden for det største publikum noensinne på et utendørs arrangement, hans Moskva-konsert 6. september 1997, hvor 3,5 millioner mennesker deltok. I 2019 ble Jarre utnevnt til kommandør av Æreslegionen.

Er Telenor Arena inne?

Telenor Arena er en innendørs flerbruksarena på Fornebu i Bærum kommune, like vest for Oslo sentrum. Bruksområdet er sport, underholdning, messer, konferanser og lignende.

Hvor mange var på Rammstein?

60.000 var på konsert med verdens største og mest sjokkartede band.

Leave a Comment